dilluns, 30 de maig del 2011

Jornada 34 - EL PLA - JOVENTUD BISBALENCA (3-0 sense disputar-se el partit)

Jornada 34 - Dissabte 29 de Maig de 2011 - Camp Municipal de Futbol del Pla de Santa Maria

Amics, la lliga ha arribat al seu final. En aquesta jornada no podem publicar ni alineació, ni jugador del partit ni res, la Bisbalenca no es va presentar i el partit va acabar amb un trist 3-0 de despatx. Bé, hi va haver un genial amistós entre jugadors del primer equip i juvenils per acabar la temporada aprofitant que tots érem al camp (amb bona afluència de públic per cert!). 
















La nostra classificació final ha estat 3ers de 18 equips, fet que no ens dona directament l'ascens i que significa que haurem d'esperar a saber la decisió de la Federació sobre si l'equip finalment ascendeix a la somiada 3era Catalana o per contra es queda a la nova 4rta Catalana. En breu coneixerem la decisió de la FCF i els nostres lectors del blog seràn els primers en saber-ho (comptem que d'aqui a 7 - 10 dies aproximadament).

Des del Club volem retre homenatge a un gran seguidor que ens ha deixat tot just fa 2 dies, el Carlos de Masllorenç, un aficionat que ha acompanyat l'equip tota la temporada i que ha mort sobtadament. Divendres justament va venir a sopar, a riure i a gaudir amb l'equip, per desgràcia van ser les seves darreres hores. El nostre sentit condol a tots els seus familiars i amics. Recordarem la teva simpatia siguis on siguis Carlos.


















L'equip va despedir la temporada el Divendres amb un Sopar de germanor entre plantilla, tècnics, directius i alguns aficionats on es va premiar als millors jugadors, es va fer balanç de la temporada i en definitiva es va passar una molt bona estona entre amics. Us adjunto algunes fotos.`

















































































Crònica del nostre Entrenador Miquel López
www.lopezentrenadors.com


Era el darrer partit de la temporada, d’una temporada que ha estat dura, en la que l’equip havia anat creixent partit a partit i que volia finalitzar davant la seva afició lluitant per la segona plaça, pel rècord de gols a nivell de club, pel rècord de gols a nivell individual, amb l’equip de la Joventut Bisbalenca, però no va estar possible. L’equip de la Bisbal ens va treure aquesta possibilitat, no es van presentar i tot va quedar en una signatura d’acta i en aplicació del reglament, ens donaran un resultat de tres a zero, que no era el que cercàvem. El futbol va néixer com un espectacle i ha de ser un espectacle en totes les categories. Hi va haver afeccionats que es van desplaçar per tal de veure el partit i no ho van poder fer, per la manca de seriositat dels components d’un club.
Crec que s’haurien de prendre mesures en aquest sentit. No s’hauria de permetre als clubs que adulteren les lligues, es tornin a inscriure en la lliga següent. No es poden permetre aquestes actituds. L’equip que inicia la temporada l’ha de finalitzar. Els jugadors que es comprometen  han de mantenir aquest compromís i cas contrari se’ls ha de penalitzar no deixant-los fitxar per un altre equip. No tot val per molt que es tracti de la tercera territorial. Si es vol donar seriositat al futbol s’han de prendre mesures davant aquestes actituds que adulteren les lligues, sense cap responsabilitat.
La lliga s’acabat. Ha estat una lliga bonica, molt treballada, s’ha hagut de conformar un equip i poc a poc s’ha anat creixent a nivell individual i col·lectiu, fent grup dins a l’equip fins a aconseguir que els jugadors, que en primer lloc són persones, fossin capaços de mantenir una relació d’amistat, capaços de compartir objectius esportius, primant el col·lectiu sobre els anhels individuals i així en les darreres 27 jornades ha aconseguit ser el millor equip del grup 25è i s’ha col·locat en aquesta tercera posició que si be no li dona l’ascens directe, si que el deix en una bona disposició per tal d’optar-hi en la confecció de grups de cara a les modificacions que es faran la propera temporada.
Números com 132 gols a favor, sense haver pogut jugar el darrer partit, o 43 gols en contra han estat quasi immillorables a nivell del futbol territorial català. 36 gols com ha aconseguit Dani Neff, no estan a l’abast de qualsevol jugador. Les xifres posen de manifest el treball que ha fet l’equip. Enhorabona a tots els jugadors i al club per l’esforç que han fet i molta sort en el futur.

Miquel López (Entrenador)
*****


6 comentaris:

  1. buenas, estoy totalmente de acuerdo con el comentario del entrenador donde expresa su malestar por no terminar la liga los equipos que la empiezan. En el creixell para poder terminar la temporada hemos tenido que tirar del futbol base, pero la hemos acabado con por ejemplo en el ultimo partido 6 amaters, 3 juveniles y 6 cadetes, lo que teniamos claro era que debiamos acabar la temporada fuese como fuese.
    suerte para el futuro.

    David Canet.

    ResponElimina
  2. Gran temporada, gran sopar i sobretot gran familia la que hem format en aquest equip!! Esperem pujar a 3 Catalana, crec que ens ho mereixem!!

    Carlos, decansa en pau allà on estiguis!!! Se't trobarà a faltar!

    ResponElimina
  3. Crec que el que tampoc s'hauria de permetre és que en un poble on s'ha estat esperant el camp de gespa artificial durant anys, quant s'aconsegueix, els pesos pesants de la directica (a esquenes d'altres membres de la junta) fitxin a un entrenador i li permetin fitxar a un nombre il·limitats de jugadors foranis.
    El que obliga a molts jugadors del poble, escollir entre:
    1- Quedar-se al poble amb opcions practicament nules de jugar
    2- Buscar-se la vida en altres equips i renunciar "al somni" de jugar a casa i en gespa artificial.

    Sempre amb la sospita de que molts dels jugadors foranir cobren per venir a jugar...

    Estant a l'última categoria del futbol territorial, em sembla un disbarat el que s'ha fet aquesta temporada al Pla. I més veient que aquest "super-equip" no ha sigut capaç de aconseguir l'ascens per mèrit propi.

    Tot i que l'aconsegueixi per compensacions, em sembla totalment inacceptable el que ha passat.
    Esperarem a veure que passa si s'aconsegueix l'ascens finalment la temporada que bé, però repeteixo:

    Crec que aquest projecte ha sigut un fracàs absolut desde la majoria de punts de vista possible.i no parlo solament del aspecte esportiu

    ResponElimina
  4. L'entrenador i cos tècnic es va fitxar en el seu moment amb el vist i plau de TOTS els membres de la directiva i de la junta. Es més, hi havia 3 noms damunt la taula i hi va haver unanimitat, estem parlant del mes de Juliol 2010. Posteriorment ja sabem que hi ha hagut dicrepàncies i opinions diferents i totalment subjectives de com es va confeccionar finalment la plantilla, pero pel que fa al cos tècnic, tothom va estar d'acord i il·lusionat amb el fitxatge de la familia López.

    ResponElimina
  5. Em sembla molt respectable la teva opinió anònim, però perquè no poses el teu nom. Molt ben escrita i molt educada. No crec que sigui per amagar-se tot el contrari.

    ResponElimina
  6. Un altre rumor no confirmat.

    El Torredembarra no te prou calers per fer pujar l´equip a tercera catalana, prou tenen de mantenir l´equip que tenen a primera regional.

    pel que he sentit, son paraules de la directiva.

    ResponElimina