diumenge, 28 de novembre del 2010

Jornada 12 - EL PLA 5 - SARRALENC 2

Jornada 12 - Dissabte 27 de Novembre de 2010 - Camp de Futbol Municipal del Pla de Santa Maria
Condicions Meteorològiques: Cel mig cobert amb fred intens i 5º de temperatura
Observacions: Bona afluència de públic per part d'ambdós equips tot i el fred.


Crònica del nostre Entrenador Miquel López
(www.lopezentrenadors.com)

CE El Pla de Santa Maria - 5
(Dani Neff, Miguel, Joan Àlvarez, Jaume Raduà i Alberto)
CE Sarralenc - 2

Alineació Pla: Pep Cuesta, Toni Ruiz, David Balañà, Òscar Borràs, Joan Àlvarez, Hicham, Miguel, Jaume Raduà, Alberto (Jordi Ferré '85), Jose (Roger '80) i Dani Neff. JM Raduà, Mohammed, Marcos i Jordi Martínez.

Dissabte molt fred al Pla de Santa Maria. Era important que aquest fred no es traslladés al terreny de joc per que hi havia moltes coses en joc en aquest partit. Els tres punts havien de permetre al Pla enganxar-se al grup d’equips capdavanters.
L’equip va sortir molt posat en el joc, sabent el que es jugava i posant-hi molta intensitat i també bon futbol, però com quasi cada setmana l’equip arriba i no marca i el Sarrealenc, en la primera pilota que pot xutar a porta, aconsegueix el gol, un gol que facilita una mal entesa en la defensa local que en refusar ho fa sobre el cos d’un contrari, cau a peus d’un jugador visitant que bat la porteria local.
L’equip no baixa el nivell i segueix treballant, generant futbol i cercant la porteria defensada per Moreno. D’aquesta manera en el minut 15, Dani Neff lluita una pilota dividida, aconsegueix recuperar-la i passar-la a Miguel que un cop més d’una pilota molt complicada crea una jugada de gol, driblant  sobre la ratlla de fons a dos contraris i passant en darrera a Dani que engalta un fort i col·locat xut que bat a Moreno. Gran gol el de l’empat.
En el minut 23, Hicham recupera una pilota en el mig del camp i posa en profunditat al   primer toc sobre Alberto a l’esquerra, que d’un xut al pal llarg del porter visitant aconsegueix posar-se al davant en el marcador. L’equip havia aconseguit donar la volta al marcador, controlava l’encontre i havia aconseguit que el contrari no generés perill.
Ja en el minut 37, una pilota que no s’aconsegueix recuperar al mig del camp, finalitza per banda esquerra el Sarrealenc, aconseguint un bon gol. És el gol de l’empat a dos amb el que finalitzaria la primera part.
Havien transcorregut quaranta cinc minuts, s’havia vist un bon futbol, amb un partit molt obert. S’enfrontaven dos equips que juguen estils diferents, però que cercaven profunditat i només el fred que feia al Camp Municipal del Pla destarotava als espectadors assistents.
S’inicia la segona part, de la mateixa manera que havia finalitzat la primera, amb un Pla seriós i  un Sarral que pretenia treure els tres punts.
No va tardar massa a arribar el tercer gol. En el minut 56, Alberto a pilota aturada, amb una gran centrada posava la pilota a Joan, que situat en el segon pal creuava la pilota agafant a contrapeu a Moreno.
Només 8 minuts més tard, Miguel aconseguiria ampliar l’avantatja  amb el quart gol que va tranquil·litzar els ànims dels locals i va desanimar al Sarrealenc, que ja veia lluny treure algun punt en aquest partit.
Encara s’ampliaria el resultat en el minut 87, nova pilota aturada i Jaume remata el cinquè gol en el segon pal.
El partit ha estat molt entretingut, ha estat bonic, molt treballat per uns i altres i, en aquests cas justament guanyat pels jugadors planencs.
************************
La setmana que ve visitem el difícil camp de Les Forques de Rocafort en un dels partits més esperats de la temporada per l'afició planenca. 
FORÇA PLA!

16 comentaris:

  1. On estava l'afició planenca?
    Ja ha marxat un altre?
    Quants jugadors del Pla van gugar?
    això fa riure.
    Qui serà el següent en marxar?

    ResponElimina
  2. haber anonimo se cuentan con los que estan y los que se van tienen que asumir su roll y apartir de hay si no saben o no pueden asumirlo lo mejor es eso dejar tirado al club y a los compañeros.resumiendo si uno se va tranquilos ya vendran otros jugadores hay un monton. lo importante para nosotros y el club es dnd estamos y dnd quedaremos al final de liga que sera. CAMPEONES y asin ascendiendo de categoria moleste a quien moleste força PLA

    ResponElimina
  3. A part d'entrenar, heu de mirar de donar classes d'ortografia, perquè aquest foranis no saben escriure ni en castellà, imagina't en català...

