dimarts, 22 de novembre del 2011

Jornada 11 - LA RIERA 0 - EL PLA 1

Jornada 11 - Camp Municipal de Futbol de La Riera de Gaià
Superfície: Terra.
Condicions Meteorològiques: Cel cobert i fina pluja en alguns moments del partit.

CF LA RIERA - 0
CE EL PLA DE SANTA MARIA - 1

5ena VICTÒRIA CONSECUTIVA!

Alineació Pla: Jordi Campanera, Toni Ruiz ('89 Dani Neymar), Guifré Vilaplana, David Balañà ('55 Francesc Balañà), Albert Martí, Hicham, Jaume Raduà, Èric Alcàntara ('45 Alberto García), Jorge Cantero ('87 Jordi Ferré), José Patata ('45 Situ Álamo) i Dani Neff.

Gol Pla: Dani Neff. Minut 88, passada precisa a l'espai efectuada per Francesc Balañà i el nostre pixixi aconsegueix engaltar un fort xut imapareble per al porter local.

Posició a la Classificació: 3ers amb 23 punts de 33 possibles. El Roda segueix lider amb 31, 2n es el Llorenç amb 25, i ja per darrera nostre Cunit, Constantí i Vendrell amb 21, 20 i 19 punts respectivament.

Àrbitre: Agustí Martí Gómez. Correcte. Va saber tenir a ratlla un partit molt complicat de xiular tot i que alguna targeta hauria d'haver caigut del bàndol de La Riera, sobretot una vermella al darrer minut.

Jugador del Partit: TONI RUIZ

CASTELL TALLAT, l'espai per a casaments més exclusiu de l' Alt Camp i la Conca de Barberà, us oefereixen el Jugador del Partit. www.castelltallat.cat

Contundent al tall i amb molta confiança en defensa, el lateral vallenc va quallar un partit molt bo, una vegada més. Pocs jugadors es deixen la pell a cada partit, i Toni es un d'ells. Si fa 15 dies sortia del partit de la Pobla amb un ull de vellut, en aquesta jornada va rebre un fort cop a l'estòmac al darrer minut (intensionat) que el va deixar KO havent de venir l'ambulància. Esperem que es recuperi ràpid perquè el necessitem per al pròxim partit a casa contra el Tancat.

Crònica del nostre entrenador Miquel López

El partit ha estat en la línia del que s’havia previst en el vestidor,un partit molt difícil, de molt treball i esforç i de molta concentració.  No es mai bo prendre com a referència de la diferencia entre els equips, la seva posició a la classificació. La Riera en aquest cas ocupava el darrer lloc i la diferència de punts és important, però observant el desenvolupament dels partits que s’havien jugat a casa seva es veia que a tots els equips que han passat pel Municipal de la Riera els havia costat guanyar i aviat s’ha posat de manifest per què. L’equip local ha sortit posicionat al seu camp en defensa molt replegats per tal de no deixar espais i amb la defensa molt endarrerida en replegament sobre l’àrea, prescindint del joc al mig camp i llençant les pilotes en llarg cada vegada que eren capaços d’apoderar-se d’aquella.  El camp que estava en molt bones condicions en iniciar l’encontre s’ha anat posant cada vegada més malament en anar xafant-lo, dificultant els controls i les passades per terra.
La primera part ha transcorregut amb un joc molt poc vistós, per part dels locals amb tot un seguit de pilotes llargues, que es perdien la major part de vegades per la línia de fons o per la línia de banda o be a les mans de Campanera. Per part dels visitants intentant tenir la pilota i jugar-la però sense ser capaços de fer més de dues passades bones en aquelles condicions de joc i això els privava d’arribar a la porteria contraria de forma reiterada amb garanties de gol, tot i això es va poder veure un pal per part dels locals i fins a tres oportunitats de gols per part dels visitants que no es van concretar i per tant s’arribaria al descans amb el resultat de 0 a 0 inicial.
S’ha aprofitat el descans per tal d’insistir en aquelles qüestions que havien de possibilitar guanyar el partit i en les dificultats que comportaria, en quina havia de ser l’actitud dels jugadors si pretenien fer-se amb la victòria i poc a poc el joc va canviar. L’equip visitant es va anar fent amb la possessió de la pilota i es va anar arribant de manera reiterada a l’àrea contraria generant oportunitats de gols que no s’anaven concretant. Els jugadors planencs anaven arribant en onades a l’àrea contraria i finalitzant les jugades sobre la porteria local, així, Antonio arriba per la dreta i des de fora de l’àrea engalta un fort i col·locat xut que el porter de la Riera amb la punta dels dits aconsegueix enviar a corner.  Gifré arriba per la banda esquerra fins a la ratlla de fons i la seva passada enrere la finalitza Alberto sortint la pilota fregant el pal dret de la porteria local.
Era important no rebre cap gol per que arribant de la forma que es feia per part de tot l’equip en atac el gol havia d’arribar i així va ser, en els darrers minuts del partit Dani Neff en una pilota en llarg que recupera i  li posa en Francesc Balañá, s’avança a la defensa i de fort xut a mitja alçada aconsegueix el gol que finalment donaria la victòria als planencs.
S’ha de destacar l’arbitratge fet pel Sr. Martí  Gómez en un partit molt difícil d’arbitrar, en el que determinats jugadors locals van estar pressionant-los des del minut primer, en el que el més fàcil hagués estar anar traient targetes a dret i tort i se’n va saber sortir sense haver de treure’n cap. Va gestionar el partit des de la capacitat tècnica i els coneixements arbitrals així com amb el control emocional.
El partit ha estat difícil i ha de servir per tal d’aprendre a jugar partits com aquests que se’n haurà de jugar més al llarg de la temporada.
Miquel López - Entrenador Territorial
*****
... i la pròxima jornada (12ena): UE TANCAT (Vendrell)
 Dissabte que ve dia 26 de Novembre, jugarem a les 16h, i al Municipal del Pla, el partit corresponent a la 12ena jornada de lliga del grup 3 de 3era Catalana contra els vendrellencs de la UE TANCAT. Es tracta d'un equip que fa molts anys que milita en aquesta categoria (antiga 2n Regional) i que per tant compta amb molt bona experiència. Actualment són 7ens a la classificació amb 15 punts de 33 possibles, i en el darrer partit d'aquest passat cap de setmana van empatar a 2 a casa contra el Santa Coloma de Queralt. Sumen 16 gols a favor però només 15 en contra, i a fora del seu camp han aconseguit una victòria, 4 empats i 1 derrota, pel que ja podem més o menys preveure que pot ser un partit defensiu on es molt important aconseguir de nou 3 punts més per arribar a Nadal el millor classificats possibles. Estem en un moment de la lliga on ja s'està trencant el grup capdavanter, i no podem perdre ni un sol punt.