Jornada 10 - Camp de Futbol Municipal del Pla de Santa Maria

CE El Pla de Santa Maria - 9
Atlètic Santa Cruz de Calafell - 1

Alineació Pla: Jordi Campanera, Toni Ruiz, Albert Martí, Jaume Raduà, David Pérez ('59 Jordi Martínez), Hicham, Josep Mª Raduà, Èric Alcàntara ('45 Situ Álamo), Jorge Cantero ('67 Jordi Ferré), José Patata ('45 David Balañà) i Dani Neff ('75 Dani Neymar).

Gols Pla: 1-0 Jaume Raduà '5 de rematada de cap, 2-1 Dani Neff '22 controlant una pilota a l'esquena de la defensa, 3-1 Jorge Cantero '29 engaltant un fort xut ras des de la frontal de l'area gran, 4-1 Josep Mª Raduà '42 de jugada personal per l'escaire del pal llarg del porter, 5-1 Dani Neff '52 de jugada personal, 6-1 Josep Mª Raduà '71 per l'escaire des de l'àrea petita, 7-1 Situ Alamo '83 des de l'interior de la petita, 8-1 Antonio Ruiz '85 de jugada personal recorrent tota la banda i superant per baix al porter i 9-1 Situ Alamo '87 rematant una centrada rasa.

Posició a la Classificació: 4rts empatats a punt amb el 3er i el 5è (Cunit i Constantí). En segona posició hi ha el Llorenç del Penedès amb 22 punts i el lider es el Roda de Barà amb 28 punts que només ha deixar escapar en tota la lliga els 2 punts que va perdre davant nostre (1-1).

Jugador del Partit: JOSEP Mª RADUÀ

CASTELL TALLAT, l' espai per a casaments i cel·lebracions d'empresa més exclusiu de l' Alt Camp i la Conca de Barberà us ofereix el Jugador del Partit: http://www.castelltallat.cat/

Partit impecable del migcampista de Puigdelfí. Creatiu entre línies, precís a la recuperació i bigolejador en el partit de dissabte, es tracta d'una de les peçes clau en el nostre esquema de joc, sobretot quan juga a la seva posició natural al centre del migcamp fent de cervell de l'equip. En el seu primer gol va sorprendre el porter des de fora de l'àrea i la pilota va entrar pel pal llarg del porter i en el segon va engaltar un fort xut a l'interior de la petita que va entrar per l'escaire fent impossible l'estirada del porter del Santa Cruz.

Crònica del nostre Entrenador Miquel López

Ha estat un partit entretingut i bonic de veure per a l’espectador degut al nombre de gols que s’ha aconseguit marcar.

Els primers minuts han estat intensos per part d’uns i altres, amb poc joc i procurant prendre contacte amb la realitat que plantejava l’equip contrari sobre el camp. Ja en el minut 5 Jaume ha aconseguit el primer gol en rematar per l’escaire una pilota centrada des del corner per Cantero. Semblava que aquest gol tranquil·litzaria als locals i permetria veure un joc més trenat, però no ha estat així i els nervis seguien aflorant en el camp, la qual cosa no permetia la jugada combina amb més de tres passades. Aquests nervis han fet que es permetés en una jugada defensada malament des del punt de vista col·lectiu l’equip visitant aconseguís el gol de l’empat en el minut 15.Tot i això l’equip ha seguit treballant i intentant millorar en la participació col·lectiva en atac, havent aconseguit el segon gol en el minut 22. Després anirien arribant el tercer i el quart que finalitzaria la primera part.

Els darrers vint minuts de la primera part, s’ha pogut veure un joc ofensiu trenat amb canvis d’orientació, arribades per banda i bones finalitzacions.

A la segona part, amb el resultat de cara, l’equip ha seguit treballant, pressionant la sortida de la pilota de l’equip contrari, recuperant molt aviat i cercant de manera constant la porteria del Santa Creu. D’aquesta manera han anat arribant fins a cinc gols mes. Els darrers quinze minuts s’ha aconseguit tancar a l’equip visitant dins el seu camp i quasi dins la seva àrea de tal manera que s’han generat moltes oportunitats de gol, algunes s’han concretat i d’altres han anat fora per molt poc.

L’equip visitant ha avançat la darrera línia defensiva pretenent generar fora de joc, el que ha aconseguit en els primers minuts fins que s’ha corregit l’ordre tàctic en atac i s’ha possibilitat l’accés des de segona línia promovent l’ampli resultat final.

Fent abstracció del resultat aconseguit que referma l’autoconfiança individual del jugador i la col·lectiva de l’equip, es va veient progressió tàctica en el  balanç ofensiu i defensiu.

Un cop més han pogut participar el màxim de jugadors que permet la normativa i ha debutat aquesta temporada l’únic jugador que no ho havia fet fins avui, en Dani Moreno.

Miquel López
Entrenador Territorial

*****

... i la Pròxima Jornada (11ena): LA RIERA CF

Dissabte que ve dia 19 de Novembre, visitarem el camp de La Riera, últim classificat amb un balanç d'1 victòria, 1 empat i 8 derrotes en el que va de lliga (10 partits disputats) amb 11 gols a favor i 27 en contra. En aquesta passada jornada, l'equip del Baix Gaià va caure derrotat per 4-2 al camp del Santa Coloma de Queralt. Tot i aquestes dades, es un partit trampa, en primer lloc perquè es disputarà sobre terra i no sobre gespa, i en segon lloc perquè al seu camp hi han passat equips forts com el Bellvei o el Cunit i només han aconseguit guanyar-hi d'un sol gol de diferència. L'única victòria també la van aconseguir com a locals contra l' Escola de Valls, per tant caldrà posar molta atenció a aquest enfrontament i treballar fort aquesta setmana.