Condicions climatològiques: Cel descobert i ambient fred amb 6º de temperatura

Alineació Pla: Jordi Campanera, Guifré Vilaplana, Jaume Raduà, Albert Martí, Àlex Lara ('70 Jordi Ferré), Hichal El Haddadi, Josep Mª Raduà, Xavi Tosas, Jorge Cantero, Ramon Valls ('57 Òscar Borràs) i Dani Neff. Banqueta: Marc Martí (PS), David Balañà, Èric Alcàntara i Dani Neymar.

Resultats i classifiació:

Fitxa del partit (FCF Federació Catalana de Futbol):

Jugador del partit: HICHAM EL HADDADI

CASTELL TALLAT, l'espai més exclusiu de l' Alt Camp i la Conca de Barberà, us ofereix el millor jugador d'aquest partit.

L'autèntic pulmó del nostre equip. Incansable durant els 90 minuts, es el jugador més regular de tota la plantilla. Lluita  cada jugada, tapa espais, tàcticament es posiciona perfecte i recupera pilotes millor que cap altre. Un dels fixes a l'11 inicial del nostre entrenador.

M'HA AGRADAT / NO M'HA AGRADAT

Veure com alguns seguidors planencs no es perden cap dels nostres partits a casa, faci fred, faci calor, facei vent o plogui. Per als jugadors es més important del que sembla veure que l'afició respongui i que aficionats d'altres pobles del voltant venen a veure jugar a l'equip en aquesta primera temporada a la 3era Catalana.
Òbviament no ens ha agradat caure derrotats a casa. Després de 3 mesos i 10 partits sense perdre (1 empat i 9 victòries consecutives), hem perdut 3 punts important que ens fan perdre la 2na posició a la classificació que va a parar a mans del Cunit, un equip que al municipal planenc va jugar molt bé a futbol.

CRÒNICA DEL NOSTRE ENTRANDOR MIQUEL LÓPEZ

Bon partit el que es va veure el dissabte a l’estadi Municipal de El Pla de Santa Maria, el C.F. Constantí és un bon equip de futbol per a la categoria, ja fa anys que hi és i ho demostra temporada rere temporada estan sempre entre els millors del grup i ho va deixar pales el dissabte al Pla.
Molt ben posat en el terreny amb jugadors amb bona condició tècnica i amb un equip equilibrat va aconseguir minimitzar les millors qualitats de l’equip planenc i va cercar la porteria planenca amb sentit cada vegada que tenia la pilota al seu poder.
L’equip Planenc era coneixedor de que es tractava d’un encontre de pocs gols, que es jugaria de poder a poder i així va ser. Només hi va haver un gol, però el partit va estar ben jugat per uns i altres, amb molta intensitat, sense cedir cap dels dos equips a les escomeses del contrari, utilitzant cadascú les seves armes. La primera part l’equip visitant va ser superior i va crear les millors oportunitats, Campanera va poder aturar dues pilotes que anaven a gol i l’equip local va tenir també serioses oportunitats de gol bàsicament a pilota aturada, fins a tres remats de gol han vorejat els pals de la porteria del Constantí.
Amb resultat de zero a zero ha finalitzat la primera part. Cap dels dos equips ha estat capaç de perforar la porteria contraria  i això refermava la idea de que es tractaria un partit de poc gols i que l’equip que aconseguís fer-ne un tenia moltes possibilitats d’endur-se el partit.
La segona part ha estat de l’equip local que ha pressionat més la sortida de pilota del Constantí, que seguia en la línia de la primera part, sense defallir i donant la cara en tot moment i que en el minut 66 ha aconseguit trenar una molt bona jugada  en profunditat per banda dreta i la centrada des d’aquella banda ha estat rematada en el segon pal per Jesús García fent pujar el gol que resultaria definitiu al marcador.
Els jugadors de El Pla han seguit pujant el nivell de pressió fins al final del partit, s’han creat oportunitats per a aconseguir l’empat, però no ha estat possible i els tres punts se’n han anat cap a Constantí, el seu equip ha deixat una molt bona imatge al Pla de Santa Maria.
El resultat ha estat dolent però  el treball ha millorat el de setmanes anteriors en que els resultats havien estat positius i fa ser optimistes de cara al futur. Es van recuperant jugadors que venen de llargues lesiones i que partit a partit milloren les seves prestacions.  L’equip planenc ha aconseguit fer una primera volta per a recordar en una categoria a la que acaba d’ascendir i es prepara per tal de poder repetir o millorar en la segona volta.
Miquel López
Entrenador Territorial
*****
... i la pròxima jornada: UD TORREDEMBARRA
Diumenge que ve dia 22 de Gener, a les 16:30h, jugarem la 16ena jornada de lliga al camp del Torredembarra, un dels nostres principals rivals dela temporada passada i on vam aconseguir una de les victòries fonamentals (1-5) que ens donava opcions per acabar la lliga entre els primers 4 classificats que optaven a ascendir.
El Torredembarra ha perdut per 2-1 aquesta passada 15ena jornada al complicat camp del Santa Coloma. Es 15è a la classifiació amb 12 punts i un balanç de 2 victòries, 6 empats i 8 derrotes amb 23 gols a favor i 33 en contra. Pel senzill fet que es tracta d'un vell conegut, que de ben segur tindrà ganes de treure's l'espineta de la temporada passada, podem parlar que aquest es un partit trampa on cal respectar al rival i aconseguir treure 3 punts del complicat camp torrenc.
Cal recuperar el camí de la victòria, en aquesta passada jornada hem perdut la 2na plaça de classificació en detriment del Cunit (36 punts), ara ens trobem 3ers a 7 punts del lider Roda (42punts), que va empatar a casa contra el Llorenç i que es posiciona 4rt amb 35, un punt menys que nosaltres.