dissabte, 20 de novembre del 2010

Jornada 10 - EL PLA 3 - LLORENÇ DEL PENEDÈS 0

Jornada 10 - Dissabte 13 de Novembre de 2010 - Camp de Futbol Municipal del Pla de Santa Maria

- CE El Pla de Santa Maria  - 3
(Dani Neff x2, Alberto)
- CF Llorenç del Penedès - 0

Alineació Pla: Mohammed, Antonio, Joan (David '75), Jaume, Òscar, Miguel (Pinxu '82), Josep Mª (Roger '60), Hicham, Alberto (Marcos '85), Jose i Dani Neff.


Crònica del nostre Entrenador Miquel López:


Aquesta setmana es jugava contra un equip que anava al davant a la classificació i per tant era important poder guanyar l’encontre. Quan s’han jugat nou jornades ja es comença a veure quins equips ha d’estar a la zona alta de la classificació i, el Llorenç hi era. Amb pocs gols rebuts en contra i ho va demostrar al llarg del partit; es va defensar molt ordenadament, amb molta gent pel darrere de la pilota.
Era un partit de desgast, on l’equip de casa havia de saber jugar amb l’ansietat de cara al gol i ho va saber fer.  El partit es va iniciar amb una forta pressió a la recuperació de la pilota per part dels planencs que recuperaven la possessió ben aviat i una i altra vegada percutien la porteria contraria. Les ocasions de gol es succeïen a la porteria del Llorenç i el porter va demostrar la seva qualitat aturant pilotes que cercaven el gol.
Dani Neff reiteradament, a remats amb el cap i ambdós peus feia lluir al porter adversari.  José i Alberto també. No es donava cap pilota per perduda i es veia un equip local abocat sobre la porteria contraria que feia pensar que el gol arribaria en qualsevol moment.
Discorria el minut 42 quan Miguel rebia una passada a la banda esquerra, pressionat per un contrari, però aquesta pressió no va poder evitar que arribes a centrar la pilota amb la cama esquerra, pilota que va rematar de cap, de manera impecable, Dani Neff, aconseguint un gran gol.
La segona part el partit es va seguir jugant de la mateixa manera, els locals atacant i els del Baix Penedes defensant-se amb tot, de la manera que podien. Discorria el minut 60 quan a centrada de corner d’Antonio, Jaume creua amb el cap del segon al primer pal on, altra vegada Dani Neff perforava la porteria contraria.
Alberto aconseguiria el tercer gol minuts més tard amb aquest resultat s’acabaria el partit, no sense que el Pla seguís atacant la porteria contraria fins el darrer moment.
Tercer partit consecutiu guanyat i aproximació al grup dels equips capdavanters. Primer partit en el que s’ha aconseguit mantenir la porteria a zero. L’equip demostra partit a partit la seva millora tant en aspectes defensius com ofensius.
FORÇA PLA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada