dilluns, 22 de novembre del 2010

Jornada 11 - BAIX GAIÀ 1 - EL PLA 5

Jornada 11 - Diumenge 21 de Novembre de 2010 - Camp de Futbol Municipal del Catllar
Condicions Meteorològiques: Cel mig ennuvolat i 12º de temperatura.
Observacions: La segona part es va disputar amb enllumenat artificial gairebé insuficient que en els darrers minuts dificcultava i molt la pràctica del futbol.

Crònica del nostre Entrenador Miquel López (www.lopezentrenadors.com)

- Baix Gaià EFB - 1
- CE El Pla de Santa Maria - 5
(Dani Neff x2, Jose x 2 i Toni Ruiz)

Alineació Pla: Pep Cuesta, Toni Ruiz, David Balañà (Jordi Ferré '75), Joan Àlvarez, Òscar Borràs (Marcos Alfonso '80), Miguel (Roger '45), Hicham, Jaume Raduà, Alberto (Pinxu '70), Jose (David Tardiu '62) i Dani Neff. Mohammed i Jordi Martínez.


Tarda inicialment freda a l’estadi del Catllar, que ha canviat la seva superfície de terra per una catifa verda que permet jugar millor a futbol. Era important que la fredor de l’ambient no es traslladés als jugadors i sobre tot en els primers minuts de joc.
L’equip que hi havia al davant, en primer lloc jugava a casa i això sempre s’ha de tenir en compte i en segon lloc havia demostrat que sap guanyar als primers classificats, dos ja havien caigut en aquest camp. El Pla tenia moltes coses a perdre i poques a guanyar i havia de sortir molt concentrat per tal de que el partit no se li escapés de les mans.
Ja en el primer minut els visitants es presenten davant el porter local però la pilota no entra a la porteria del Baix Gaià. L’equip del Pla es fa, ben aviat, amb el control del partit, però no pot evitar que en la primera pilota que xuta el Baix Gaià entre els tres pals aconsegueix batre a Pep per dalt en una vaselina perfecta.
Només han transcorregut  dotze minuts i el plantejament inicial que s’havia fet s’ha hagut de canviar per tal de tenir més presencia al davant i avançar la línia de pressió i això dona resultat, ja que en el minut divuit, Dani es desfà del seu marcador i s’introdueix amb la pilota a l’àrea i es entrat amb força i als turmells provocant un penal que José transforma en el gol de l’empat.
Només set minuts després Antonio en posició d’atac aconseguia l’u a dos en un refús de l’equip local.
José faria en el minut trenta cinc l’u a tres i deixaria el partit en molt bona disposició per als planencs, però el resultat havia estat curt pels mèrits d’uns i altres. Un resultat d’u a cinc no hagués estat estrany.
La segona part la inicia l’equip local amb molta força i fa treballar molt defensivament a l’equip del Pla, que se’n surt sense massa problemes.
El partit quedaria liquidat per Dani Neff, amb el seu segon gol, en una pilota de contracop que finalitza al pal llarg del porter.
Minuts més tard un nou penal, aquest cop sobre Tardiu, permetia a Dani Neff aconseguir el cinquè gol  amb el que finalitzaria el partit.
La segona part s’ha vist un futbol més primari, ja que l’equip local ha vist que era l’únic que li podia permetre tenir alguna avantatja, posar pressió sobre l’àrbitre, molt jove, i demanar constantment targetes i més targetes cada contacte que hi havia i la proposta planenca de futbol era molt difícil d’aplicar. 
Un encontre més en la línia de regularitat que es cerca.
Miquel López
* * * * *
Animem a tota l'afició a venir al municipal planenc aquest proper dissabte dia 27 a les 16h de la tarda ja que ens enfrontarem a un dur i directe rival, el Sarralenc, un partit sempre especial per la sana rivalitat amb els blaugranes. Us hi esperem. FORÇA PLA! (Jordi Ferré)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada