dissabte, 21 de maig del 2011

Jornada 33 - CREIXELL 0 - EL PLA 15

Jornada 33 - Camp de Futbol Municipal del Creixell

Condicions Climatològiques: Molta calor amb 28º de temperatura

Estadística: Només queda una jornada per disputar i seguim 3ers. El Torredembarra ha guanyat al camp del ja ascendit Pobla de Montornès i per tant empatant o guanyant la propera setmana (última), seràn matemàticament equip de 3era Catalana. Els nostre bagatge golejador es increïble amb 129 gols en 33 partits, probablement un dels récords de la 3era Regional en els darrers anys. Ara cal guanyar a la Bisbalenca al Pla la pròxima setmana i veure quin es el resultat del Torredembarra - Morell, a priori sembla fàcil per als locals però tot pot passar en el món del futbol. Hi ha una remota opció d'ascendir com a millors 3ers de tots els grups, però això no està ni molt menys confirmat ni en tenim notícies al respecte, només rumors sense fonaments...

Classificació i Resultats Jornada 33:
http://www.icompeticion.com/ic/index_t.asp?id_torneo=51









CE Creixell - 0
CE El Pla de Santa Maria - 15

Alineació Pla: Jordi Campanera, Toni Ruiz ('45 Dani Moreno - Juvenil), Òscar Borràs ('45 Jordi Segura - Juvenil), Joan Àlvarez ('45 Roger Ollé), Jaume Raduà, Hicham, Jorge Cantero ('55 David Balañà), Sito ('63 Jordi Ferré), Enric Llombart, Miguel Muñoz i Dani Neff.

Gols Pla: Dani Neff x6, Miguel Muñoz x3, Jordi Ferré x2, Sito x2, Jorge Cantero x1 i Roger Ollé x1. 






WWW.TIQUETING.COM, el Nou Portal de Descomptes en Restaurants de la Província de Tarragona us ofereix el JUGADOR DEL PARTIT: HICHAM. Un dels puntals d'aquest equip al llarg de la temporada. Treballador incansable al mig defensiu, el de Torreforta ajuda sempre per l'equip en la recuperació i en aquesta jornada ha dominat el migcamp al 100% afegint clares assistències de gol als davanters. Gran jugador i millor persona. 

Inscriu-te a www.tiqueting.com ara mateix i comença a gaudir dels millors descomptes en restaurants de Tarragona, packs de massatges, escapades i nits d'hotel... el registre es totalment gratuït! Aquesta setmana pots Allotjar-te a l' Hotel de 5* MAS PASSAMANER, Sopar al conegudíssim XDF RESTAURANT de Tarragona, una Escapada amb SPA a un nou Hotel MANHATTAN 4* de Cunit... NO T'HO PERDIS i compra el REGAL ideal per a la teva parella!












HICHAM

CRÒNICA del nostre Entrenador MIQUEL LÓPEZ
http://www.lopezentrenadors.com/


L' HOTEL SPA GRAN CLAUSTRE **** d' Altafulla i el seu RESTAURANT GASTRONÒMIC BRUIXES DE BURRIAC patrocinen la Crònica del Partit. www.granclaustre.com (977651557)








El partit no ha tingut massa història, el Creixell ha presentat un equip molt jove, que ha intentar tenir la pilota y suportar la pressió que exercia l’equip planenc però no ha estat possible. Ja en els primers minuts s’ha decantat el marcador a favor dels visitants, una pilota profunda que ha arribat a banda dreta l’ha controlada Dani Neff que l’ha posat per tal que Sito aconseguís el primer gol. Ha estat el gol que ha obert el partit i a partir d’aquí han anat caient gols de totes les factures. La primera part ha finalitzat amb un clar resultat de zero a set.
Es difícil marcar set gols en un partit de futbol, contra qualsevol equip i es difícil sortir a la segona part amb un resultat així i seguir treballant per tal d’ampliar el marcador, però aquest equip es capaç de fer-ho, hi hagi que hi hagi sobre el camp ho deix tot en benefici de l’equip.
Els primers minuts d’aquesta segona part han estat de certa confusió, no es veia bon joc i no arribaven gols, si be a partir d’aquests minuts tot a tornat a la normalitat. L’equip ha seguit treballant, recuperant la pilota en zones properes a la porteria del Creixell i generant jugades de gol, fins a aconseguir aquets quinze. L’equip local no podia frenar ni física, ni tàcticament, ni tècnicament  a l’equip planenc.
Aquesta setmana era important per a l’equip del Pla, depenia del resultat que es donés al Camp de la Pobla de Montornès el que pogués arribar a la darrera jornada amb l’ascens a les seves mans. El Torredembarra ha guanyat al camp de la Pobla  i no ha estat possible aquesta setmana la igualada.  Resta una darrera jornada que cal jugar per tal de confeccionar definitivament la classificació i l’equip sens dubte lluitarà fins al final per a aconseguir la millor classificació possible i el major nombre de gols possible.
Miquel López
Entrenador
*****
...i la Pròxima Jornada (i última): El Pla - Joventud Bisbalenca
Dissabte que ve dia 28 de Maig arriba el final d'aquesta apassionant Lliga 2010-2011. Hem de guanyar els 3 punts i esperar una victòria miraculosa del Morell al camp del Torredembarra que ens donaria l'ascens a 3era Catalana. Es molt complicat però mentre hi ha vida hi ha esperança. Us esperem a tots al Municipal Planenc per animar a l'equip en el darrer partit 'una temporada magnífica però de moment sense premi. El Torredembarra - Morell es jugarà Diumenge a la tarda, per tant podrem seguir 'in situ' aquest enfrontament sabent el nostre resultat del dia anterior. FORÇA PLA i felicitats a l'equip, cos tècnic, directiva i aficionats que han ajudat a l'equip en aquests 9 mesos de competició.


Jordi Ferré - Jugador i Administrador del Blog - direccion@granclaustre.com 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada