diumenge, 7 de novembre del 2010

Jornada 9: L'ARBOÇ 1 - EL PLA 4

Jornada 9 - Diumenge 7 de Novembre de 2010 - Camp de Futbol Municipal de l' Arboç
Condicions Climatològiques: Cel mig cobert i 16º de temperatura

- L'Arboç CF - 1
- CE El Pla de Santa Maria - 4
(Dani Neff 2, Jose 1 i Alberto 1)

Alineació Pla: Pep Cuesta, Òscar Borràs (Marcos Alfonso '60), Jaume Raduà, Joan Àlvarez, Toni Ruiz (Jordi Ferré '75), JM Raduà, Hicham, Miguel (Roger Ollé '65), Alberto (David Balañà '80), Jose (Jordi Martínez '85) i Dani Neff. Mohammed.

Nova victòria en un camp sempre complicat com es el de l' Arboç, equip del Baix Penedès. El partit ha començat amb clar domini planenc i amb bones oportunitat de la nostra davantera que no s'han pogut materialitzar. Dani, un cop més amb gran olfacte golejador, ha inaugurat el marcador després d'un fort xut a l'interior de la petita. Després d'uns minuts d'impresicions i una genial parada de Pep en un penalty dubtós, ha arribat l'empat dels locals fruit d'una falta a mig camp que s'ha colat al fons de la xarxa planenca. Aixi s'ha arribat a la mitja part.

Ja en el segon temps, l'equip ha sortit molt concentrat i en menys de 15 minuts ha aconseguit tancar el partit amb tres gols que feien justícia.

Amb aquesta son dues les victòries consecutives i ara el que cal fer ja es pensar en l'importantíssim partit que ens enfrontarà dissabte que ve a casa contra Llorenç del Penedès, un rival que ara mateix suma un punt més a la classificació i que de guanyar-lo ens faria pujar un escaló més a la competició. Torredembarra lidera la classificació amb 24 punts, seguit de Sarral amb 22 i la Pobla de Montornès i el Morell amb 21. Ara mateix nosaltres som 8èns amb 15 punts però l'equip comença a estar molt conjuntat i anem amunt.


Felicitats equip i FORÇA PLA!

9 comentaris:

  1. FELICITATS EQUIP!!! Una nova victòria per anar sumant punts i per millorar com equip!! Hem de seguir per aquesta linia, i aquesta setmana seguir treballant fort!! Ànims a tots!!
    FORÇA PLA!!!

    ResponElimina
  2. Molt bé pla!! que es comenci a notar al camp la pasta que cobren els vostres jugadors!!

    ResponElimina
  3. collons no fotis que la gent cobra! i jo sense enterar-me. haure de parlar amb la directiva i que em pagui la gasolina, el canvi de rodes i d'oli del cotxe, el mobil, ah i em sembla que demanare diners per les dietes.

    ResponElimina
  4. S'ha creat el blog oficial del Sarralenc. L'adreça és http://sarralencfutbol.blogspot.com. Si us sembla bé posaré un enllaç del vostre blog. Felicitats pel blog veins!!

    ResponElimina
  5. Doncs espabila noi, o et creus que algun dels delanters que teniu vindrien gratis... no em puc creure que a sobre us prenguin el pèl...

    ResponElimina
  6. S'ha creat el blog oficial del Sarralenc. L'adreça és http://sarralencfutbol.blogspot.com. Si us sembla bé posaré un enllaç del vostre blog. Felicitats pel blog!!

    ResponElimina
  7. a mi més igual lo dels diners si vols que et digui la veritat, jugo a futbol pq m'agrada i trobo agradable la gent d'aqui. mira que és fàcil, ni em prenen el pèl ni res, senzillament més igual! i si tens ganes de posar pals a les rodes......

    ResponElimina
  8. tranquil·litat i bons aliments!
    gràcies sarralenc pel link del blog!! ja l'he posat als preferits del nostre, així hi ha un link directe i entre tots podem seguir l'evolució de la lliga.
    molta sort i fins la setmana que ve que ens veurem les cares en el derbi!!!
    salut

    ResponElimina
  9. Merci Jordi! Fins la setmana que ve... quin partidàs!!

    ResponElimina