diumenge, 10 d’abril del 2011

Jornada 28 - EL PLA 4 - BAIX GAIÀ 1

Jornada 28 - Dissabte 9 d' Abril de 2011 - Camp de Futbol Municipal del Pla de Santa Maria

Condicions Climatològiques: Cel serè i 22º de temperatura amb força calor.

Estadística: Arribem als 60 punts, fita que no aconseguiem al Pla des de feia temporades. Sumem 19 partits guanyats de 28 disputats i en 16 dels quals hem aconseguit 3 gols (o més) a favor. La mitja de gols total es de 3,39 per partit amb 95 a favor en tota la lliga, un gran bagatje ofensiu només superat per Bisbalenca i Torredembarra. Seguim 3ers una jornada més perseguint al Torredembarra (2n amb 63 punts i -1 partit) i Pobla de Montornès (1er amb 64 punts i -1 partit). 

Classificació i Resultats Jornada 28: http://www.icompeticion.com/ic/index_t.asp?id_torneo=51

C.E. El Pla de Santa Maria - 4
Baix Gaià EFB - 1

Gols Pla: Miguel '5 de magnífica volea a la frontal de la gran, Alberto '12 després d'un gran canvi de ritme, Miguel '32 de jugada personal i Dani Neff '88 després d'una gran jugada de Miguel.

Jugador del Partit: Miguel Muñoz. Molt inspirat en la creació ofensiva i cara a porteria amb 2 gols que haguéssin pogut ser més i una magnífica assistència a Dani Neff en el 4rt.

 






Alineació Pla: Pep Cuesta, Enric Llombart (Alí '65), Joan Àlvarez, Òscar Borràs (Jordi Ferré '70), Jaume Raduà (Toni Ruiz '45), JM Raduà, Hicham (Situ '45), Jorge Cantero (David Balañà '60), Miguel Muñoz, Alberto García i Dani Neff. Jordi Martínez i Jordi Campanera (PS).

Crònica del nostre Entrenador Miquel López:
www.lopezentrenadors.com

Bon partit el jugat aquesta setmana al camp municipal del Pla de Santa Maria, especialment la primera part en que es van poder veure jugades que res tenien a envejar a les que es puguin veure en camps de molta més categoria esportiva. Pressió a la recuperació de la pilota en línia de sortida de l’equip visitant que no podia fer més de dues passades sense que perdés la pilota i una i altra vegada arribant a la porteria del Baix Gaià, generant perill una i altra vegada. Ja en els primer minuts, Miguel al primer toc engalta una volea a passada de Dani i aconsegueix el primer gol, sense que res pugui fer-hi el porter visitant. Només deu minuts després seria Alberto el que sorprèn per velocitat, amb un gran canvi de ritme, a defensa i porter visitant i aconsegueix el segon gol. Miguel aconseguiria novament en altra volea molt similar a la del primer gol, però l’àrbitre l’anul·laria per un suposat fora de joc inexistent.
L’equip local estava generant molt i bon joc, amb finalització dispar. No hagués passat res, veient el que es veia si s’hagués aconseguit un resultat de sis a zero.
Abans de finalitzar la primera part, Miguel aconseguiria el tercer gol que deixava l’encontre molt a favor dels locals.
La segona part les coses han anat d’un altra manera. Ha costat que l’equip agafés la posició al camp, jugant molts jugadors amb vocació ofensiva i patint els Planencs en la línia de creació. Els primers minuts ha donat la sensació de que l’equip del Baix Gaià millorava i que volia plantar cara als locals, però tot i que en una errada defensiva de l’equip local, han escurçat distancies mai han donat sensació de que podien oferir resistència. Les jugades de gol s’han anat produint fins als darrers minuts i finalment, Dani Neff tancaria el resultat amb el quart gol després d’una jugada perfecta de Miguel.
S’ha vist en aquest partit milloria sobre els darrers encontres jugats, l’equip ha estat més agressiu defensivament i ha cercat amb més continuïtat i més jugadors la porteria contraria.
Miquel López (Entrenador)
*****
...i la PRÒXIMA JORNADA: Sarral - Pla!
Diumenge que ve dia 17 d' Abril visitarem el complicat camp de Sarral, un rival que ha caigut fins la 6ena posició després de 5 derrotes consecutives en els darrers 5 partits, l'última sorprenentment en aquesta 28ena jornada al camp del Santa Oliva per 2-0. Som conscients que els del la Conca faran tot el possible per lluitar per la victòria, però nosaltres necessitem els 3 punts per seguir perseguint als dos liders i per tant no en hi podem deixar ni un sol punt. Serà un bon partit amb gran presència de públic com sempre hi ha a Sarral. FORÇA PLA! 
Jordi Ferré (Jugador i administrador del blog - jordiplanenc@hotmail.com)
EQUIP que va jugar aquest passat Dissabte 9/4/2011 contra Baix Gaià EFB. (Foto de Ramon Ferré):

