dilluns, 18 d’abril del 2011

Jornada 29 - SARRAL 0 - EL PLA 1

Jornada 29 - Diumenge 17 d' Abril de 2011 - Camp de Futbol Municipal de Sarral

Condicions Climatològiques i Terreny de Joc: Cel serè i bon temps amb 22º de temperatura. Camp de terra molt sec, dur i gairebé sense arena. Molt bona assistència de públic amb un centenar de persones aproximadament.  

Estadística: 20ena victòria a la Lliga i 28 punts punts guanyats dels darrers 33 disputats, dades que ens posicionen 3ers a la classificació amb 63 punts (6 menys que Torredembarra i 7 menys que Pobla de Montornès, liders i en places d'ascens). Queden 5 partits i matemàticament les opcions d'ascencs segueixen vives, amb tot però, per assolir la segona plaça ens cal guanyar tots els partits restants i que Torredembarra en perdi 2, realment complicat però res es impossible a 3era Regional.

Classifiació i Resultats Jornada 29: http://www.icompeticion.com/ic/index_t.asp?id_torneo=51

Sarralenc EC - 0
CE El Pla de Santa Maria - 1

Gol Pla: Dani Neff '75 després d'una precisa passada de Miguel.


WWW.TIQUETING.COM, el Nou Portal de Descomptes en Restaurants de la Província de Tarragona t'ofereix el JUGADOR DEL PARTIT: Dani Neff. En un partit molt complicat en tots els sentits, el nostre pixixi va saber superar totes les adversitats i a 15 minuts pel final va marcar un nou gol vital per seguir vius a la lluita per l'ascens.










Alineació Pla: Jordi Campanera, Òscar Borràs (Jorge Cantero '45), Antonio Ruiz, Joan Àlvarez, Jaume Raduà, Hicham, Enric Llombart, Josep Mª Raduà, Alberto García (Situ '56), Miguel Muñoz i Dani Neff. Banqueta: Pep Cuesta (PS), David Balañà, Roger Ollé i Jordi Ferré.

Crònica del nostre Entrenador Miquel López
www.lopezentrenadors.com

El partit a priori es presentava molt difícil, el Sarral ha estat tota la temporada al capdavant de la classificació i això desprès de tants partits vol dir que es tracta d’un bon equip. L’equip local ha plantejat un partit amb marcatges individuals sobre determinats jugadors del Pla, entenent que amb això aconseguiria aturar la finalització de l’equip visitant. La primera part ha estat molt física, de molt contacte però de molt poc futbol. Els de Sarral jugant amb molta agressivitat en defensa i jugant en llarg a l’atac a pilotes sobre els dos jugadors més avançats. El Pla, tot i que ho ha intentat s’ha vist abocat a jugat també aquest joc i el partit s’ha convertit en una espècie de partit de voleibol en el que la pilota estava més temps fora del camp que dins, es perdia  pels laterals i per la línia de fons però no es podien trenar jugades, no es jugava per terra i això donava molta avantatja als locals.
La segona part es pretenen fer coses diferents, es vol jugar per terra, des del darrere, amb joc combinatiu, emprant el mig camp, però no ha estat fàcil, la tendència era contraria i no hi havia fluïdesa en el joc. L’equip local, amb més ganes que futbol intentava arribar a la porteria planenca i aconseguia generar alguna jugada de perill i l’equip del Pla mai li ha perdut la cara al partit, ha lluitat amb els elements que tenia al seu abast, ha sabut jugar el partit que li convenia,  necessitava no rebre cap gol i aprofitar alguna de les ocasions que tingués. Finalment aquesta oportunitat ha arribat sobre el minut 75. Una pilota que Miguel li ha posat a l’esquena de la defensa a Dani Neff  i aquest ha pogut superar a Moreno. Ha estat de molt poc futbol, en que el mig camp ha pogut participar molt poc del joc d’atac en els dos equips i en el que en aspecte defensiu tots dos equips han tingut molta feina i l’han resolt prou be.
Com tots els partits en els que es planteja rivalitat entre els equips ha primat més la tensió, els nervis que la voluntat de voler fer futbol. Cada partit és important per als Planencs en aquests darrers partits de la temporada que marcaran on ha de ser l’equip al final de temporada. L’equip està sòlid, compacte i manté un objectiu clar pel qual jugarà mentre tingui possibilitats.
Miquel López (Entrenador)
*****
i la PRÒXIMA JORNADA: El Pla - Ràcing Rocafort
Aquesta Setmana Santa NO hi ha lliga, la Jornada 30 es disputarà el Dissabte 30 d' Abril; rebrem al municipal planenc al Ràcing Rocafort, equip sempre complicat i amb qui ja vam empatar a 2 a la primera volta. El lider Pobla rebrà a la Bisbalenca i Torredembarra tindrà derbi contra la Nou de Gaià. FORÇA PLA!
Jordi Ferré. Jugador i administrador del blog - jordiplanenc@hotmail.com



