dilluns, 19 de setembre del 2011

Jornada 2 - LLORENÇ 2 - EL PLA 1

Jornada 2 - Camp de Futbol Ramon Sicart de Llorenç del Penedès





CF Llorenç del Penedès - 2
CE El Pla de Santa Maria - 1


Alineació Pla: Jordi Campanera, Toni Ruiz, Jaume Raduà, Guifré Vilaplana, Jordi Segura, Josep  Mª Raduà, Situ ('45 Jordi Martínez), Jorge Cantero ('71 Èric Alcàntara), José Patata ('45 Francesc Balañà), Asier ('60 Jordi Ferré) i Dani Neff ('75 Jonathan Cazorla -que va debutar amb la camiseta groga, procedent de l' Atlètic de Valls-). 


Gols Pla: Jorge Cantero '65 amb un xut col·locat i potent des de fora de l'àrea que va entrar per l'escaire de la porteria, un autèntic golàs. 












Foto de Luis del Fresno (CF LLorenç)


Àrbitre: Rubén Hornero Martínez. Regular. Es va equivocar en 3 ocasions en fores de joc molt clars, sobretot el primer dels quals (xiultat sobre Dani Neff) que podria haver significat el 0-1 ja que el nostre davanter es quedava sol davant del porter. Molt rigorós de nou a l'hora de mostrar targetes grogues, sembla que hi ha una clara consigna des de la Federació a sancionar de forma massiva, fet que perjudica i molt el desenvolupament del partit.












Resultats i Classificació Jornada2: 
http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=7000019&CodGrupo=7001425&CodTemporada=7&CodJornada=2










Et vols casar o tens algun amic que té pensat fer-ho? AGPLANNING Events, líder a la província de Tarragona en la organització de Casaments, et presenta CASTELL TALLAT, un espai únic i amb la millor gastronomia en un entonr exclusiu amb les millors vistes del Camp de Tarragona. 
Per a més informació contacteu amb anaibars@agplanning.com i comenteu que heu vist aquest anunci. AGPLANNING i l'espai CASTELL TALLAT patrocinen el JUGADOR DEL PARTIT: Jordi Campanera. Tot i la derrota, cal destacar la magnífica actuació del nostre porter el en partit de dissabte. No només va aturar un penalty en dos temps sinó que va ser capaç d'evitar un gol en l' u contra u i fins i tot un llançament de lliure directe dins de l'interior de l'àrea gran. Es un luxe comptar una temporada més amb un porter del seu nivell al nostre poble. 










Jordi Campanera (Millor Jugador de la 2na Jornada)


CRÒNICA del nostre Entrenador MIQUEL LÓPEZ
www.lopezentrenadors.com


El portal MICRO OCI (www.microoci.com) us ofereix la CRÒNICA DEL PARTIT:














Les coses podrien haver anat d’una altra manera si en el primer minut de joc, en el primera jugada d’atac de l’equip visitant la pilota que es va estavellar en el travesser hagués entrat a la porteria local.


Partit amb molt poc futbol el que s'ha jugat la tarda del dia 17 de setembre al camp Municipal de Llorenç del Penedès. L'equip local ha fet la seva proposta futbolística que ha consistit en jugar pilotes llargues sobre el seu davanter centre per tal que aquest finalitzés les jugades i el Pla ni ha sabut contrarestar aquest joc que el perjudicava claraent.


La pilota anava i venia d’una area a l’altra com un bumerang sense que ningú fos capaç de baixar-la al terreny de joc i jugar-la.
En una d’aquestes jugades, en el minut 17, Jaume tocava la pilota amb la ma dins l’àrea i l’àrbitre assenyalava penal que aturava Campanera en primera instancia i tornava a aturar el refús.
La primera part ha anat discorrent d’aquesta manera fins que en una d’aquestes arribades a les proximitats de l’àrea de Campanera, en el minut 22,  el davanter centre  Valle aconseguia el primer gol.
D’aquesta manera, amb pilotes llargues, amb poc futbol i amb molta despesa física finalitzaria la primera part. 
La segona part s’ha intentat que fos diferent, es pretenia contrarestar la superioritat física al mig camp de l’equip local havent fet canvis en aquesta zona i inicialment semblava que s’aconseguia, s’han igualat les forces les forces, s’ha anat guanyant possessió de pilota i arribant a la porteria contraria.
En el minut 51, Cantero, en jugada personal aconseguia el gol de l’empat i alhora feia justícia al que s’havia vist en el terreny de joc.
Els jugadors de El Pla s’havien adonat que podien donar el tom al marcador i aconseguien arribar una i altra vegada a la porteria contraria amb perill. En aquesta fase del partit entre els minuts 70  i 80 hi ha hagut clares oportunitats per a aconseguir el segon gol per part dels Planencs, però no ha estat així  i en una falta en la que l’estat del  terreny de joc ajuda al llançador – Bartra – el Llorenç aconsegueix el segon gol, el que seria definitiu i li donaria els tres punts. 
S’ha seguit treballant per tal d’obtenir el gol de l’empat però no ha estat possible.
MIQUEL LÓPEZ (Entrenador)
*****
... i la Pròxima Jornada, 3era de Lliga: AMATEUR DE L'ESCOLA DE VALLS DE FUTBOL!!