5 comentaris:

  1. que no pateixi ningú, sempre ens quedarà l'equip filial que estem preparant a la sombra uns cuants ex-jugadors ( autoctons i no autoctons ). Ja es va parlar amb la junta, el "primer" equip té aquest any per pujar a 2ª, així podrem fer l'equip 'B' per poder jugar a tercera l'any vinent. Sino pujen, hauran de buscar un altre poble per poder intentar pujar, ja que l'any vinent el camp tornarà a ser nostre! La reconquesta ja ha començat, i el fruït de les nostres reunions ja comença a madurar. Que el pla galàctic continuï guanyant que l'any vinent volem compartir camp d'entrenament i vestuari, que estariem molt orgullosos de tenir un equip a 2ª i un altre a 3ª, però que tothom sapiga que l'equip de 3ª de l'any vinent ja està casi fet i que comptem amb històrics i grans llegendes planènques per poder arreglar aquesta situació. un exjugador !

    ResponElimina
  2. XDD cada dia flipo més amb els anònims, aquest últim es realment bo. Ànims doncs amb la "reconquesta" i espero que les "grans llegendes" no estiguin gaire rovellades. Ja veig que no em puc perdre cap reunió de Junta més!... faltes un sol dia (que no l'he faltat) i arriben les reunions i acords importants... :).

    ResponElimina
  3. Daniel Gimenez (El Expulsado)11 d’abril del 2011, a les 7:01

    Buenas tardes.

    Si algo grande tiene el futbol, es que cada uno ve las cosas según donde tenga situada la silla.
    Minuto 1, triangulación visitante con disparo desde la frontal que pasa rozando el palo derecho del portero.
    Minuto 5, falta señalada en contra del Baix Gaia, pero el Pla saca de banda en profundidad a Neff, centra, y el Capitán visitante despeja mordido desde el área pequeña, dejando el balón muerto a la frontal. Disparo perfecto del capitán local haciendo un gran gol.
    Minuto 10, otra triangulación visitante, supera al jugador local Oscar, pasan a la frontal y el disparo sale otra vez rozando el palo.
    Minuto 12, pelota en posesión visitante, el jugador 21 Alberto hace un pase blando al portero, cosa que ve muy bien el jugador Alberto del Pla y con una sutileza acaba introduciendo el balón al fondo.
    Dos tiros por ambas partes y el resultado 2-0.
    Esto es lo que vi yo.
    A partir de ahí una superioridad en todos los sentidos por parte del Pla, en la cual me dejo muy sorprendido el hecho de no estar líder de la categoría, creo que esta categoría le va muy pequeña.
    Aun a si en el segundo tiempo mi equipo no perdió el partido e intento en todo momento jugar al futbol y pasarlo bien como siempre intentamos hacer, dando salida al balón con criterio. Aun eso el resultado es corto para las ocasiones del Pla.

    Desearos suerte y espero no veros el año que viene, eso significa que habréis subido.

    ResponElimina
  4. Al que es paga la hipoteca, pensa que jugant a tercera regional, només faltaria que lo que et paguen et donés per pagar-la. Només faltaria!!!!!!!!!. Si vols que te la paguin, aprén a jugar més a aquest esport i fitxa per algun equip de categoria superior, i si no t'aguantes, i si dius que no ets un mercenari, renuncia als diners que et dòna el club i si no hi renuncies pitjor, deus ser l'únic que no cobra, Au dios, i si et pica rasca't tu també.

    ResponElimina
  5. Gràcies per escriure "Daniel el expulsado" jeje! Molta sort en el que resta de lliga a tu i al teu equip i sobretot en el partit que teniu aplaçat i que jugueu aquesta mateixa setmana contra Torredembarra! (a veure si ens doneu un cop de mà amb una victòria ;). Una abraçada i fins aviat!

    ResponElimina