dimarts, 29 de novembre del 2011

Jornada 12 - EL PLA 4 - TANCAT 2

Jornada 12 - Camp de Futbol Municipal del Pla de Santa Maria
Superfície: Gespa artificial
Condicions Meteorològiques: Comença el fred, 9º de temperatura mitja durant el partit.

CE EL PLA DE SANTA MARIA - 4
UE TANCAT - 2

6ena VICTÒRIA CONSECUTIVA!

Alineació Pla: Jordi Campanera, Jaume Raudà, Guifré Vilaplana, Jordi Segura, Albert Martí, Josep Mª Raduà, Hicham , Jorge Cantero ('88 Jordi Ferré), Situ Álamo ('45 David Balañà), Francesc Balañà ('45 Alberto García) i Dani Neff ('90 Dani Neymar).

Gols Pla: 1-0 ('11) Francesc Balañà rematant una pilota a l'interior de l'àrea petita, 2-0 ('20) Albert Martí de rematada similiar a la del primer gol en la mateixa posició, 3-2 ('43) Dani Neff i 4-2 ('87) Dani Neff, amdós de jugada personal del nostre incansable pixixi.

Àrbitre: Yepremyan Shavarsh. Bé tot i que es va "empassar" un claríssím penalty a Neff a la primera part i un a favor del Tancat a la segona.

Posició a la Classificació: 3ers amb 26 punts de 36 possibles. El Roda segueix lider amb 34 punts i el Llorenç segon amb 28 punts. 4rt es el Cunit amb 24 i 5è el Constantí amb 23.

Resultats i Classificació:

Jugador del Partit: ALBERT MARTÍ

CASTELL TALLAT, l'espai per a casaments més exclusiu de l' Alt Camp i la Conca de Barberà, us ofereixen el Jugador del Partit.

ww.castelltallat.cat

Partit impecable. Nou fitxatge d'enguany, ha encaixat perfectament en l'esquema defensiu de l'equip i es un dels altres molts fixes a l'11 inicial. Agressiu en el tall i potent en el joc aeri, va quallar una molt bona actuació arrodonida amb un gol de murri a l'interior de l'àera petita.

Crònica del nostre Entrenador Miquel López

El partit era molt difícil, només calia mirar els resultats obtinguts pel Tancat fora del seu estadi i es podien comptar per victòries o empats tret d’un partit, havent jugat contra els equips mes forts fins ara d’aquest grup. És un equip amb molta experiència a la categoria, fa molts anys que hi és i la base de jugadors amb la que compta també tenen molta experiència en aquesta categoria i juguen amb molta intensitat.
Des del primer minut el joc va ser rapit i profund, el Tancat va plantejar l’encontre jugant en llarg als homes del davant i intentant finalitzar des de segona jugada. El joc era molt igualat si be en els primers minuts l’equip de El Pla va saber finalitzar una jugada a pilota aturada des del corner de la dreta de la porteria que defensava Rafa. Francesc Balañà, rematava al segon pal la centrada de Cantero i d’aquesta manera aconseguia el primer gol amb l’equip en competició oficial.
En el minut 22, novament de jugada a pilota aturada, aquesta vegada des del corner contrari, es a dir des de la banda esquerra de la porteria del Tancat, novament llença Cantero i remata Albert Martí .
Podia semblar que tot estava dat i beneït però no era així, els  jugadors de El Tancat van seguir treballant de la mateixa manera, incrementant la intensitat, reduint espais, avançant-se  als jugadors locals que no van tenir la mateixa intensitat en aspecte defensiu, permetent que els Vendrellencs aconseguissin el primer gol en el minut 30 i només quatre minuts després aconseguissin el gol de l’empat.
Aquest va ser el punt d’inflexió de l’encontre, hagués estat fàcil que després de veure la forma en que es va empatar el partit l’equip local s’hagués enfonsat, però no va ser així, va seguir treballant per a guanyar-lo i ben aviat, en el minut 43, Dani Neff va aconseguir el tercer gol, el que posava en franquícia a l’equip.
Amb aquest resultat va finalitzar la primera part i en el descans es va poder treballar en modificar l’aspecte tàctic i també en l’aspecte anímic per a millorar la intensitat en la pressió i recuperació de la pilota i es va aconseguir i per tal de no caure en les provocacions que fora de l’aspecte futbolístic es provaven per part de l’adversari, que només podien perjudicar a l’equip local.
Les tres coses es van aconseguir, es va millorar tàcticament, en la pressió i intensitat en el joc i no es va entrar al parany de les provocacions per la qual cosa  amb una segona part també de molt desgast físic es va evitar que l’equip visitant generés cap altra jugada de gol i es va aconseguir un darrer gol, per part de Dani Neff en el minut 87.
Aquest jugador Dani Neff ha batut el seu  propi record golejador de manera continuada al llarg de la seva vida esportiva que tenia fins al dissabte passat marcant en sis partits seguits. Amb els gols del dissabte passat  Dani ha aconseguit marcar en set jornades seguides. Només grans golejadors, jugadors amb un olfacte de gol fora del comú són capaços d’aconseguir records  com aquests, molt difícil sigui la categoria que sigui.
L’equip es va consolidant i creixent en tots els aspectes bàsicament en la gestió del control emocional,  tant important avui com l’aspecte tècnic o tàctic per a jugar un futbol que es basa en la pressió a l’àrbitre per tal que mostri targetes i faci fora a jugadors de l’equip contrari. Si no es pot guanya onze contra onze hi ha qui mira de guanyar obtenint així  avantatge i , la pressió sobre els jugadors de l’equip contrari  tractant de provocar-los amb frases de menyspreu com les que es van sentir dissortadament al camp Municipal de El Pla, però només van aconseguir activar més als jugadors per tal de seguir marcant gols a la porteria contraria que és el que dona punts.
Les frases menyspreants es van canviar per quatre gols que van donar la victòria i tres punts més.
Val la pena fer una reflexió i que la facin també els òrgans  dels estaments futbolístics a qui correspongui. La setmana passada només en aquest grup es van expulsar a quatre entrenadors i un delegat de camp. Es entenible? Per a mi no, són incomprensibles comportaments  i cada setmana van a més.
Miquel López
Entrenador

*****

... i la Pròxima Jornada: CF MONTBLANC

Diumenge que ve dia 4/12 disputarem a les 16h de la tarda un dels desplaçaments més complicats de tota la temporada, el de la capital de la Conca de Barberà. El Montblanc ocupa la 7ena plaça de la classificació, amb 16 punts (4 victòries, 4 empats i 4 derrotes), 21 gols a favor i 20 en contra.
Dels 16 punts aconseguits, 12 han estat al Municipal de Montblanc, fet que ja ens avança que són un rival duríssim a casa seva i més si hi sumem que pot ser una tarda amb força fred a aquestes alçades de Desembre. Equips com el Constantí o el Vendrell ja han perdut a Montblanc i d'altres de potents com el Bellvei o el mateix Cunit s'hi han deixat 2 punts. El terreny de joc ja no es de gespa natural ( per sort), però tot i això es un camp de gespa artificial de grans dimensions. En el darrer partit van aconseguir una treballada victòria per 2-3 al camp del Santa Coloma de Queralt. Es per tot això que ens arriba un dels partits més difícils de tota la lliga, us animem a propar-vos a la Conca a gaudir d'una bona tarda de futbol (ben abrigats això si ;-). Feu un cop d'ull a http://www.cfmontblanc.com/, tenen una pàgina web realment molt interessant i actualitzada!

Imatge de l'11 incial del CF Montblanc en la darrea jornada de lliga on van superar al Santa Coloma a domicili per 2-3.