UD TORREDEMBARRA B - 1
CE EL PLA DE SANTA MARIA - 1

Gol Pla: Alberto García de jugada personal en el minut 60.

Crònica de l'entrenador Miquel López
Partit amb molta despesa física i poc futbol el que es va veure el dissabte sobre la gespa artificial del Municipal de Torredembarra amb dos equips en els que va primar  l’aspecte defensiu sobre l’ofensiu i això es va reflectir en les ocasions de gol que es van produir i en el marcador final.
L’equip local es replegava sobre la seva àrea i sortia al contracop cada vegada que podia i aquests contracops eren avortats per l’equip del Pla evitant que les pilotes que arribaven a la porteria de Jordi Campanera fossin pilotes amb cert perill.  Però l’equip planenc no va ser capaç d’oferir un bon partit en l’aspecte ofensiu, les jugades en atac morien després de la primera passada, no es veien passades amb avantatja per tal que el receptor en pugues treure profit, els controls no eren bons tampoc i tot això feia que s’arribés  poc a la porteria local. El partit es jugava al mig camp sense transcendència per als porters que eren espectadors del que succeïa al terreny de joc.
Amb tot, al minut 12, un fort xut de Xavi Tosas des de la frontal de l’àrea va anar a petar contra el travesser i va sortir fora. Va ser l’oportunitat més clara que es va produir en tota la primera part, que finalitzaria amb el resultat de 0 a 0.
La segona part tot i voler resoldre les carències ofensives que s’havien produït per part de l’equip visitant, no s’ha aconseguit, el partit ha seguit en una línia similar al que havia succeït a la primera, amb un major domini del joc per part de l’equip del Pla de Santa Maria i d’aquesta manera, en el minut 60 Alberto aconseguiria el 0 a 1 en un fort xut des de uns 30 metres de la porteria. El Porter local va aconseguir tocar la pilota però no evitar el gol.
A partir d’aquest moment l’equip local va insistir, més amb el cor que amb el cap en arribar sobre la porteria contraria i d’aquesta manera anaven passant els minuts  amb constants pilotes llençadas en llarg que finalitzaven fora de porta o a les mans de Jordi Campanera. Ja en temps afegit, en el minut 93, en la darrera jugada, en un corner llençat sobre la porteria planenca els jugadors de la U.D. Torredembarra van aconseguir el gol de l’empat. Resultat juts pels mèrits fets per un i altres en el global del partit .