Jornada 1 - Camp de Futbol Municipal del Pla de Santa Maria

CE El Pla de Santa Maria - 2
CE El Vendrell - 1

Alineació Pla: Jordi Campanera, Guifré Vilaplana, Toni Ruiz, Albert Martí, Enric Llombart ('55 David Balañà), Josep Mª Raduà, Jaume Raduà, Jorge Cantero ('72 Toni Campanera), Sito ('60 Jordi Ferré), José Patata ('80 Francesc Balañà) i Dani Neff ('92 Èric Alcàntara).
Gols Pla: '52 Dani Neff creuant una pilota a l'interior de la petita i al '60 de nou Dani Neff de penalty.

11 Inicial (Foto de Joan Àlvarez)

Àrbitre: Eduardo Garcia Casado. Correcte però molt sever a l'hora de mostrar targetes a ambdós conjunts, al minut 45 ja havia tret 5 grogues, 4 d'elles per faltes al mig del camp sense perill en un partit que va ser net i esportiu.

Resultats i Classifiació Jornada 1 (grup 3 - 3era Catalana)

Et vols casar o tens algún amic que té pensat fer-ho? AGPlanning Events, lider a la província de Tarragona en organització de casaments, et presenta CASTELL TALLAT un espai únic i amb la millor gastronomia en un entorn únic, exclusiu i amb les millors vistes del Camp de Tarragona. Per a més informació contacteu amb anaibars@agplanning.com i comenteu que heu vist aquest anunci. AGPLANNING i l'espai CASTELL TALLAT patrocinen el JUGADOR DEL PARTIT: Dani Neff. Incombustible un any més, el nostre pixixi comença la Lliga sucant, com no podia ser d'altra forma. Un primer gol de jugada personal i 2 penaltys consecutius provocats sobre ell mateix (ambdós molt clars), ens han fet aconseguir la primera victòria de la temporada en la nova categoria. Es un luxe comptar de nou amb un "killer" com ell en aquesta nova campanya.

Dani Neff

CRÒNICA del nostre Entrenador MIQUEL LÓPEZ

El Centre de Teràpies Naturals d' Altafulla: ALNATUR que gestiona els centres d' SPA de l' Hotel Les Oliveres 4*, de l' Hotel Gran Claustre 4* i de l' Hotel Mas Passamaner 5*, patrocina la CRÒNICA DEL PARTIT.

Partit molt intens el que s’ha jugat la tarda del dia 10 de setembre a l’estadi Municipal de El Pla de Santa Maria, amb un sol de justícia que dificultava el treball dels jugadors. L’equip vendrellenc ha demostrat que està ben estructurat. Sap a que vol jugar i ho aplica. Ha fet treballar molt tant en defensa com en atac a l’equip  local, que ha fet un molt bon partit en els dos aspectes.
La primera part ha finalitzat amb el mateix resultat que s’havia iniciat el partit, però l’equip planenc havia pogut generar quatre oportunitats clares de gol que finalment per una o altra raó no han pujat al marcador,  amb dues molt bones aturades del porter visitant i una ha anat al pal de la porteria visitant, a xut col·locat de Dani Neff i d’altra ha anat per sobre del travesser quan es tenia tota la porteria a l’abast.
Els visitants que feien una forta oposició en defensa i trenaven molt bones jugades al centre del terreny de joc no han aconseguit arribar amb claredat a la porteria local i només generaven perill a pilota aturada.
La segona part les coses han continuat amb la mateixa dinàmica, jugant tots dos equips un bon futbol i intents, però net. Tot i això l’àrbitre la primera part ja havia mostrat cinc targetes, per sengles faltes, tres als locals i dos als visitants.
No es millora en aquest aspecte, totes les faltes es sancionen amb targeta quan a categories superiors moltes d’aquestes ni tan sols s’assenyalen com a falta.
En el minut 52, una pilota en profunditat, Dani Neff s’ha avançat a la defensa contraria i al porter i ha aconseguir creuar la pilota amb molt poc espai al pal contrari, aconseguint el primer gol de la temporada.
Vuit minuts després, en el minut 60, novament Dani Neff entra per l’esquerra a l’àrea de l’equip visitant amb la marca del lateral dret, que el fa caure a l’àrea provocant un penal, clar que el mateix Dani Neff converteix en el segon gol de l’equip local i del seu compte particular.
El partit avançava i amb aquest segon gol semblava que s’havia aconseguit la tranquil·litat tot i que a mesura que avançaven els minuts no va ser així.  Toni Campanera s’incorporava al camp recuperat de la greu lesió que va patir el seu genoll l’any passat i l’equip es disposava a defensar el resultat, sense oblidar l’atac.
En els darrers minuts del partit l’equip de El Vendrell s’han trobat amb una pilota mal refusada per la defensa local que ha dificultat el blocatge de Campanera i ha aconseguit el seu gol.
Encara hi hauria temps per que Dani Neff aconseguís forçar un nou penal , però aquesta vegada el seu xut aniria fora per sobre del travesser.
Primers tres punts, molt lluitats, molt treballats, una primera mostra del que costarà tirar endavant cada partit.
Miquel López - Entrenador del 1er Equip
*****
... i la pròxima jornada, 2na de Lliga: CF LLORENÇ DEL PENEDÈS
Dissabte que ve dia 17/9 a les 16:30h jugarem a l'històric camp de futbol de terra Ramon Sicart de Llorenç del Penedès. L'equip rival, amb el qual ens vam enfrontar la temporada passada al grup 25 de la desparageuda 3era Regional, es un conjunt molt fort i amb el factor camp de terra a favor. També es un rival nou a la categoria (va aconseguir l'ascens quedant 4rt just per darrera nostre), però compten amb una plantilla amb jugadors de molta qualitat. Serà un partit molt complicat on esperem aconseguir els tres punts, les primeres 5 jornades de competició sempre fracturen la lliga i cal que sumem els màxims punts possibles. En la primera jornada de lliga el Llorenç ha caigut derrotat per 3-0 al camp del sempre complicat Santa Coloma de Queralt.