Dissabte que ve dia 24 de Setembre, a les 16:30h, disputarem un dels partits més esperats, contra l' Amateur de l' Escola de Valls. Els vallencs visitaràn el nostre camp, que en Lliga no visiten des de fa varies temporades, esperem veure un bon derbi en el que de ben segur tindrà una gran afluència de públic al Municipal Planenc. En aquest inici de lliga, els vallencs han aconseguit un interessant punt al camp del Cunit i en aquesta segona jornada van guanyar al Santa Coloma, fet que els posiciona amb 4 punts a la taula, un més que nosaltres. Serà un partit molt complicat on s'han d'aconseguir els 3 puts per tal de no perdre pistonada a la classificació.


A continuació us deixem algunes fantàstiques imatges del partit contra el Llorenç del Penedès, extretes de la pàgina de Facebook del Llorenç i realitzades per Lluis del Fresno (seguidor del Llorenç). 




 


FORÇA PLA! Jordi Ferré - Jugador i administrador del Blog - jordiferrealzuria@gmail.com

5 comentaris:

  1. com sempre, pel camp del llorenç toca punxar.
    jajajajajajajaja

    ResponElimina
  2. Bon dia, primer de tot, com a seguidor del Llorenç, em queda amb dubte quin partit va veure el senyor entrenador del Plà.
    Segona, si la pilota del trevasser hagués entreat... i si hagués anat fora, conclusió, no va entrar. I em semble que només va xutar 2 cops en tota la primera maitat, mentres que el Llorenç, va tenir moltes mes ocasions clares de gol.
    Tercera,el Llorenç era l'unic equip que per arribar a dalt trenava jugades de mes 5,6,7 pases, obrint el joc a banda i amb internades dels seus laterals, obligant a els vostres extrems a pensar mes en defensar que en atacar.
    Primera jugada conflictiva, falta indirecta dins l' area visitant: el reglament diu, si hi ha joc perillos "inclou plaxa", i el infrector no toca el rival, es indirecta, si el toca es directe, i per lo tant penal. "reglament en mà" Penal i expulsió. (ni penal ni expulsió, ni tan sols terjeta groga!!!!)
    segona jugada conflictiva penal dins l' area, clares mans, penal i groga, correcte.
    però ara bé, amb 2 ocasions el 10 del Llorenç es plantava sol a portaria, i les 2 va ser entrat per el central planec, el nº 5 "que va comentre a la primera part la falta indirecta" i no va veure ni tan sols targeta, cuan tranquilamant podia haver tret vermella amb qualsavol de les 2 faltes.
    Cuarta, per una banda dieu que el Llorenç no jugava a futbol i per altra banda dieu que a la segona el vostre mister efecuà canvis per contrerestar la superioritat del Llorenç al centre del camp.
    I per últim, i que quedi com anècdota, el mister del Llorenç, com a cada final del partit a casa es va atançar a donar la mà al entrenador visitant, el primer li va donar " de mala manera pero li va donar " i el segon, (diuen que el seu fill) li va apartar menyspreant-lo i insultant i menyspreant el rival. MOLT LLEIG!!!
    Gràcies per la atenció, siguidor del C.F.Llorenç.

    ResponElimina
  3. Descrius el joc del llorenç amb dependència total del seu davanter centre i pilotades, però el joc del plà es totalment dependent de Dani nef... amb canvis de joc desde els laterals i els centrals per a que es pentini i ell es planti a porteria...

    jo l'únic que vaig veure, es que un grup molt jove, li va passar la mà per la cara a un grup bastant experimentat. (aquí cadascú juga les seves cartes).

    ResponElimina
  4. Que l'empat era el més just?¿ Que qui jugava a pilota llarga era el llorenç?¿? El llorenç anava de groc i vermell ehh els grocs eren el Pla. Cada vegada que punxeu us escuseu en jugades puntuals, i això es molt fàcil de fer, ....i si al penal espulsen el jugador que va fer mans i el penal acaba en gol....i si els dos un contra un dels delanters del llorenç arriben a entrar....igual haguessin sobrat els últims trenta minuts per la comoditat en el marcador.
    Teniu molt bons jugadors, queda molta lliga i no cal escusar-se a la mínima complicació

    ResponElimina
  5. Aquest entrenador que teniu, cada dia s'assembla més la Mourinho!! jaja!!

    ResponElimina