dilluns, 9 de gener del 2012

Jornada 15 - BANYERES 1 - EL PLA 3

Jornada 15 - Camp de Futbol Municipal de Banyeres del Penedès
Superfície: Terra
Condicions Climatològiques: Ambient assoleiat amb 10º de temperatura


CF BANYERES DEL PENEDÈS - 1
CE EL PLA DE SANTA MARIA - 3


9ena VICTÒRIA CONSECUTIVA!

Alineació Pla: Jordi Campanera, Guifré Vilaplana, Jaume Raduà, Toni Ruiz, Àlex Lara ('54 Jordi Ferré), Hicham El Hadji, Josep Mª Raduà, Xavi Tosas ('59 Èric Alcàntara), David Pérez ('45 Òscar Borràs), Jorge Cantero ('45 David Balañà) i Dani Neff ('85 Francesc Balañà). Banqueta: Marc Martí PS.
















Gols Pla: 0-1 Dani Neff '16 de jugada personal, 0-2 Dani Neff '27 després de lluitar una pilota entre 3 rivals, 1-3 Èric Alcàntara '78 aprofitant una pilota a l'interior de la petita.


Resultats i Classificació: http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codjornada=15&codcompeticion=7000019&codgrupo=7001425&codjornada=15



Fitxa del Partit (Federació Catalana de Futbol): http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpPartido?cod_primaria=1000120&CodActa=256244 

Jugador del Partit: JORDI CAMPANERA

CASTELL TALLAT, l'espai més exclusiu per a casaments de tot l' Alt Camp i la Conca de Barberà, us ofereix el millor jugador d'aquest partit. 
www.castelltallat.cat

Un crak sota els pals. 3 intervencions de mèrit al llarg dels 90 minuts, totes tres salvant gols rivals i per rematar la feina va aturar un penalty (per cert inexistent), el segon que para en el que va de temporada. Realment tenim dos molt bons porters aquesta temporada, i així ho demostra l'estadística: 15 partits disputats i només 17 gols en contra.   









M'HA AGRADAT / NO M'HA AGRADAT


Veure tornar a jugar a futbol a companys que han patit lesions molt importants i que després de mesos de recuperació i esforç han aconseguit tornar al terreny de joc. El primer ha estat el lateral  vallenc Àlex Lara, el segon l'incansable Òscar Borràs, i el tercer la flamant incorporació d'aquest Nadal, el Xavi Tosas. Enhorabona als 3, ara toca agafar la millor forma per tal de gaudir del nostre esport.

Anant segons i seguint guanyant partits es ben difícil treure'n quelcom negatiu, però no ens agrada veure com una jornada més el Roda segueix imparable i no perd punts. L'equip del tarragonès no ha perdut cap dels 15 partits de Lliga que ha jugat, i a punt de començar la segona volta queda clar qui es es clar candidat a guanyar aquesta Lliga... o no... ;-)

CRÒNICA DE L'ENTRENADOR MIQUEL LÓPEZ
www.lopezentrenadors.com


Està finalitzant la primera volta d’aquesta lliga i bàsicament ja tots els equips es troben a la posició que es mereixen. Els encontres cada vegada són més difícils, si mai hi ha enemic fàcil, a mesura que la lliga avança i cadascú mostra  o reordena els seus objectius encara és més difícil.
El partit al camp del C.F. Banyeres, com no podia ser d’altra manera, ha estat molt difícil, calia estar molt centrats en la feina individual i col·lectiva  que hi havia si es volia treure quelcom positiu. Refiar-se dels números de la classificació no era aconsellable per que és en aquests camps on es poden perdre totes les possibilitats. L’equip ho sabia i ha plantejat un partit molt seriós, de poc futbol però de molt d’esforç defensiu i ofensiu, intentant ocupar racionalment el camp i no permetre que l’equip contrari jugues el futbol que volia.
La realitat es que no es pot parlar de un bon partit des del punt de vista futbolístic, s’ha jugat molt la pilota en llarg i per dalt, però els diferents elements empenyien cap a aquests tipus de joc, el camp de terra, molt dur, amb pilotes adients per aquesta superfície, molt dures, poc controlables.
Aquest joc en llarg feia que es donessin possibilitats a l’adversari de recuperar pilotes i cercar la porteria contraria, es convertia en un partit d’anada i tornada permanent, sense control per part de cap dels dos equips i no era el que interessava al Pla, però fins al final, quan s’ha trencat el partit pel que fa al resultat no s’ha aconseguit.
En el primer terç de l’encontre, Dani Neff, en els minuts 16 i 27 aconseguiria posar una diferencia de dos gols en el marcador, gos molt treballats pel davanter planenc,  però ben aviat l’equip local ha reduït distancies en un fort xut des de fora de l’àrea i ha finalitzat la primera part amb aquest 2 a 1 per als visitants.
S’ha intentat reconduir la segona part aquest joc d’anada i tornada però no s’ha aconseguit, la pilota anava d’una a altra àrea, sense massa encert per part de cap dels dos equips i  en el minut 65 s’ha assenyalat un penal contra el C.E. El Pla de Santa Maria, penal que ha aconseguit aturar Jordi Campanera i ja és el segon que atura  aquesta temporada, aquesta jugada que podia haver suposat l’empat a dos ha donat ales a l’equip i en el minut 78, novament Dani Neff genera una jugada de gol i fa la darrera passada, amb el cap a Erica Alcantara que havia substituït  a Xavi Tosas i aconsegueix el definitiu 1 a 3.
A destacar el retorn als terrenys de joc de jugadors como Alex Lara i Xavi Tosas, després de les seves greus lesions al genoll i també el retorn d’Oscar Borrás, després de la seva llarga lesió que li havia impedit jugar aquesta temporada.  Alex Lara ha pogut jugar els seus primers minuts amb l’equip després del seu fitxatge i aquest també és el cas de Xavi Tosas.  Desitgem que tots tres puguin seguir en la dinàmica de millora actual i poder comptar  en les properes dates amb els tres jugadors que encara hi ha en la darrera fase de recuperació.
És important seguir en aquesta dinàmica, amb humilitat,  il·lusió, amb respecte i amb treball  per tal  aconseguir fites esportives difícils de repetir.
Miquel López
Entrenador Territorial
*****
... i la pròxima jornada: CD CONSTANTÍ


Penúltim partit abans d'arribar a l'equador de la Lliga. L'enfrontament es disputarà el pròxim dissabte 14 de Gener a les 16h al Municipal del Pla i xiularà l'àrbitre dels Garidells Marc Bigorda. El rival, de nou un històric a la categoria, fundat el 1967, ocupa la 6ena plaça a la classificació amb 25 punts: 7 victòries, 4 derrotes i 4 empats, 33 gols a favor i 23 en contra. En la darrera jornada de lliga ha empatat a 0 a casa contra el Santa Coloma de Queralt i porta una ratxa una mica irregular ja que tot i tenir un gran inici de competició, només ha aconseguit 6 dels darrers 18 punts en joc. Tot i aquesta tònica negativa en les darreres setmanes, novament cal tenir molt de respecte al rival ja que en el que portem de lliga ha estat (junt amb nosaltres) l'únic equip capaç de restar punts al Roda (3-3) i també ha aconseguit guanyar al complicadíssim camp del Montblanc. Es una jornada molt interessant perquè el Roda (1r) rep la visita del Llorenç (3r), nosaltres (2ns) juguem contra el Constantí (6èns) i finalment Cunit (4rts) reben al Vendrell (5èns) , la qual cosa vol dir que ELS 6 PRIMERS CLASSIFICATS ENS ENFRONTEM ENTRE NOSALTRES. Pot servir per ampliar distàncies, retallar-les... veurem!! 


IMATGES DEL PARTIT 
(Cedides pel company d'equip lesionat, en fase de  recuperació , Joan Àlvarez) 

 

































FORÇA PLA!


Jordi Ferré - Administrador del Blog i Jugador - jordiferrealzuria@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada