dilluns, 26 de setembre del 2011

Jornada 3 - EL PLA 2 - ESCOLA DE VALLS 0

Jornada 3 - Camp de Futbol Municipal del Pla de Santa Maria 










CE El Pla de Santa Maria - 2
Amateur Escola de Valls - 0


Alineació Pla: Jordi Campanera, Guifré Vilaplana, Antonio Ruiz, Jaume Raduà, Enric Llombart, Hicham, Sito ('57 Asier), Josep Mª Raduà ('85 Jonathan Cazorla), Jorge Cantero ('75 Jordi Segura), José Patata ('70 Alberto García) i Dani Neff. Suplents: Marc Martí (porter) i David Balañà. 


Gols Pla: '35 Jorge Cantero de magistral rosca des de fora de l'àrea i '75 Josep Mª Raduà engaltant un fort xut ben col·locat des de l'interior de l'àrea gran. 


Vídeo del Gol de Josep Mª Raduà (cedit per Aleix Milà): http://www.facebook.com/photo.php?v=2261727475493


Àrbitre: Marc Miró Badia. Correcte tot i que en alguns moments del partit molt permisiu en faltes per ambdos equips (i això es una novetat veient els arbitratges anteriors).  


Resultats i Classificació Jornada 3: 
http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=7000019&CodGrupo=7001425&CodTemporada=7&CodJornada=3




Et vols casar o tens algun amic que té pensat fer-ho? AGPLANNING Events, líder a la província de Tarragona en organització de Casaments, et presenta CASTELL TALLAT, un espai únic i amb la millor gastronomia en un entorn exclusiu amb les millors vistes del Camp de Tarragona. 
Per a més informació, contacteu amb anaibars@agplanning.com i comenteu que heu vist aquest anunci. AGPLANNING i l'espai CASTELL TALLAT patrocinen el JUGADOR DEL PARTIT: 
Jorge Cantero. Segona jornada consecutiva marcant i segon golàs per l'escaire. Expert en obrir el marcador i entrant a rematar en jugades de segona línia.


Crònica de l' Entrenador Miquel López (www.lopezentradors.com)
El Portal MICROOCI (www.microoci.com) us ofereix la CRÒNICA DEL PARTIT:













Partit tractat de derbi comarcal entre dos equips de poblacions properes de l’Alt Camp. Els dos equips es coneixen molt i hi ha jugadors que han jugat en un i altre, totes aquestes circumstancies fan que es generin sensacions diferents a altres partits i que l’assistència de públic sigui més gran.
El partit s’ha iniciat amb molta concentració per part d’uns i altres. Els jugadors locals s’han fet amb la direcció del joc i han pressionat molt la porteria contraria, en els primers minuts s’han generat successives ocasions de gol que no s’han concretat. Els dos equips ben posicionats sobre el terreny de joc intentant tenir la possessió de la pilota i jugar-la. Els vallencs carregant en llarg el joc sobre Raül per tal que aquest distribuís sobre els seus companys, però Jaume Raduá aconseguia controlar les accions del davanter visitant, que explotava les seves condicions en el joc aeri.
El domini existent en els primers 25 minuts per part dels jugadors del C.E. El Pla de Santa María ha anat cedint i durant deu minuts ha semblat que els visitants es feien amb el domini de la pilota, fins que en el minut 35, Cantero, en jugada personal, bat la porteria visitant en xut que supera per dalt, en vaselina al porter Barrachina.
Els darrers deu minuts de la primera part seguirien sent minuts de joc intens entre tots dos conjunts.
A l’inici de la segona part novament hi ha una fase de joc en que els  visitants  s’imposen en el  centre del camp i generen  ocasions de gol que no es concreten. A partir d’aquests minuts els locals es fan amb el ritme de joc adequat i posen cercle a la porteria visitant. El joc desplegat comportaria una jugada en profunditat de Dani Neff que arriba a la ratlla de fons i centra endarrer per tal que Josep María que seguia la jugada aconsegueixi introdueixi la pilota en la porteria vallenca deixant el partit amb el resultat final.
Encara hi hauria temps per tal que Dani Neff generés una nova jugada de gol que refusaria el pal dret de la porteria Vallenca i per que Batalla pels Vallencs, fes anar un for xut al travesser de la porteria local.
Els darrer tram del partit el joc s’ha deslluït. S’han produït moltes faltes, s’ha trencat molt el joc.
En general s’ha vist un bon partit entre dos equips que volien jugar i volien guanyar, en el que s’han donat tots els ingredients per que es donés un futbol vistós que crec que haurà agradat al públic que ha acudit al estadi municipal de El Pla.
Miquel López


*****
... i la Pròxima Jornda: ATLÈTIC RODA DE BARÀ


Dissabte que ve dia 1 d' Octubre ens desplaçem al Camp de Futbol Municipal de Roda de Barà, el líder, un dels equips més potents i en forma de la Lliga que ha guanyat els 3 partits que ha disputat, amb 8 gols a favor i camp en contra. Amb només 3 jornades ja s'ha posicionat al capdavant i està complint amb les expectatives que el situaven abans de començar la Lliga com un dels clars aspirants a l'ascens. El conjunt de Raul Martín s'ha emportat els 3 punts de Santa Coloma de Queralt en aquesta darrera jornada. 
Us deixem el link del seu blog, sempre molt actualitzat i complet: 
http://atleticrodadebara.blogspot.com/   


Jordi Ferré - Jugador i Administrador del Blog: jordiferrealzuria@gmail.com                                       

5 comentaris:

  1. Aquest entrenador que teniu, cada dia s'assembla més la Mourinho!! jaja!!

    ResponElimina
  2. Tot els ingresdients menys jugadors del PLA!!! Ni un sol minut jugat per jugadors del poble, un gran derbi bravo, anem béeee!!

    ResponElimina
  3. L´Enric i el Jonathan no son del Plà?

    ResponElimina
  4. A tots ens agradaria que juguesin mes jugadors del Plà, pero tambe ens agrada el bon futbol.

    ResponElimina
  5. Si, l' Enric viu al Pla des de fa uns mesos i el Jonathan crec que des de fa uns anys. Firmeu els comentaris si us plau. Gcx.

    ResponElimina