CE El Pla de Santa Maria - 0
CF Cunit - 2

Alineació Pla: Jordi Campanera ('85 Marc Martí), Toni Ruiz, Enric Llombart ('29 Sito Alamo), Guifré Vilaplana, Jaume Raduà, David Pérez, Hicham El Haddadi, Josep Mª Raduà ('62 Jonathan Cazorla), Jorge Cantero ('29 Alberto García), José Patata ('46 Asier González) i Dani Neff. David Balañà i Francesc Balañà.

Targetes Grogues Pla: Hicham '41, Alberto García '55, Sito Alamo '65, Guifré Vilaplana '73.

Àrbitre: Jaume Montserrat Navall. Regular, molt imparcial a l'hora de mostrar targetes i castigar amb faltes al nostre equip. El rival va marxar sense cap groga quan perfectament n'haurien pogut caure 5 seguint un criteri igual per ambdós conjunts.

CASTELL TALLAT, un dels espais més exclusius per a cel·lebrar Casaments a l' Alt Camp t'ofereix aquesta setmana el Jugador del Partit: GUIFRÉ VILAPLANA

Tot i la derrota, el jugador vallenc (nova incorporació a l'equip aquesta temporada procedent de l' Amateur de l' Escola de Valls), ha demostrat polivalencia a l'hora d'actuar com a lateral i a la vegada com a migcampista de banda amb vocació ofensiva si fa falta. Es un jugador físicament fort i ràpid, un molt bon fitxatge per suplir la baixa dels molts lesionats en defensa que tenim.

Crònica del Partit (per motius tècnics aquesta setmana us presentem un resum del partit, no us podem oferir la crònica de Miquel López).

Mal partit el que va disputar el nostre equip aquesta passat dissabte al Municipal Planenc. Al davant teniem un dels equips més potents d'aquesta Lliga (amb molt bons fitxatges realitzats aquest estiu passat) però que estranyament en aquests primers 4 partits no havia pogut mostrar el seu potencial cedint 2 derrotes i 1 empat i només amb una victòria. Si que es veritat que la victòria l'havien aconseguit la setmana anterior marcant 6 gols al Santa Coloma, fet que podía fer suposar que l'equip havia despertat.

El partit va començar molt malament pels nostres interessos, ja que després de 2 avisos dins dels deu primers minuts, el Cunit mitjançant els seus  atacants Rubio i Mantecas aconseguien dos gols consecutius als minuts 16 i 24 de la primera part que ens posaren molt costa amunt l'enfrontament.

Aquests dos gols van permetre als visitants tenir un coixí molt còmode per a controlar el partit i tot i les variacions posicionals i canvis efectuats  per l'equip tècnic planenc, en cap moment es va tenir sensació de poder extreure res positiU. Cal seguir treballant i entrenant fort, en aquesta nova categoria tots els equips tenen bones formacions i no hi ha rival feble, pel que qualsevol partit es perillós de disputar i uns mals primers minuts et poden sentenciar. Ànims a l'equip i FORÇA PLA!

*****
... i la Pròxima Jornada (6ena): UE SANTA COLOMA DE QUERALT

Aquest dissabte dia 15 d' Octubre a les 16:30h, jugarem al sempre complicat camp de terra de Santa Coloma de Queralt. Cal recordar que tot i que aquesta temporada l'equip de la Conca de Barberà no ha començat amb gaire bon peu, aquest mateix conjunt va quedar la temporada passada entre els 5 primers. Per això i perquè jugar sobre terra no se'ns dona gaire bé, serà un enforntament molt difícil. Ara mateix som 8ens a la classificació amb 7 punts i el Santa Coloma es 17è amb 3 punts.
Us animem a visitar l'interessant Blog del Santa Coloma, sempre molt ben actualitzat: http://uesantacolomaqueralt.blogspot.com/