dilluns, 4 d’abril del 2011

Jornada 27 - LLORENÇ DEL PENEDÈS 3 - EL PLA 2

Jornada 27 - Dissabte 2 d' Abril de 2011 - Camp Municipal de Futbol Ramon Sicart de Llorenç del Penedès

Condicions Climatològiques: Cel descobert i bona temperaturaamb 20ºC. Camp de terra en perfectes condicions.

Estadística: 6ena derrota de la temporada en 27 partits jugats (18 guanyats, 3 empatats i 6 perduts). Tot i no aconseguir els tres punts, seguim segons a la classificació en places d'ascens amb 57 punts, 4 menys que La Pobla que en té 61 (-1 partit) i Torredembarra que també en té 57 amb 2 partits pendents de jugar.

Classificació i Resultats d' aquesta 27ena Jornada de Lliga:
http://www.icompeticion.com/ic/1/5/51/index.asp


Llorenç CF - 3
CE El Pla de Santa Maria - 2

Gols Pla: Miguel '38 (p) i Dani Neff '42 rematant una pilota centrada a l'interior de la petita després d'una magnífica assitència de Miguel.

Alineació Pla: Jordi Campanera, Joan Àlvarez, David Balañà ('56 Jordi Ferré), Jaume Raduà, Òscar Borràs, Hicham, Jorge Cantero ('70 Jordi Martínez), JM Raduà, Miguel , Dani Neff i Aberto García. Alí i Pep Cuesta (ps).

Crònica del nostre Entrenador Miquel López:

Partit de molts gols, massa gols pel tipus de partit que es jugava. L’equip local volia retallar diferències per tal d’arribar a les posicions capdavanteres i l’equip visitant no cedir terreny i no abandonar les posicions d’ascens. S’havia plantejat un tipus de partit i com quasi sempre se’n ha donat un altre molt diferent. Al minut cinc ja hi  havia una diferencia de dos gols a favor de l’equip local. Com a resum del partit es pot dir que el futbol l’ha posat el C.F. El Pla i el partit se l’ha endut el C.F. Llorens. Els errors defensius han abocat als visitants a perdre el partit. Tres errades, tres gols.
Qualsevol equip en aquestes circumstancies s’hagués ensorrat i el partit hagués finalitzat en golejada, però l’equip planec es fort mentalment, els jugadors formen un equip unit, lluitador, sense escletxes i han seguit lluitant per tal d’aixecar l’encontre, d’aquesta manera han seguit produint futbol. Es notava la por en els jugadors locals, es notava en la manera de jugar i també s’escoltava en les frases que es dirigien a l’interior del camp entre ells. Veien que El Pla pujava el nivell de joc, la circulació de pilota, la intensitat, de tal manera que les ocasions sovintejaven i Miguel i Dani Neff, en repetides ocasions xutaven a porta amb perill. En una d’aquestes, ja en els darrers minuts de la primera part, li fan penal a Dani Neff i Miguel aconsegueix reduir distancies. Pocs minuts després, canvi d’orientació de Miguel sobre Dani Neff i ara era aquest el que aconseguia el gol de l’empat.
S’havia fet el més difícil, remuntar un partit que es perdia al minut 5 per dos gols de diferencia. Un equip creixia i l’altre estava desconcertat, però altra vegada a la segona part, després d’una pilota al pal esquerre de la porteria del Llorens, per part de Dani Neff, en la única pilota amb perill a l’esquena de la defensa, el Llorens es va avançar novament i definitivament en el marcador.
El partit es va seguir jugant per part dels visitants amb moltes ganes, trenant un bon futbol, cercant la porteria contraria, generant ocasions de gol, però el resultat ja no canviaria.
El públic local assistent demanant l’hora, l’equip local intentant treure’s la pilota de sobre, perdent temps de totes les maneres possibles i així fins al final.
Miquel López
***** 
i LA PRÒXIMA JORNADA:
Dissabte que ve ens visita al Municipal planenc un equip que juga molt bé a futbol, el Baix Gaià. Esperem recuperar el camí de la victòria i seguir de nou els resultats capdavanters per veure si continuem batallant pel somiat ascens. 
FORÇA PLA! (Jordi Ferré, jugador i administrador del blog - jordiplanenc@hotmail.com)

















Aquest va ser l'equip que va jugar a Llorenç aquest passat Dissabte en la 27ena Jornada de Lliga.

34 comentaris:

  1. llorenç 3 - pla 2 !!!!!!!!!! xD jajajaj dels pocs equips que poden treure un punt del camp delo lloreç es la pobla; un gran equip en tots els aspectes!

    ResponElimina
  2. ja ja em sembla que vareu menysprear una mica el Llorenç

    ResponElimina
  3. Jordi Bernal Pulido (mister del Llorenç)4 d’abril del 2011, a les 8:26

    hola amica del Pla, soc l' entrenadors del c.f Llorenç, volia felicitar-vos perque tot i haver sortit derrotat del nostre camp el pla no va perdre la compostura. Teniu una plantilla molt equilibrada amb jugadors de molta cualitat. Crec que l'arbitre no va ser casolar com he llegit al fecebook, el penal sobre Dani es mes que dubtós hi no hi va haver ni tant sols una protesta. El futbol es un joc d errors i després d'una pilota al pal del pla, varem acosneguir trenar una jugada am dos parets i una internada de sergio de sengona linea que ens va permetre posar per devant el marcador per derrera vega. Saviem que el pla no desistiria i el Lloreç es va apratar molt fort els cordons de les botes per intentar frenar homes tan bons con dani i miguel. Felicitats per la temporada que esteeu realitzant i una forta abraçada desde Llorenç. Jordi Bernal Pulido (mister del Llorenç)

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies Jordi pels comentaris. La veritat es que com a tot bon partit de futbol hi ha opinions segons siguin els colors que un defensa, això es la salsa del futbol i es molt respectable. En quant al partit, els vostres 2 ràpids gols ens van deixar freds i tot i que ho vam intentar no va poder ser; ens va passar una mica el mateix que al camp de la Pobla, 2 gols als primers 15 minuts que van marcar negativament la resta de partit. Una abraçada, molta sort en el que queda de competició i gràcies per seguir el blog! (us animem a que creeu el vostre! igual que té Sarral, Pobla, Rocafort, Creixell, Nou de Gaià...).

    ResponElimina
  5. x cert, contestant als amics anònims (que aquests si que son seguidors fidels del blog i ja ens han fet superar les 10.700 visites en 8 mesos), en cap moment vam menysprear el Llorenç, ben al contrari era camp al qual teniem molt de respecte des de feia jornades pel fet de jugar-se sobre terra i contra un equip molt combatiu.

    ResponElimina
  6. "pel fet de jugar-se sobre terra", però si heu jugat tota la vida sobre camp de terra al Pla, només fa una temporada que teniu gespa!! tant es nota?????

    ResponElimina
  7. buenas tardes PLA , ante todo quiero felicitarte por el bloog y por el equipo que tienen , sin duda uno de los mejores por algo están donde están , me llamo sergio y juego en llorenç , sin duda una misma jugada se mira de distinta manera según la camiseta que lleves puesta. Pero no hay duda que fue un partido de muy alto nivel técnico, táctico y físico, digno de categorias mas altas, creo que fuimos merecedores de la victoria una primera mitad muy buena, en la que el pla solo llegó dos veces y dos goles, y una segunda mitad en la que un equipo sabe cuando hay que sufrir y ponerse en mono de trabajo, han tenidos sus ocasiones pero nosotros aprovechamos las nuestras. Me gustaría destacar ya que lo vi a muy pocos metros , la parada de nuestro portero que termino con la pelota al palo , seguramente seguiremos en contacto a través del blog saludos y suerte.

    ResponElimina
  8. Només fa 8 mesos que tenim gespa però de l'equip que portavem anys jugant sobre terra només quedem 2 jugadors, el David i jo mateix, la resta són incorporacions noves procedents en la gran majoria de casos d'equips amb gespa, des del meu punt de vista el nostre equip juga molt millor sobre gespa que sobre terra, de la mateixa manera hi ha equips millors sobre terra que sobre gespa, i crec que el Llorenç n'es un exemple.

    ResponElimina
  9. Hola, és la primera vegada que entro en aquest blog... Em sento molt orgullosa de la posició que ocupa l'equip ja que sóc habitant del Pla, però en relació a aquest últim comentari que fa referència a la baixa de tots els jugadors planencs, que han defensat aquests colors durant tant anys, em sento molt molesta.

    Durant molts anys, jugadors i planencs han somiat amb un camp de gespa, i quan això s'ha fet realitat, m'indigna veure com només en els equips inferiors del Pla, són la gran majoria planencs els que defensen els colors, que se n'ha fet de jugadors com Tardiu, Anglès, Alcantara, Oliva, Llorenç, Soberano.... gent que ha estat sempre al costat de l'equip i que per culpa d'uns quants ambiciosos, que no han sapigut portar un equip, han hagut de marxar. No dubto de la gran profesionalitat de l'entrenador i l'entrega dels jugadors nouvinguts, però realment era necessari?

    Són millors jugadors Balañà i Jordi que els abans citats? (Tinc els meus dubtes!!).

    Quin mèrit te pels planencs que aquest equip pugi de categoria?

    Som molts els que preferim no pujar de categoria, però poder anar al camp a veure jugar a un equip amb el que ens sentim identificats.

    Sort.

    ResponElimina
  10. m'estic desesperant... només faig que escoltar escuses. Terra, gols als 5 minuts de partit, etc..
    Però que passa que els gols ràpids no compten o que? hi ha una cosa que es diu: sortir posat en el partit.
    Molta veterania però falleu en molts aspectes; errors de juvenils. Com el de sortir relaxat.

    El llorenç és un senyor equip, i no entenc el comentari que poseu: que dins el camp ens deiem frases que donaven a entendre por! :S por¿? qui és aquesta? els jugadors del llorenç no tenen por! i menys en partits com aquests en el eu no teniem res a perdre, i molt a guanyar!

    Ja posat a dir frases en vull destacar unes quantes que ''jugadors'' ,per dir-ho d'alguna manera, del Pla em van dir.
    No les posaré perquè em treureu el comentari, però bueno tot anava referit a la meva mare, i a la meva persona.
    Em sembla ridícul que un jugador dins d'un terreny de joc (en el que jo vaig a disfrutar i passar-m'ho bé) hagi d'estar pendent d'insultar als contraris en comptes d'estar pendent de la feina (que ni de bon tros la feia bé).

    La pobla va deixar-se dos punts al nostre camp, però van quedar com a senyors, sempre amb un gran respecte cap a tot l'equip contrari!

    ResponElimina
  11. Responent a la penúltima anònima, aficionada planenca. Comprenc perfectament el teu desacord pel que fa a la poca quantitat de planencs al primer equip, jo he dit que de l'any passat quedem 2, però també hi juga el Roger Ollé i el Jordi Martínez. El que NO estic d'acord es amb la llista de jugadors explanencs i el teu comentari dient que sempre han estat al costat de l'equip; cada nom es un món i cada cas es diferent, però si has seguit el nostre equip en els darrers anys hauries de saber que no es poden englobar dins d'un mateix sac, ni molt menys!

    Pel que fa al comentari sobre si són millors o pijtors que el David o jo mateix, dol veure que tot i que som nosaltres dos els que seguim al peu del canó passi el que passi, i encara posis en dubte la nostra qualitat jeje, això ja es la pera!!. Serem pitjors a criteri teu, segurament si, però en tot cas el que si tenim molt clar són els nostres colors i el fet que defensarem l'escut del Pla siguin quines siguin les circumstàncies, juguem o estem a la banqueta...

    Porto 9 temporades jugant al primer equip, en algunes d'elles hem estat fins el 90% de jugadors del Pla, i podiem comptar amb els dits d'una mà els aficionats del poble que ens venien a veure...

    Bé, gràcies per llegir el blog, espero no haver estat gaire dur, es la meva opinió. Salut.

    Respecte a l'últim anònim, entra al blog de La Pobla i tu mateix veuràs el respecte i la quantitat d'"amics" que fan jornada rera jornada als camps de la província ;)

    ResponElimina
  12. jo soc de la pobla i el respecte es valora pel que passa al camp i no pels comentaris anonims d'un bloc, que com deus veure aqui només van a fer mal. O vosaltres feu massa cas als comentaris anonims que poden ser de qualsevol equip i només volen tocar els ous?

    ResponElimina
  13. Jordi, no et deixis el Gerard Cristià Toldrà, alias 'Pinxo' o 'Pechaco' XDDD

    ResponElimina
  14. JAUME RAVENTÓS EL 5 DEL LLORENÇ

    hola , bona tarda a tots els seguidors de futbol, especialment els de llorenç. felisitar el pla pel gran partit que va fer i sobretot a tu, jordi pel magnific bloc que estas fent.
    en primer lloc màgradaria sever si el vostre entrenador estava al camp, pq del que va pasar al que diu en la cronica i al fasebook ni van tres pobles. La primera part vam comerçar molt forts i ens vam trovar amb dos marescuts gols de 4 ocasions clarisimes de gol, per sert el segon gol va ser al min. 17, no al 5 .
    el pla nomes estava xutan de fora l'area i vastan desviats, poc perill, fins que una de les uniques internades del pla a la primera part ens van pitar un duptos, molt duptos penal. que parlan-ho amb en dani, ell mateix mo deia"no he tingut cap mes remei de deixarme caure".
    I el segon gol una clara errada de la defensa i porter, un altre porter li fica la bota a la baca a dani pero... som un equip molt jove.
    A per sert, ningu diu res del marcatge a l'home que li vau fer al nostre capità.(com deia el vostre etrenador GRAN FUTBOL, si si). només començar la segona part gran ocasió del pla amb pilota el pal, i tot seguit gran triangulació del llorenç i pilota dins(NO ERRADA del pla, si no GRAN TRIANGULACIÓ DEL LLORENÇ).
    i despres a aguantar el parit, com calia i per culpa del pla, per ficar 3 davanters i 1 mitja punta.
    MOLTA SORT AMB LA LIGA I A VEURE SI FEM BÉ LES CRONIQUES.
    PETONS I MOLT FUTBOL

    ResponElimina
  15. Bones a tothom!
    Jordi, perdona corregir-te.
    Jugadors planencs: Victor Gavarró, Jordi Martinez, Roger Ollé, Gerard Cristià (Pinxu), Jordi Ferré i un sevidor, David Balañà.
    Pel que fa a l'anònima, sentim si el nostre nivell no està dintre de les teves expectatives futbolístiques, en comparació als altres companys, als qual aprecio MOLT! Nosaltres intentem fer el que més bonament sabem.
    Només comentar-te, que en aquest equip no s'ha fet fora a ningú! Totes les baixes han estat voluntaries. I tots els companys, han marxat possiblement perquè volien més minuts de joc. Cosa que és molt comprensible.
    Som un equip i anem jugant tots, poc o molt. A més, dels companys que has anomenat abans, alguns ja ni van venir de bon principi, tot i que se'ls hi va dir personalment, cosa que a mi i crec que a tots els planencs ens sabia greu.
    Salut!!

    ResponElimina
  16. Ja vec que la cosa està calenta però bé, seguim allí amb totes les espectatives de voler pujar. Només volia dir unes coses, primera que al catipà del llorenç ni de llarg se li va fer un marcatge a l'home..... només faltaria, per mi hi ha jugador al llorenç més bons que ell i perquè es digui bartra no significa que s'hagi de marca a l'home, ni bon troç.
    Pel que fa a la gent del pla com diu el meu company David a ningú se la fet fora! si han marxat ha estat per pura voluntat, les seves raons tindran i no sóc jo el que les critiqui perquè les entenc perfectament i són molt respectables.
    I per acabar, que no s'acaba el món amb el partit del llorenç, que la cosa continua i queden un quants punts i els de dalt no els sumaran tots. La cosa es seguir, seguir, seguir i si no pujem em quedaré amb el gran grup humà que hi ha, per mi això és el millor. Feia molt temps que no jugava amb un equip on la gent me'ls considero amics.

    Ah, i de gent al pla veient al futbol..... que voleu que us digui!!! podria venir més gent i si dius aixo sera que no vens molt pq llavors veuries la gent que ve.

    ResponElimina
  17. si el dic perdré amistats.5 d’abril del 2011, a les 13:57

    David i Jordi, m'avergonyeixo d'haver jugat tants anys amb vosaltres. Us haurien d'haver menyspreat a vosaltres i haguessim vist si la resta de companys us haguessim donat l'esquena com s'ha fet al pla. sou uns venuts, però el dia que el vostre estimat marxi i prengui totes les seves estrelletes com ha fet a tot arreu, ja ens vindreu a llepar el cul ja!

    ResponElimina
  18. jeje això ja s'apropa a "circ", només hi falten els lleons i el trapessista perquè animadors i gent amb nas vermell en sobren. "Amic", ja que has tingut l'amabilitat d'escriure, remata-ho i signa, per davant de tot valentia. En tot cas ens ho imaginem. Em sap realment greu que pensis això de nosaltres quan per damunt de tot el que ens agrada es jugar a futbol... després d'aquest comentari tant precís que has fet, ben bé perds amistats, i merescudament. salut i sort en un nou club.

    ResponElimina
  19. Jordi, perdona pero el "si el dic perdre..." te mes rao que un sant!

    ResponElimina
  20. Soc aficional del Pla i vaig assistir al partit, com a molts altres partits del equip: Casasqú evidemtment veu el partit a la seva manera, jo crec que va esser un gran partit de futbol, digne d'una categoría superior, evidentment ni el Llorens podía esperar que als 10 minuts guanyarien de dos gols, i això va condicionar el partit.
    La reacció del Pla va esser molt bona i com que no tenim repetició no podem jutgar les jugades ( per a mí el primer gol del Llorens era fora de joc i el penal tampoc ho era). A la segona part al igual que a la primera un bona jugada amb una errada de la defensa va fer possible l tercer gol.

    Després pressa per uns i poca pressa pels altres (l'arbitre va esser el pijor perdedor de temps del camp). Resummint, crec que el resultat llògic era un empat, però no desmereixo els merits del Llorens. Dos grans equips, dels millors de la categòria.


    Hem possego la llengua i no faig cap momentari de la resta d'anòmims i "amics" que diuen coses, la diría massa grossa, sort que només surten quan el Pla perd, i això passa molt poques vegades.

    ResponElimina
  21. Benvolgut "Anonim de les amistats", vols dir que la vergonya no la tens per posar el nom i no per culpa nostra?? O potser no vols posar el nom perquè sabem que precissament tu NO ets un gran exemple del compromís amb el poble?!?! Nosaltres venuts??? Si us plau, no facis riure... I disfruta del teu nou COMPROMIS....

    ResponElimina
  22. si el dic perdré amistats. ha dit...6 d’abril del 2011, a les 23:15

    nou compromis? crec que aneu molt equivocats. Vull deixar aquí el tema abans de que enmerdeu a tercers. Només us puc dir que el que jo exposo ho comparteixen gran part dels que han marxat.

    ResponElimina
  23. haber 2 o tres cositas solamente para los anonimos que dan tanto x culo 1 los jugadores del pla son los que se han quedado en el equipo y no los que han abandonado a la primera de cambio el barco x imcopetente y x no saber ganarse un puesto en el equipo 2 agradecer a ferre pincho roger balaña martinez gavarro el quedarse en el equipo que verdaderamente son los que siente los colores del pla aun asi sin jugar mucho eso demuestra mucho de ellos y no como tardiu richi angles marcos y alguno mas que si no juegan titulares me voy y dnd estan ahora? ¿juegan en el equipo en el que estan? por favor sean coherentes y piensen en el equipo del pueblo que es lo que cuenta a diferencia de los que jueguen y lo ultimo a donde estaba el equipo el año pasado tercero x la cola??? y este año?? tercero con opciones de subir de categoria?? por lo cual esta directiva habra hecho algo bien y una de ellas es sanear el equipo. firmo como anonimo pero mis compañeros saben quien soy jejeje

    ResponElimina
  24. Doncs que voleu que us digui, jo preferia veure's l'any passat que aquest any. D'altra banda, i per l'ultim anònim, "me sabe muy mal que aquí se nombren jugadores como Marcos como ejemplo de falta de compromiso. No creo que a Marcos se le pueda reprochar nada. creo que estais perdiendo el norte." Sincerament, aquest any me la suda que pujeu o no, i en canvi l'any passat m'angoixava quan perdieu. Un planenc aficionat al futbol regional que no ha jugat, ni juga, ni jugarà mai al pla.

    ResponElimina
  25. Les opinions de cadascú que escriu al blog són respectades però mai van en nom del club. El Marcos, l'Anglès, el Llorenç, l'Alcàntara... són amics que sempre han defensat els colors i l'escut del Pla durant anys i per mi tot i que ara no juguin amb nosaltres, per les circustàncies que siguin, són part del club per tot el que representen i tot el que han fet pel Pla durant anys i mereixen tot el respecte del món, tornin o no tornin.

    ResponElimina
  26. Doncs us podrieu posar d'acord, no?

    Y a ti, último anónimo, a quien cojones le importais, para mi como para muchos otros planencs, no nos gusta ver que en el equipo del pueblo el 85% de los minutos los jugais gente foranea, que sentimiento podeis tener, como los mercenarios, hoy aqui y mañana donde os pagen mejor, esto es patético.

    ResponElimina
  27. "pan para hoy, hambre para mañana". Aqui queda dit.
    Us esteu equivocant amb la vostra politica de fitxatges i gestió de l'equip, de tercera regional, TERCERA REGIONAL!!!!, quan us doneu compte ja serà massa tard.
    Per cert, no és ni molt menys lo mateix jugar contra Soberano, Alcantara, Tardiu, Marcos, Pitu, Pinxu, etc, etc, que contra tots aquests galactics, el Pla ha perdut la seva identitat i quelcom que el feia especial.

    ResponElimina
  28. ostris hacia tiempo que no entraba en el blog pero como esta la cosa no? hay cada comentario... solamente se trata de futbol regional nada mas esa es mi opinion nunca habia visto nada igual ¿QUEREIS DECIR QUE ALGUNOS COMENTARIOS NO SON PARA ROMPER EL BUEN ROLLO QUE HAY EN EL VESTUARIO?? y sobre todo hay que respetar a los que han jugado tantos años en este club sufriendo siempre el frio el aire y jugando en tierra sobre todo respeto para ellos un saludo

    ResponElimina
  29. JORDI, DAVID, TONI, NO ENTREU EN POLEMIQUES I A JUGAR , TOTS AQUESTS ANONIMS SEGUR QUE NI VAN EL CAMP NI ELS IMPORTA UN RAVE EL FUTBOL DEL PLA, NOMES A FOTRE MARANYA, VISCA EL PLA!!!!

    ResponElimina
  30. Pep, la veritat es que el futbol del pla cada cop ens importa menys a la gent del pla en general. La polèmica la porta el club des de l'inici d'aquesta temporada, i sinó, passeja una mica pel poble i para bé les orelles.

    ResponElimina
  31. No si ara resultarà que la gent que ha marxat tots eren nascuts i vivien al pla! va home va.... No cal haver nascut a un poble per apreciar els colors d'una samarreta! que poc futbol as vist anònim! Sou uns tocacollons i res més! i qui li piqui que es rasqui! Quan l'equip guanyar on sou???? i mercenaris, bé, jo m'estic pagant l'hipoteca!

    ResponElimina
  32. con dos cojon....... anonimo eso esta muy bien dicho jajajajaj haber cuantos comentarios salen esta semana jajaja

    ResponElimina
  33. que no pateixi ningú, sempre ens quedarà l'equip filial que estem preparant a la sombra uns cuants ex-jugadors ( autoctons i no autoctons ). Ja es va parlar amb la junta, el "primer" equip té aquest any per pujar a 2ª, així podrem fer l'equip 'B' per poder jugar a tercera l'any vinent.

    Sino pujen, hauran de buscar un altre poble per poder intentar pujar, ja que l'any vinent el camp tornarà a ser nostre! La reconquesta ja ha començat, i el fruït de les nostres reunions ja comença a madurar.

    Que el pla galàctic continuï guanyant que l'any vinent volem compartir camp d'entrenament i vestuari, que estariem molt orgullosos de tenir un equip a 2ª i un altre a 3ª, però que tothom sapiga que l'equip de 3ª de l'any vinent ja està casi fet i que comptem amb històrics i grans llegendes planènques per poder arreglar aquesta situació.

    un exjugador !

    ResponElimina