Jornada 9 - Camp Municipal de Futbol de La Pobla de Montornès (Terra)

CF La Pobla de Montornès - 1
CE El Pla de Santa Maria - 4

Alineació Pla: Marc Martí, Antonio Ruiz, Guifré Vilaplana, David Pérez, David Balañà ('83 Èric Alcàntara), Hicham ('46 José Patata), Jaume Raduà, Josep Mª Raduà, Jorge Cantero ('46 Thiago) i Dani Neff ('88 Situ Álamo).

Gols Pla: 1-0 Jorge Cantero '3, 2-0 Dani Neff '6, 3-0 Jaume Raduà '24 i Situ Álamo '89.

Fitxa del Partit (Federació Catalana de Futbol - FCF)

Jugador del Partit: JORGE CANTERO

CASTELL TALLAT, l'espai per a Casaments més exclusiu de l' Alta Camp i la Conca de Barberà us ofereix el Jugador del Partit. http://www.castelltallat.cat/

5 importantíssims gols en 9 partits ho diuen gairebé tot. Expert en "obrir la llauna" i en marcar en moment decisius. Ha començat la temporada amb un gran olfacte golejador tot i la seva posició de migcampista i es sens dubte el jugador més tècnic de la plantilla.

Crònica del nostre Entrenador Miquel López

La pluja que ha caigut sobre tot el pais els darrers dies no havia afectat massa al terreny de joc de La Pobla de Montornès, terreny de sorra de platja que havia absorbit l’aigua, si be la superfície estava molt irregular després d’haver jugat altres partits durant el matí.
El dia estava ennuvolat  i fred, quan el partit es va iniciar ben d’hora, a les 15:45, i també ben d’hora va arribar el primer gol aconseguit per Jorge Cantero, rematant de cap una  centrada des de l’esquerra realitzada per Dani Neff que havía rebut una pilota en profunditat de l’Albert Martí.
Només transcorrerien tres minuts per a que Dani Neff guanyés la posició al central de l’equip local i aconseguís el segon gol pels visitants. El partit es posava amb una distancia de gols com per a jugar amb una certa tranquil·litat, però no seria possible en generar-se des de la banqueta local una situació de tensió permanent sobre els seus jugadors i l’arbitre, que va fer molt difícil continuar jugant el partit. Les continues reclamacions sobre l’àrbitre, van fer que aquest assenyalés qualsevol contacte amb faltes que trencaven el joc i no permetien mantenir mínimament la pilota per tal d’aconseguir jugades combinades.
Ja en la primera part el jugador local DIENE EN, BASSIROU va agredir amb un cop de cap a Antonio, provocant-li la inflamació de la zona parietal dreta. La jugada es va produir en una situació que no va poder ser observada per l’àrbitre que per tant no va sancionar l’accció.
Al minut 24, Jaume aconseguiria el tercer gol amb un fort i col·locat xut des de tres quarts de camp, que va entrar per sobre del porter sense que aquest hi pogués fer res.
L’equip local s’apropava poc a la porteria de Marc Martí que jugava el seu primer partit complert amb l’equip i que veuria com en dues ocasions la pilota s’estavellava l’arrel del pal dret de la seva porteria.
Així, en aquesta situació de diferencia de tres gols en el marcador i de tensió traslladada al camp des de la banqueta i la graderia finalitzaria la primera part i s’iniciava la segona.
Els jugadors planencs eren coneixedors que la segona part encara es podria jugar menys a futbol, que no havien de caure en les provocacions contínues que se’ls feien, però era molt difícil mantenir el cap fred i intentar jugar a futbol quan de manera permanent t’estant donant cop de colzes i puntades de peus. Amb tot es mantenia l’ordre defensiu i se sortia al contracop cada vegada que era factible, generant dubtes i problemes en la defensa de l’equip de La Pobla de Montornès.
En el minut 55, l’equip local aconseguiria retallar diferències amb un gol de penal aconseguit per DIENE EN, BASSIROU.
Es tractava d’aconseguir que els minuts passessin sense sortir mal parats en relació amb les lesions o amb les expulsions per les provocacions permanents, cosa que no es va aconseguir del tot ja que en el minut 69, després de ser agredit pel jugador local Mohamed El Fakiri, Thiago seria expulsat en reaccionar contra aquell.
 L’equip local ha pretès carregar sobre l’àrbitre totes les seves mancances i només la tranquil·litat d’ànim d’aquell i el seu saber estar va aconseguir que el partit finalitzés sense incidents.
Ja en el minut 89,  en una bona jugada combinativa, Josep María  fa la darrera passada a Situ, que havía entrat substituint a Dani Neff  per tal que aquest aconseguís el quart i darrer gol per als visitants.
La veritat es que va ser un partit portat al límit físic i emocional per part de gent que no es controla i que sens dubte fa molt mal al futbol. No és el camí  a seguir aquest. Els Òrgans Federatius, els d’entrenadors i els arbitrals s’han de posicionar davant la circumstancia d’aquestes persones que hi ha a les banquetes i que en compte de formar als jugadors els inciten a la violencia.
La realitat es que es pot parlar poc de futbol d’un partit en el que ja en el minut trenta es tenen ganes que finalitzi, d’abandonar el camp i deixar de jugar-lo, en el que un jugador ve a la banda i t’interpel·la dient-te: mister, que fem aquí, perquè no marxem? I només i ha un argument per tal de no fer-ho i és el de cas de fer-ho els que embruten aquest joc aconsegueixen el que volen.
Aquesta setmana he de felicitar als jugadors  planencs que han demostrat saber controlar-se davant la situació de tensió generada i també a l’àrbitre que tenia tots els condicionants per a perdre els papers davant les continues protestes des de fora i dins el camp, des del minut un i que ha sabut mantenir la compostura durant tot el partit. No es fàcil suportar durant 90  minuts insults, cops, puntes de peu i burles permanents.
Miquel López - Entrenador

*****

... i la Pròxima Jornada (10ena): CF ATLÈTIC SANTA CRUZ (Calafell)
Dissabte que ve dia 12 de Novembre, rebrem al Municipal planenc al CF Atlètic Santa Cruz. L'equip de Calafell va aconseguir derrotar a casa aquesta setmana passada al Santa Coloma per 1-0. Ocupa la 13ena posició de la taula amb 9 punts (3 victòries, 0 empats i 6 derrotes) i es l'equip més golejat de la lliga amb 37 dianes en contra (la gran majoria contra Roda i Cunit). Fora de casa no ha aconseguit cap punt dels 12 disputats. Tot i això cal anar amb molt de compte i afrontar el partit amb les mateixes ganes que els dos últims per tal de seguir sumant i continuar en el grup dels 5 primers classificats, que just després d'acabar d'ascendir a aquesta nova categoria es una magnífica posició. Recuperarem al porter Jordi Campanera després del partit de sanció i esperem que de nou hi hagi una bona afluència de públic al Municipal Planenc tal i com hi ha hagut en aquests primers partits de lliga.