dilluns, 24 d’octubre del 2011

Jornada 7 - ATLÈTIC VALLS 2 - EL PLA 3

Jornada 7 - Camp de Futbol el Vilar de Valls

Atlètic de Valls - 2
CE El Pla de Santa Maria - 3 

Alineació Pla: Jordi Campanera, Guifré Vilaplana, Toni Ruiz, David Balañà, David Pérez, Hicham, Jaume Raduà, Jorge Cantero ('71 Jordi Ferré), Jonathan Cazorla ('45 Thiago), Asier González ('45 José Patata) i Dani Neff. Banqueta: Marc Martí (PS), Ciscu Balañà, Jordi Martínez i Dani Neymar.

Gols Pla: Jorge Cantero '46 de jugada personal, Dani Neff '74 de penalty i Dani Neff '94 aprofitant una confusió entre la defensa i porter vallencs.

Resultats i Classificació: http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codjornada=7&codcompeticion=7000019&codgrupo=7001425&codjornada=7

Jugador del Partit: DANI NEFF

CASTELL TALLAT, l'espai per a casaments més exclusiu de l' Alt Camp i Conca de Barberà us ofereix el Jugador del Partit. www.castelltallat.cat

El nostre davanter i pixixi no es cansa de fer gols. Si fa uns dies va ser capaç de perforar la porteria de l'imbatut Roda de Barà (ningú més li ha fet CAP gol en 7 jornades) i la setmana passada va marcar al minut 92 a Santa Coloma, en aquesta jornada 7ena ha marcat 2 gols més a l' Atlètic que ens donen 3 punts vitals. Porta 6 gols (2 de penalty) en 7 jornades, perseguit per Jorge Cantero que en porta 4. 








Crònica del nostre Entrenador Miquel López
(http://www.lopezentrenadors.com/)

Un partit de molta intensitat i bon ritme el que el diumenge es va poder veure al Camp de El Vilar de Valls, entre dos equips que es coneixen i que van cercar la victòria cadascú amb les seves armes.
Minuts abans d’iniciar l’escalfament es va aturar la pluja que amenaçava amb entorpir el partit i aquest es va poder disputar sense aquest element distorsionador.
El partit es va iniciar amb domini de l’equip visitant que es va fer amb el mig camp i arribava de manera repetida i insistent a la porteria contraria, però el Valls At. en una bona jugada per banda esquerra va aconseguir el primer gol en engaltar Ferraz un fort i col·locat xut que es va introduir en la porteria de Campanera sense que aquest pogués fer-hi res amb la seva estirada, una molt bona jugada que va finalitzar amb un gran gol.
Tot i això els planencs no va decaure en la lluita per aconseguir un  bon resultat i fins que va finalitzar la primera part es van succeir jugades que finalitzades per Dani Neff i Jonatan van generar perill a la porteria local.
El resultat no canviaria ja durant aquesta primera part.    
La segona part va començar d’altra manera. En el minut 46, Cantero finalitzaria amb la qualitat que el caracteritza una bona jugada en atac de l’equip de El Pla, amb intervenció prèvia de José i aconseguiría el gol de l’empat. Semblava que les coses tornaven a la normalitat i el resultat feia honor al joc desplegat per uns i altres.
Els locals només generaven jugades de perill a pilota aturada i els visitants intentaven reconvertir el joc directe al que es veien sotmesos en un joc més combinatiu, si be no sempre ho aconseguien.
El partit avançava i en una falta indirecta que es va produir prop de l’àrea gran de la porteria de campanera, Torres aconseguiria avançar altre cop al seu equip amb un xut molt ajustat al pal que va superar l’estirada del porter de El Pla.  Només havien passat tres minuts i els vallencs es tornaven a avançar en el marcador, aquesta situació podia haver suposat véncer la resistència que fins a aquell moment havia oposat El Pla, però no va ser així, els jugadors visitants van seguir lluitant, treballant amb fe, posant de manifest les seves ganes de millorar, sense defallir i en el minut 74 Dani Neff superaria Jiménez en la seva sortida i seria objecte de penal i hauria d’abandonar el camp en ser expulsat amb targeta vermella directa. El mateix Dani Neff aconseguiria el gol de l’empat en llençar el penal.
Ja amb el gol de l’empat cap dels dos equips se va aconformar amb el resultat, l’empat no afavoria a ningú i per tant tots dos es van dedicar a intentar arribar a la porteria contraria, el Valls At. intentant aprofitar les pilotes aturades i els de El Pla, intentant aprofitar les jugades combinades.
Ja en el minut 89, una jugada generada per Guifré, que va recórrer tota la banda dreta, va finalitzar amb una bona centrada que va generar dubtes entre els centrals i el porter de el Valls At. i  Dani Neff, sempre amb la canya a punt va aconseguir trasnformar-la en el tercer gol per als visitants.
El joc al mig camp va millorar, sense arribar on es pretén, però va fer front a la forta pressió a la que va estar sotmès i va intentar generar joc quan va recuperar la pilota.
A destacar la personalitat que van demostrar els jugadors, que si be a la primera part van manifestar de manera ostensible, amb el seu joc, tenir una certa po futbolística a l’adversari, a la segona part van canviar totalment la seva actitud i van cercar amb fe la victória fins que la van aconseguir.
Miquel López
Entrenador Territorial

*****

A continuació us adjunto també el link de l'interessant Blog El Travesser de Valls que van publicar ahir just després del partit:

http://eltravesser.blogspot.com/2011/10/neff-decanta-el-derbi-en-el-95pel-pla.html?spref=fb

... i la Pròxima Jornada (8ena): UE SEGUR DE CALAFELL

Aquest pròxim Dissabte dia 29 d' Octubre de 2011, a les 16:15h, rebrem al Municipal planenc al sempre complicat Segur de Calafell. L'equip del Baix Penedès ocupa l'11 posició a la Lliga amb 10 punts, tot i que només a 1 punt nostre que som 5ens. De 7 partis que ha disputat ha obtingut 3 victòries, 1 empat i 3 derrotes i tot i que es una dada enganyosa, són el 2 equip més golejat de la lliga amb 20 gols. Aquesta setmana

Tot i que Roda de Barà segueix lider amb 19 punts (6 victòries 1 empat (el nostre) i 0 derrotes), del 2n (Constantí) al 12è (Segur), només hi ha 4 punts de distància. Es per això que els pròxims 3 punts són molt importants per a seguir al grup capdavanter abans que es faci l'anomenat "tall" que divideix la competició en 2 grups, fet que es dona cada any i que trenca la LLiga en 2 diferenciades parts. 

GALERIA D'IMATGES DEL PARTIT: Cedides pel Blog El Travesser: http://eltravesser.blogspot.com/





















FORÇA PLA!

Jordi Ferré - Jugador i administrador del Blog - jordiferrealzuria@gmail.com

7 comentaris:

  1. gran partido el del domingo saquemos la garra que nos hacia falta para ganar estuvo muy bien el partido pero el atleti la segunda parte no quiso jugar al futbol y es una lastima equipos asi, luego alguien me puede decir quien escribio la cronica del travesser??? seguro que vio el partido??? pues macho no acerto na de lo que pone, es acojonante pero bueno 3 puntitos a la saca vamos pla

    ResponElimina
  2. toni el del travesser hablo con el mister de l'atlhetic supongo, porque hable con el mister y me dijo lo mismo que lo que sale en el blog. La verdad que no hicimos buen partido la primera parte, la segunda mejor. Pero si ya nos tocaba por garra!!!!!! venga ahora a por el segur!!!!!!

    ResponElimina
  3. Felicitats per la gran victòria. Magnífica segona part que ens va fer esborrar la imatge pésima primera. Dues apreciacions sobre la cronica i sobre el partit: 1ª- el segon gol de l’Atletic va venir d’una falta absolutament inexistent. 2ª La jugada del tercer gol la fa Ferré, que a més fa la passada final al Dani, sense desmereixer el grandíssim partit de Guifré, un dels millors del partit.

    ResponElimina
  4. tens tota la rao, ferré fa el passe.Guifré està en una gran línia!!!!!!!

    ResponElimina
  5. jeje bé Aficionat planenc i Joan, ja em passareu la factura a final de mes i us faig transferència jiji.

    ResponElimina
  6. Toni, tú que hablas si lo más redondo que has visto a sido un melón y tú hablas de jugar al futbol, ja ja ja

    ResponElimina
  7. jejej me gusta el ultimo comentario sobre mi jajajaaj se nota que ni siquiera me conoces sino hubieras dicho mi nombre x el que me conocen pero hablar es facil pero bueno el partido quedo en 2 goles y 3 melones jajaja un saludo campeon y yo si pongo mi nombre

    ResponElimina