Jornada 4 - Camp de Futbol Municipal de Roda de Barà

Atlètic Roda de Barà - 1
CE El Pla de Santa Maria - 1

Alineació Pla: Jordi Campanera, Guifré Vilaplana ('88 Jordi Martínez), Toni Ruiz, Jordi Segura, Jaume Raduà, David Balañà, Hicham, Josep Mª Raduà, Jorge Cantero ('45 Jose Patata), Asier ('45 Sito) i Dani Neff. Banqueta: Marc Martí (PS), Jordi Ferré i Ciscu Balañà.

Gol Pla: Dani Neff '49, aprofitant una bona centrada de Jose Patata des de la banda esquerra de l'atac planenc.

Àrbitre: Josuah Díaz Bordas. Correcte. Tot i algunes dubtoses decisions en fores de joc, l'actuació arbitral va ser justa per ambdós equips.

CASTELL TALLAT T'OFEREIX EL JUGADOR DEL PARTIT: Jaume Raduà

Et vols casar o tens algun amic que té pensat fer-ho? AGPLANNING Events t'ofereix un dels espais més exclusius del Camp de Tarragona: Castell Tallat. Ubicat entre el Pla de Santa Maria i Cabra del Camp, disposa de les millors instal·lacions i una gastronomia selecte capaç de satisfer el paladars més exigents. Per a més informació contacteu amb Ana Ibars: anaibars@agplanning.com i dieu que heu vist aquest anunci. CASTELL TALLAT t'ofereix el Jugador del Partit: JAUME RADUÀ. Impecable partit del jugador de Pugdelfí. Contundent com sempre en defensa, ha mantingut a ratlla tota la línia atacant del Roda.

CRÒNICA DE L'ENTRENADOR MIQUEL LÓPEZ

El partit contra el Roda de Barà és el baròmetre que t’indica on ets i que ets capaç de fer. Es tracta d’un equip molt fort físicament, molt compacte, amb un futbol ràpid i fàcil que et fa treballar molt en aspecte defensiu; equip molt equilibrat en les seves línies i amb la dosi de futbol suficient per tal d’aconseguir el seu objectiu, només calia mirar els seus números en les tres primeres jornades, havia estat capaç de marcar vuit gols sense rebre’n  cap. En les dues sortides que havia fet, camps difícils havia aconseguit tres gols en cada partir.  son sens dubte un equip que serà capdavanter en aquest grup si saben conservar el que tenen avui.  Sabent  de  les seves bondats el C.E. El Pla de Santa Maria ha intentat contrarestar-les i la veritat és que ha fet un partit molt seriós tant en defensa com en atac. L’equip planenc ha demostrat que te capacitat per a patir quan cal va obtenir un empat que li reporta un punt i que el reforça en la seva autoestima.
El partit en línies generals tot i no tenir massa oportunitats de gol tant per uns com pels altres ha estat bonic, intens. S’inicia amb molta força per part de l’equip local i amb els visitants defensant-se be i sortint al contra cop amb velocitat. En els primers minuts es viuen dues oportunitats de gol, una per cada equip. Després l’encontre entraria en una fase de lluita al mig camp, de poques possibilitats de finalització, on els dos equips treballaven per tal d’aconseguir el gol, amb més possessió de la pilota i més arribada per part de l’equip local.
El Roda intentava a pilota aturada aconseguir el que no podia en jugada combinada i en una d’aquestes jugades, al minut 42,   corner que era posat en joc des de la banda esquerra de la porteria visitant i rematada de cap de que aconseguiria el primer i únic  gol del Roda. El partit discorreria de la mateixa manera fins a finalitzar la primera part.
La segona part s’inicia amb la mateixa línia, tots dos equips molt intensos i  una jugada de l’equip visitant per banda esquerra es tallada en falta pels locals, José posa la pilota en joc sense prendre ni un instant i la seva centrada perfecta al mig la remata Dani Neff. El porter, en primera instancia atura la pilota però no la retè i Dani torna a rematar aconseguint el gol de l’empat.
A partir del gol s’entra en una fase en la que el joc s’iguala i la pilota va d’una a l’altra porteria sense grans ocasions. Els locals pugen la pressió a mesura que el partit avança per tal de poder quedar-se amb els tres punts i Jordi Campanera treu dues pilotes, una amb un fort xut al pal curt de la seva porteria i l’altra en una jugada d’un contra un amb el davanter centre Aziz, totes dues eren pilotes de gol.
Els darrers minuts del partit, amb molts corners els jugadors locals intenten aconseguir gol amb la repetida jugada d’estratègia però no ho aconsegueixen.
Finalitza el partit amb la sensació d’haver fet les coses be, d’haver tret un punt en un camp on ha de ser molt difícil fer-ho.
*****
... i la Pròxima Jornada (5ena): CF CUNIT
Dissabte que ve dia 8 d' Octubre (hora pendent de confirmar), rebrem al Municipal Planenc al Cunit CF.
L'equip del Baix Penedès arribarà amb un balanç en els primers 4 partits de 2 derrotes, 1 empat i una contundent victòria en aquesta darrera jornada contra Santa Coloma de Queralt per 6-2.
Ara mateix ens trobem 3ers a la classificació de 3era Catalana, empatats a 7 punts amb 4 equips (Constantí, Bellvei, Segur de Calafell i Llorenç del Penedès). El lider segueix sent el Roda de Barà que ara suma 10 punts.