    ResponElimina
  4. Anònim 2, aquest es un blog per criticar o opinar sobre el club, el joc, l'equip o els jugadors, però en cap cas menysprear a ningú. No permetrem cap més comentari despectiu envers cap jugador de la plantilla. Siguem una mica personetes o com a mínim siguem prou valents per signar els comentaris i no amagar-nos darrera l'anonimat. FORÇA PLA.

    ResponElimina
  5. Els jugadors canvien, el club és el que queda... Si els directius del CE El Pla de Santa Maria volen fer un equip per pujar, el fan. I si un poble tan petit com El Pla no dóna cap estrella futbolística per pujar l'equip a segona, s'han de buscar bons jugadors fóra. Passa a les millors famílies..., fins que s'acaben els "cuartos" o canvia la directiva.

    ResponElimina
  6. Pot ser que dissabte jugues el mateix nombre de jugadors del pla a cada equip? (balanyà pel pla i oliva pel sarral?)

    ResponElimina
  7. Quants jugadors del Barça son de Barcelona? O del Reial Madrid son de Madrid? No més de 2.

    ResponElimina
  8. planenca decebuda, crec recordar si la memòria no em falla que també vam jugar 2 planencs més, el Roger 10 minuts i un servidor 5 minuts més, no es gran cosa però em sembla que comptem com a jugadors planencs. Per cert, estem intrigats en saber qui ets, no passa res per posar el nom eh, va que s'ha de ser valenta (o valent).

    ResponElimina
  9. El Pla de Santa Maria, el Barça, el Madrid, Sevilla..... si si tens raó, parlem del mateix.

    ResponElimina
  10. És difícil tenir a tothom content... Els planencs que juguen a altres equips, és perquè ELLS ho han decidit així, ja sigui per tenir més minuts, o per estar més a gust (tot i que l'ambient del nostre equip és GENIAL!!) Per exemple, aquest diumenge juguem contra el Rocafort i allí hi ha 4 planencs que hi juguen, i que jo sàpiga, no se'ls hi ha negat MAI que vinguin al Pla. Bé, com he dit abans, molt complicat fer a tothom content.
    FORÇA PLA!!!

    ResponElimina
  11. ui ui ui, trobo que qui defensa posa el nom ( es a dir dona la cara) i qui ataca no, perquè serà?

    Als segons (si es que realment son exjugadors ??, els hi recordaria que un equip es això, un equip, amb titulars i suplents, i durant la temporada acaben jugant tots, i si al final no jugues, a la següent prens la decisió que creguis convenient, però la temporada que es comença, s'acaba, però es més, el que no lluita per un lloc ( en aquest i altres aspectes de la vida) mai tindrà rès. I que constí que soc el primer al que li agrada que juguin els jugadors de casa, i ho he defensat públicament, però dit això cent vegades ara toca defensar l'equip, i no insultar.

    ResponElimina
  12. deu ni do! cada dia és més divertit entrar al blog. però no costa molt posar el nom de qui diu les coses, al cap i a la fi només és futbol i està bé sentir les opinions de la gent, i es respecten totes.
    Ara toca guanyar el diumenge i seguir sumant.

    ResponElimina
  13. Un Rocafort-Pla sempre és molt intens i vibrant. Està molt bé Joan això que dius d'anar partit a partit, un altre camí seria equivocat. Ara, a entrenar fort!!!

    ResponElimina
  14. Un Roxcafort - Pla es un dels partits que dona sentit a jugar a futbol en una categoria regional com la nostra. Igual que el partit contra Sarral de l'altre dia, segur que els 90 minuts no deixaràn indiferent a ningú! FORÇA PLA!

    ResponElimina
  15. Centremonos, estamos en 3ª regional! El que disfrute jugando que juegue, y el que no, que se busque otro entretenimiento.

    PAZ, RESPETO Y 3 PUNTOS MAS :DDDDDD

    ResponElimina
  16. JAJAJA la cosa esta calentita en el blog eso es la grandeza del futbol que todo el mundo opina y cada uno haria su 11 inicial pero lo que mas importa ahora es el grupo tan genial de gente que hay en el pla y que nadie lo va ha romper y asin lograremos entre todos he dicho todos subir al pla de categoria vamos PLA a x 3 puntos mas contra rocafort

    ResponElimina