51 comentaris:

  1. bon partit dels planencs avui a Sarral!! obviament, em refereixo al senyor Oliva i al senyor Alcantara! jajaja. Quina pena que feu... pero bueno, els planencs del Plà, han realitzat uns grans estiraments a la banda. Que fort... el partit més important que queda i no juga ni un segon cap planenc. Fa molta pena això!! Però que molta!! Avergonyiu a la majoria de gent del Plà. En serio. I el proper partit jugueu contra el Rocafort que si no tinc mal entès, té 4 jugadors planencs a les seves files. Ojala us donguin pel ...
    PATETICS!!!

    ResponElimina
  2. Que ha pasat amb el Torredembarra? li treuen punts de veritat per fer jugar jugadors que no podien del primer equip? diuen que si li treuen 9 putns pq 4 equips l'han denunciat ? sereu segons aixi? algu pot verificar tot aixo? gracies

    ResponElimina
  3. Pel que sabem, i ara ja es públic, un equip de la lliga (que NO som nosaltres), ha denunciat al Torredembarra per alineació indeguda en un dels partits disputats fa uns dies. Sembla ser que els motius són justificats i la Federació està estudiant el cas, pel que podria perdre 3 punts guanyats. Tot i això no tenim més notícies fins que en breu es sàpiga la decisió federativa que podria influir i molt en aquest tram final de lliga. Veurem com acaba tot plegat. Si algú té més info de primera mà que ho escrigui. Gràcies.

    ResponElimina
  4. No és per posar aigua al vi, però el gol el marca un jugador del sarralenc en propia porta, el Paco.

    ResponElimina
  5. És inadmisible que els únics jugadors del pla que hi havien al terreny de joc juguessin al Sarral. I per rematar-ho del tot, un jugador de fora i fitxat enguany com a capità! és indignant!!!

    ResponElimina
  6. Ostres amics anonims.... amb tot el que ha arribat a donar el nostre amic Oliva per el futbol del Pla no??? Tants anys jugant al Pla....... I clar, com no... el senyor Alcantara.... Tota la vida jugant al pla..... jajajajajaja!!! Bons exemples pels jugadors planencs....

    ResponElimina
  7. Tinc entes que el pla també ha denunciat al Torredembarra per interesos propis, es veritat?

    ResponElimina
  8. Es va plantejar però al final no s'ha tirat endavant la denúncia per part del nostre club, tot i que diverses fonts d'altres clubs de la categoria ens confirmen que es tracta d'una irregularitat en l'alineació dels torrencs.

    ResponElimina
  9. jordi, de veritat no va jugar ningu del pla? no se que collons fas encara en aquest equip...

    ResponElimina
  10. Ja podeu treure la foto del "jugador del partit" perque el gol va ser en propia porta. El nef lúnic que va fer va ser rodolar pel camp els 90 minuts...

    ResponElimina
  11. alcantara aora te das de baja en el sarral y asi puede fichar por el rocafort a ver si en esta marcas y lo celebras como un campeon, de que aparte asi son 6 los jugadores que proceden del pla

    ResponElimina
  12. si es veritat lo del torredembarra i aixi heu d'anar per pujar es que encara sou mes patetics del que realment sou. I no digueu que el Plà no i té res a veure... Perque seria l'unic beneficiari.
    Cop de taló... gent de fora... millor dit, tota la gent de fora... ara per despatxos, perque al terreny de joc ja es veu... Ostres!! potser si que pujareu al final doncs eh? Gran treball esteu realitzant! el Pla de Santa Maria se sent molt orgullós de vosaltres!! (ironia 100%)

    ResponElimina
  13. Tal i com ja hem explicat, des del Pla no s'ha tirat endavant cap denúncia sobre la UD Torredembarra, es una denúncia imposada per un altre equip de la part alta de la classificació que NO som nosaltres. Un cop surti la decisió de la Federació ja es veurà qui l'ha tramitat, o si algu d'aquest club llegeix el blog i ho vol posar endavant, no serem nosaltres qui en parlem. Salut.

    ResponElimina
  14. jo no soc del pla pero si el torredembarra a fet trampes i es passa les regles pel forro, per mi es una falta de respecte a tots els altres equips. aixi que per mi se mereix pujar el pla abans que el torredembarra, potser son de fora del poble pero no fan trampes al menys

    ResponElimina
  15. Jordi, una pregunta?? cuanta gent sou als entrenos?? aquests galactics entrenen o nomes van a entreno a final de mes??? per perar la ma clar!!! es molt fort que amb els makines que teniu nomes nigueu 3ª a la lliga... jajaja. amb sembla molt fort!! pero si us plaau digm cuants sou als entrenos eeee que vull seguir rient!!

    ResponElimina
  16. jordi, amb tots els respectes, a sigut necesaria una invercio com akesta?? poqueta gent del pla i els de fora que no van ni tan sols a entreno, i que a sobre s emporten els calers, perque sels emporten i no pas pocs!!! el mes fort es que aquest ekip nomes per noms hauria d' anar lider de carrer i no es aixi!! no sera pk a sobre que cobren no van als entrenos??? jajaja que fort! quins entrenos prepara el mister ring ring!!! jaja dic ring ring perque nomes es veu el llombrigo!! si es perd o s empata, el ribal sempre fa servir artimanyes antiesportives o coses similars. cuan es guanya el pla a fet el que havia de fer!! jajajajaja el que mes greu em sap que akestes makines del futbol no sentin l escut que porten, pq els € no entenen de sentiments!! i la veritat em pensava que tu pero ja veig que.... be, una selutacio de un que us segueix mes de lo que us mereixeu!! salut!

    ResponElimina
  17. anonimmmmm!! pavila ome espatllat!!! diuen qe a figuerola fan ekip i esta aki al kostat!!!ia saps..!

    ResponElimina
  18. cap equip d'aquesta categoria te gaire gent del poble, crec que nomes la pobla son la majoria d'alli.
    en defensa del pla dire que costa molt juntar 20 persones per fer un equip a l'ultima categoria.

    ResponElimina
  19. Al sarral, segons l'alineació del seu blog, jugaven sis sarralencs de titular, i tres més a la banqueta. Perden, pero almenys fan poble.

    ResponElimina
  20. Apreneu a jugar i llavors jugareu, ja esta be de tant queixarse

    ResponElimina
  21. a la pobla 15 de les 22 fitxes son del poble i van liders, no es una excusa en aquesta categoria val mes gent implicada del poble que no mercenaris.

    ResponElimina
  22. A qui li interessi: UD Torredembarra ha rebut 2 denúncies per irregularitats en 2 partits de lliga, el de Sarral i el de La Granja, on ambdós van guanyar els 3 punts. Hi ha una incoació d'expedient (s'han iniciat els tràmits de valoració dels fets) i en breu la Federació es pronunciarà al respecte, si els denunciants tenen raó Torredembarra perdria els 6 punts guanyats... veurem com acaba, però faltant 5 jornades i tal i com està tot, aquesta decisió podría escalfar la lliga (recordem la classificació avui: La Pobla 70 punts, Torredembarra 69, El Pla 63, Llorenç 58...)

