Jornada 6 - Camp Municipal de Futbol de Santa Coloma (inaugurat l'any 1949)

UE Santa Coloma de Queralt - 1
CE El Pla de Santa Maria - 1

Alineació Pla: Jordi Campanera, Guifré Vilaplana, Toni Ruiz, David Balañà ('73 Jordi Ferré), David Pérez ('60 Asier), Sito, Jonathan Cazorla, Jorge Cantero ('56 José Patata), Thiago ('78 Francesc Balañà), Hicham i Dani Neff. Banqueta: Marc Martí (PS) i Dani Neymar.

Gol Pla: Dani Neff '89. Jugada de murri del nostre pixixi en el darrer minut de partit.

Jugador del Partit: TONI RUIZ.

CASTELL TALLAT, l' espai més exclusiu de l' Alt Camp per a cel·lebrar Casaments, t'ofereix el jugador del Partit. http://www.castelltallat.cat/

En un partit marcat per la baixa dels germans Raduà, el nostre jugador més veterà es va carregar l'equip a l'esquena i va quallar un molt bon partit en defensa, com ja es habitual en ell. Contundent i eficaç, es un dels fixes indiscutibles a les alineacions del nostre equip per mèrits pròpis i suant la camiseta a cada enfrontament.

Crònica del nostre entrenador Miquel López

Un partit dolent futbolísticament parlant el que es va veure el passat dissabte dia 15 al camp municipal de Santa Coloma de Queralt. El marcador va ser incert fins el darrer moment i aquesta circumstancia va fer que es mantingués la atenció fins al minut final.
Es va iniciar amb els visitants cercant de manera persistent la porteria contraria i generant tres ocasions de gol. En els primers quinze minuts Cantero, Sito i Dani Neff arribarien amb possibilitats de aconseguir gol, però el porter local va desbaratar les ocasions. El porter acabaria sent el millor jugador del Santa Coloma i en la única errada que va tenir en tot el partit es va aconseguir el gol de l’empat.
Després d’aquests primers minuts l’encontre es va igualar però a la baixa, es va iniciar una fase de joc per dalt, amb  pilotes sense massa control, els equips recuperaven i perdien la pilota massa aviat i això evitava poder trenar jugades combinades.
La primera part finalitzaria amb empat a zero al marcador i amb poques ocasions de gols, de fet els locals no havien xutat entre els tres pals ni en una sola ocasió.
A la mitja part s’intentà corregir les coses que es considerava que s’estaven fent malament i d’aquesta manera possibilitar guanyar l’encontre, però molt aviat es va veure que res del que s’havia plantejat es podria dur a terme.  Al minut 50 Sito va abandonar el camp al ser-li mostrada per l’àrbitre la segona targeta. S’ha de canviar aquesta aplicació dispar del reglament pel futbol professional i pel territorial. El reglament és el mateix per tots i en les categories territorials cada entrada amb contacte a més de falta és una targeta, mentre a les categories professionals t’han de trencar les dues cames per que t’assenyalin una targeta groga.
Els partits es desvirtuen d’aquesta manera. L’equip local en veure’s en superioritat numèrica  va empènyer molt físicament i finalment en una jugada a pilota aturada, en un corner va aconseguir el seu gol.
Semblava que ja no seria possible superar-ho, però el Pla encara tindria altres dues jugades de un contra u sobre el porter que aquest aconseguiria aturar.  Es va canviar el plantejament a fi de reforçar l’atac i s’acabaria el partit només en dos homes en línea de defensa.
En aquesta fase els locals arribaven de forma reiterada a l’àrea de Campanera, que va haver de treure dues pilotes amb possibilitats de gol, però no van aconseguir el segon.
En els darrers minuts del partit el que no s’havía pogut aconseguir abans es va aconseguir en una pilota lluitada per Dani Neff amb els dos centrals i el porter que no es van entendre i van possibilitar que Dani amb l’espatlla  esquerra rematés a porta aconseguint el gol de l’empat.
El millor del partit ha estat el resultat. No és el tipus de futbol que es vol aconseguir jugar  el que s’ha vist a l’estadi colomenc. S’ha de seguir treballant per tal de millorar en aquest aspecte.
Miquel López - Entrenador Territorial

*****

... i la Pròxima Jornada (7ena): ATLÈTIC DE VALLS

Aquest pròxim Diumenge dia 23 d' Octubre, trepitjarem el Camp vallenc del Vilar per primera vegada en partit oficial després de 6 temporades. El partit començarà a les 17:00h i l'àrbitre serà Roger Dies Ribas. Tot i haver tingut un inici de Lliga una mica irregular, l' Atlètic es un rival històric a aquesta categoria i sempre acaba la Lliga ben posicionat, pel que serà un enfrontament molt complicat on necessitem aconseguir els 3 punts per seguir l'estela dels equips capdavanters. Donada la proximitat del desplaçament d'aquesta setmana, us esperem a tots diumenge al camp per animar el nostre equip. De la mateixa manera, i com cada setmana, us animem a visitar la pàgina web/blog de l'equip rival, en aquest cas sempre molt ben actualitzada i al dia: http://www.atleticvalls.com/