CE El Pla de Santa Maria - 4
UE Segur de Calafell - 1

Alineació Pla: Jordi Campanera, Guifré Vilaplana, Toni Ruiz, Albert Martí, David Pérez ('51 David Balañà), Thiago ('28 Jorge Cantero - '79 Marc Martí PS), Hicham, Jaume Raduà, Josep Mª Raduà ('75 Asier González), José Patata ('57 Situ Àlamo) i Dani Neff. Banqueta: Jordi Ferré i Èric Alcàntara.

11 Incial del partit contra la UE Segur de Calafell

Gols Pla: 1-0 Dani Neff '20 de penalty, 2-0 Jorge Cantero '69 de penalty, 3-0 Situ Álamo '72 de jugada personal i 4-1 Asier González '85 de jugada personal.

Gol Segur de Calafell: Alessandro Cacia '85 de penalty

Jugador del Partit: ALBERT MARTÍ

CASTELL TALLAT, l'espai per a Casaments més exclusiu de l' Alt Camp i la Conca de Barberà us ofereix el jugador del partit.

Primer partit després de la lesió i molt bona actuació en tots els aspectes del joc. Contundent en defensa i impecable en el joc aeri gràcies al seu 1,95m d'alçada, ell i Toni Ruiz van aconseguir anular als davanters del Segur de Calafell. Es una garantia al centre de la defensa i una gran ajuda ofensiva en el córners.

Crònica del nostre entrenador Miquel López

Bon partit el que s’ha jugat al Camp municipal de El Pla de Santa Maria en aquesta tarda d’octubre amb cel ennuvolat davant un bon nombre d’espectadors que poc a poc es van incorporant com a seguidors de l’equip veient la proposta de futbol que es vol fer.
S’inicia amb els dos equips sencers en defensa, cercant els jugadors locals la porteria del Segur amb més insistència, xafant l’àrea contraria amb assiduïtat, generant ocasions de perill i per part del Segur finalitzant amb xuts llunyans  sense perill per a la porteria de Campanera.
En el minut 20, una pilota en profunditat a Dani Neff, provoca que aquest es deslliuri del porter i quan va a rematar a porta buida aquest el fa caure dins l’àrea. L’àrbitre xiula el clar penal i el mateix Dani Neff fa pujar l’1 a 0 al marcador.
El partit seguiria de la mateixa manera fins a finalitzar la primera part i el marcador ja no es bellugaria.
A la segona part els atacs i les jugades de gol per part dels locals es succeeixen, però sense aconseguir el premi del gol. En el minut 69, en una jugada d’atac per banda esquerra Guifré centra la pilota i un defensor de l’equip del Segur l’intercepta amb el braç, assenyalant l’àrbitre el corresponent penal, que llençat aquesta vegada per part de Jorge Cantero suposa el 2 a 0 per als planencs.
L’equip visitant amb aquest resultat ha d’avançar les seves línies si vol aconseguir quelcom positiu i això suposa que es generin mes espais i  que l’equip local faci els seus millors minuts jugant a futbol amb participació del mig camp, que comencin a sortir les jugades combinades amb més de dos tocs, sense que puguin ser interceptades i així arribaria el tercer gol, en que la pilota sortia jugada des del darrere i  després de passar pel mig camp arribaria a la banda dreta ocupada pel lateral dret, Antonio, que centraria i a banda contraria finalitzaria Situ aconseguint el 3 a 0.
Era el minut 72 i semblava que el partit es trencava i que podria ampliar-se el marcador, però només vuit minuts després l’àrbitre assenyalaria  penal en una jugada en la que participava el porter Campanera amb un davanter de l’equip del Baix Penedès i expulsava el porter de El Pla, que seria substituït per Marc Martí. El penal suposaria el gol per als visitants i que els locals haguessin de finalitzar el partit en inferioritat, però tot i això no s’acularen, sinó que seguiren cercant la porteria contraria i en una d’aquestes jugades Dani Neff contra la pilota i la posa en profunditat a Asier per que aquest aconsegueixi el 4 a 1 definitiu.
Poc a poc, partit a partit,  l’equip va millorant el seu joc.
La victòria ha estat dedicada al jugador planenc Jonatan Cazorla que aquesta setmana patia una lesió de menisc que el mantindrà apartat dels terrenys de joc durant uns mesos.
Miquel López - Entrenador

*****
Fotos del Partit (cedides per Joan Àlvarez, que ha canviat el hobbie de futbolista pel de fotògraf mentre es recupera de la seva greu lesió al genoll).

... i la Pròxima Jornada (9ena): CF POBLA DE MONTORNÈS
Dissabte que ve dia 5 de Novembre, a les 15:45h, jugarem al camp de la Pobla la Montornès, un vell conegut de la temporada passada (recordem que va ser el campió de lliga de la 4rta Catalana). No ha començat de la millor manera la temporada actual, han tingut molts canvis a la plantilla, però tot i això es un equip molt complicat i més tenint en compte que juguem al seu camp, un dels pocs que queden de terra a la categoria.