    ResponElimina
  23. NOTÍCIA MOLT IMPORTANT: La Federació ja s'ha pronunciat i ha tret els 3 punts al Torredembarra després de la seva alineació indeguda en el partit de la Granja Cusa. Així doncs, a falta de 5 jornades, la classificació s'escalfa i queda de la següent manera:

    1 - La Pobla - 70 punts
    2 - Torredembarra - 66 punts
    3 - El Pla - 63 punts
    4 - LLorenç - 58 punts
    5 - Bisbalenca - 57 punts
    6 - Sarral - 54 punts

    Recordem que ascendeixen directe els 2 primers.

    Us deixo el link on hi apareix la sanció:

    http://www.fcf.cat/pub/circularSancionIncidencias.asp?fecha=18/4/2011&buscar=1

    ResponElimina
  24. Tinc entes que el torredembarra tambe va alinear el jugador indegut al partit contra el baix gaia, pero en aquest cas, el baix gaia no ha denunciat el fet.

    No son culpa nostra que incompleixin les normes, no es podria fer alguna cosa al respecte?

    ResponElimina
  25. El que no entenc es com poden denunciar-ho ara si segons diuen només es pot denunciar 24 hores després d'acabar l'encontre. Us podria ensenyar una resolució d'una alineació indeguda clara en la que es desestima per aquest fet.

    ResponElimina
  26. Potser la denúncia si que es va fer just al acabar l'encontre i per això els han tret els 3 punts.
    Jo personalment també penso que incumplir les normes es denunciable, per això hi són. Si tots cumplim per exemple quan jugadors nostres veuen 5 grogues i han de descansar un partit, entenc que si un equip fa trampes cal que això sigui penalitzat; si hi ha permisivitat es crearà un greuge comparatiu i la gent es començarà a saltar normes a la torera.

    ResponElimina
  27. mireu la pag. de la pobla el torredembarra va denunciar al lider
    sona a pataleta de a mi me treuen punt jo ara denuncio.
    el pla no pot denunciar pel partit del baix gaia si no ho fa l'equip directament afectat?

    ResponElimina
  28. jo no trobo la sancio? on es?

    ResponElimina
  29. Si que es deu poder ja que ells han denunciat la pobla per un partit contra la nou de gaia

    PUBLICACIÓ A LA PÀGINA DE LA FEDERACIó:

    Dessestimar denuncia presentada pel U.D. Torredembarra, donat que el jugador Xavier Sardá Farre del C.F. La Pobla de Montornés, motiu de la seva impugnació, va estar expulsat per doble amonestació en el partit La Pobla de Montornés - Baix Gaià del dia 07/04/11 i va complir la sanció en el partit La Pobla de Montornés - La Nou de Gaià del dia 09/04/11.

    ResponElimina
  30. Doncs el sarral va denunciar una alineacio indeguda de la bisbalenca i li van denegar per estar fora de termini. M'explico, va ser en un partit disputat un dimarts, i un dels jugadors de la bisbalenca havia rebut la cinquena groga el partit del cap de setmana però com que les sancions no es publiquen fins el dijous el sarral no ho podia saber. El sarralenc va presentar l'al.legació el divendres i li van dir que tenien raó però que l'al.legació havia estat presentada fora de termini. Aquell mateix dia el sarral tenia dos sancionats que no van poder jugar. La federació va així...

    ResponElimina
  31. Curiós David, tot molt estrany. Gràcies x la info, investigarem a veure quan van denunciar a la Torre i en quin plaç de temps respecte al partit, suposem que dins les següents 24 hores, pero ho consultarem. Salut i merci x escriure.

    ResponElimina
  32. Jordi, no son 24, son 48 hores. Abans ho he posat malament

    ResponElimina
  33. suposo que pagant san pere canta no? asi! asi! asi gana el Madrid! (per no dir Plà). Bueno, ja que al camp no podeu, s'ha de recorrer al que faci falta. I bueno... no i heu tingut res a veure... clar, l'interesat deu ser la Granja Cusa, per eludir el descens a 4rta regional...

    ResponElimina
  34. Anònim (l'últim), encara no t'ha quedat clar que nosaltres NO hem denunciat a ningú? La denúncia la fa un dels equips amb aspiracions a ascens i NO som nosaltres, es a dir que parla amb coneixement de causa si ho ha de fer. A més, si la denúncia es justa, perquè no comunicar-la a la federació?
    Per cert, deduïm que no ets planenc (Pla no porta accent obert), per tant cuida del del club, que segur que prou feina teniu, i no emprenyis a la resta ;). Salut.

    ResponElimina
  35. Les normes han de ser iguals per tothom, i si el torredembarra les ha incomplert, ha de pagar. I és igual qui ho denuncïi ja que si ho haguessin fet bé no hi hauria problema.

    ResponElimina
  36. jordi, va digam-ho si us plau!! cuants sou als entrenos??? vull dir els dies que no son de cobro!!! dies normals d entreno! va em moro de ganes de saver-ho!

    ResponElimina
  37. us porta molt bon record les fotos del fons, contre la torre no?? pero em sorpren que tingueu la foto del camp del llorenç, on una colla de jugadors amb por us van passar la ma per la cara durant 30 min de la primera part i durant tota la segona!! Força Torre! ni amb les denuncies ens parareu!! a 2ª i sent un filial!!

    ResponElimina
  38. Ja que ho preguntes amb tant d'interès, mínim 18 jugadors, cosa impensable en cap de les últimes temporades. Per si també t'interessa, des d' Agost, MAI s'ha suspès ni un sol entrenament, impensable en les darreres temporades on dimarts no s'entrenava perquè feia fred, l'altre no ho feiem per falta de jugadors i el següent la gent passava perquè la lliga estava perduda des de feia jornades...
    Passa quan vulguis tu mateix i ho comproves, avui mateix a les 20:30h. De pas, ves a fer un cop d'ull als entrenos de la resta d'equips i fas recompte... si es que hi ha algú.

    ResponElimina
  39. Torn per l'amic anònim de la Torre. Amb 2 frases: ni us hem denunciat nosaltres (ja sabeu quin club ha estat) ni tinc tant clar el vostre ascens... veurem com acaba la lliga.
    Per cert, ens porten millors records les imatges dels 5 gols que vau encaixar a casa vostra fa només algunes setmanes, mira-ho bé perquè el gol average amb vosaltres el teniu perdut.
    sort ;)

    ResponElimina
  40. el pichichi va els entrenos!! moc moc!! i el capi??? moc moc.. va ser que no eee. 18 vols dir... va home va... es clar que va fer mal que ens en fotesiu cinc. pero el Llorenç us la va clavar fins al fons ee. recordo l escrit del teu mister dient que el pla dominava i xutava mes!! jaja que fort. el pichichi vostre xutava de molt molt lluny. clar amb intencio de fer-se veure per declarar els diners no??? jaja
    be es una manera de entendre el futbol, lo la comperteixo pero es una manera d' entendrel. pero no seras capas de dir una cosa no? cuants jugadors cobren?? sigues sincer, perque pots ser un mercenari pero en el fons et conec i ets bona persona. entenc que encara que sigui un ekip de teló d' €, fa gracia guañar. pero en anys anteriors els jugadors erem poc complidors, tens rao, pero ens estimavem, erem mes que companys de vestidor. ara tambe?? per cert me informat una mica.
    es cert que la pobla te la majoria de jugadors del poble, pero el sta oliva, el llorenç l arboç... tenen la plantilla que un 90% dels jugadors son de poble. que fort!!!
    perdreu 6 punts d'aqui al final. n' estic convençut. tot i fixar gent de, comno, primera regional inextremis. bé m agrada veure que jugadors de dos categorias mes amunt pateixen jugant a 3ª i no nomes contre els de dalt, tambe contre el racing, la nou ... recorda 6 punts perdreu. es la meva opinio espero que la respctis i em contestis sobre tot les primeres preguntes. grcies.

    ResponElimina
  41. De veritat creus que et contestaré si ni tant sols sé qui ets? va home va, prou t'he dit. Veurem com acaba la lliga i qui té raó, espero que escriguis llavors. Em fa gràcia que em diguis mercenari a mi jeje. En que quedem, jugues a Torre? jugaves al Pla...? no t'entenem. Salut, sort i si necessites un sobresou ens ho dius que al Pla paguem bé :)

    ResponElimina
  42. bona tarda em dic xavi, jo i gent del meu equip tenim coneguts amb varios equips, equips de la lliga, es molt estrany que tant el Dani, miguel, hicham, campanera o el nou fixatge del valls, no cobrin, es molt estrany, i jo personalment ho dubto, no se si als entrenos sou 18 o no. pero per lo menys en el meu equip tb tenim akesta sort! i cert que es molt dificil, pero tb es cert que cobrem. jordi, entenc que gent del poble es posi en cotre vostre perque aixo tb va passar aki al meu poble. 8 jugadors de aki, 6 d alla, 4 que porta el mister. tots evidentment cobrant, al final es va aconseguir l assens, a 1 reginal pero tot era un miratge... tot era molt macu, sopars festes gols, tots s estimaven, pero cuan va faltar els diners tothom va volar,ja ningu va voler saver res mes, ni de la catagoria que tant va costar aconsseguir, ni res.nomes volien seguir cobrant, si no cobraven com a minim lo de la temporada anterior no venien i punto!!!! el club va intentar fichar gent del poble i akestos si van negar per lo que desde aleshores no tenim ni futbol al poble. espero que li trobis valor a les paraules que et llencen, antics companys teus,a la llarga, perque el temps tot ho posa al seu lloc, et donras compte de lo importants que eren.pitjors jugadors, segur!!! pero al fi i el cap, jo no canviaria la meva dona per cap actriu ni cap model, la vull a ella amb tots els seus errors i virtuts. clar que no els heu fet fora, aixo tampoc ho van fer aki, pero... be. el futbol no tot es guanyar. primer som persones i despres tot lo demés. es una opinio, gracies.

    ResponElimina
  43. T'agraeixo els comentaris Xavi. Cada jugador que ha marxat es un cas ben diferent i alguns no tenen res a veure amb els altres.

    En el nostre cas concret, el nostre club no té diners pressupostats per a pagar jugadors, l'ajuntament ens ha posat un camp de gespa excepcional (després d'anys d'insistència) però ni tant sols tenim xandalls i l'equipació d'escalfament l'ha pagat un patrocinador.

    La relació personal i contactes dels nostres entrenadors ens ha aportat molt bons jugadors a l'equip, perquè ningú pot creure que aquests jugadors han vingut per la relació de respecte i compromís que tenen amb l'entrenador des de fa anys? jo soc un il·lús i mho crec peruqè conec la situació actual, no tot ho mouen els diners, i el recurs fàcil durant tota la temporada ha estat fer servir al Pla com a diana. I el millor es que ens han jujtjat jugadors que tota la vida han estat mercenaris anant-se a guanyar 4 duros en altres equips i pobles enlloc d'ajudar al Pla.

    Per cert, jo tampoc canvio la meva dona per la Schiffer o la Pamela, entre altres coses perquè ella m'aguanta cada dia i això ja es motiu suficient jeje!

    Una abraçada i gràcies per escriure la teva experiència.

    ResponElimina
  44. a la Pobla ja hem passat per aixo també, tothom pensaba que cobraven alguns i no es així, toca aguantar el que diuen els demes, paciencia, cou que aneu tercers amb opcions de pujar, res mes

    ResponElimina
  45. cullons!!! al final no puc més, i ho he de dir. no se senyor Jordi si et creus el que dius o no, però conec jugadors que juguen al Plà i ells mateixos m'han dit que cobren!!! al final e acabat escrivint perque això ja fa riure. Obiviament no diré de quins jugadors parlo per no ficar-los en un compromís, ja que es veu que tot es secretisme aqui. Però ja n'hi ha prou de tanta tonteria.

    ResponElimina
  46. Aquest que suposadament es de la torre, no donguis lliçons a ningú quan heu estat vosaltres els primers en saltar-se les normes, aixi que no escriguis tant i dona lliçons al teu propi club, si es que jugues o ets simpatitzant de la torre.El pla no ha denunciat a la torre però pensa que si ho hagues fet ara anirieu tercer! ni pujar ni osties! perque teniem tot el dret en fer-ho i la rao ens la donarien.

    El que diu tot aixo de la gent del poble.... jo també penso que un equip de futbol ha de ser gent de tot arreu però gent del poble és molt important i n'hi hauria d'haver-hi més però cadascú va tenir les seves raons per tirar-se del barco a la mínima de canvi, altres, que només xarren i xarren han estat jugant molt poques temporades al pla i ara que passa tot aixo pujen al carro de les critiques quan han estat jugant a tots els equips del voltant, així que voleu que us digui, cada equip és un món i el tema de cobrar, si home si tot cobrem! aixo volies sentir! i no poca pasta, bastanta!

    Au a veure que passa fins al final de la lliga, de moment, jo em quedo amb el grup fantastic que s'ha creat al pla i repeteixo que si hi hagues més gent del poble jo encantat de la vida.

    ResponElimina
  47. ...tonteria la que portes tu damunt senyor penúltim anònim, ni ets del Pla i ni et va ni et ve el que passi al nostre club, que se't veu el llautó, preocupa't pel teu equip que prou feina teniu aquest any. L'únic secretisme es el que poseu vosaltres amagats dins d'un anonimat, però al final tot se sap i no sé si us agradarà gaire que publiquem qui sou, per desgràcia aquests blogs no tenen tanta privacitat com sembla... ;)

    ResponElimina
  48. amador dice: joder jordi vaya movidas que hay en los blogs esto esta caliente jaja a ver que pasa al final!!

    ResponElimina
  49. jeje ya lo ves Amador, he visto que el blog de la Pobla también está "on fire" ;)... a ver si os animáis alguien de Torredembarra y montáis el vuestro, cuántos más haya en la liga mejor.
    5 partidos y puede pasar de todo, rivalidad si pero deportividad también! Veremos que pasa, lo que está claro es que suba quien suba el año que viene no nos enfrontaremos en la misma categoria :). Un abrazo crak, y a ver si os dejáis ya algun puntito éste finde contra La Nou jeje ;)

    ResponElimina
  50. hola bon dia, fa vastants dies que vaig seguint aquest espectacular culebron, i màgrada molt. només dir que conec jugadors del pla com dani y miguelito i us aseguro que COBREN I NO POC. despres comentau-vos que només em falta venir als entrenos, pero segons els vostres cracs els entrenos no podeu fer ni un partidet de futbol sala. quants entrenos be en dani??? prrrrrrrrr
    quantes vegades te ganes de venir en miguel a entreno i be?¿ prrrrrrrrr.
    prou de dir mentides i quedar bé... si cobrereu, i molt, pero sou un equip mediocre i del monton de TERSERA REGIONAL. a per sert aneu buscant cracs per l'any que bé...que els vostres us plegan, i si u duptes pregunteu, pregunteu.
    SUPOSU QUE PLEGAN PERQUE SOU MASESE A ENTRENAR CADA DIA... prrrrrrrrrrrrrrrrrrr... :):):)

    ResponElimina
  51. hola siempre sale el tema del dinero todos se esconden bajo un anonimo nadie dice su nombre pero digo yo, y si cobran que no lo hacen que pasaria es buestro el dinero? yo juego en el pla y os aseguro que yo no cobro nada y como yo todos los jugadores del pla y x el tema de los entrenos si señores vamos un minimo de 15 jugadores a los entrenos pues se ve que los que escribis no pasais x el campo si no os dariais cuenta de la piña y el buen royo que hay ale si criticais x diversion seguir la verdad que el blog esta bastante animado y x ultimo la majoria de jugadores a llegado al pla x la amistad hacia nuestro entrenador pero una vez dentro del club hemos encontrado un personal muy bueno desde jugadores antiguos de la casa y directiva y muchos aficcionado que le gusta ver el futbol del pla a espensas de que juegue claro que seria bonito que la majoria fuesen de la casa pero en todos los equipos pasa esto en todos bueno es mi opinion

    ResponElimina