dilluns, 16 de maig del 2011

Jornada 32 - EL PLA 7 - LA NOU DE GAIÀ 1

Jornada 32 - Dissabte 14 de Maig de 2011 - Camp Municipal de Futbol del Pla de Santa Maria

Condicions Climatològiques: Cel cobert amb bona temperatura. Llamps i trons a la segona part però la pluja no va començar a caure fins després del xiulet final.

Estadística: Una Jornada més seguim 3ers, el Torredembarra va guanyar el seu partit contra una dèbil Bisbalenca (7-0) que es va presentar amb només 10 jugadors... Resten 2 jornades per acabar la lliga i seguim en la mateixa situació: nosaltres hem de guanyar els 2 partits queden i el Torredembarra n'ha de perdre 1. El somni segueix matemàticament viu, i més tenint en compte que aquest proper dissabte a les 16h de la tarda hi haurà l'apassionant Pobla de Montornès - Torredembarra!!! Totes les nostres esperançes van posades a una victòria dels de la Pobla, que d'altra banda ja son des d'aquest dissabte passat, matemàticament equip de la Nova 3era Catalana (van derrotar per 1-2 al Morell), des del Pla els volem felicitar per aquest ascens. Esperem que puguin guanyar a Torredembarra i així aconseguir el títol de lliga  a casa i contra un rival directe.

Classificació i Resultats Jornada 32:
http://www.icompeticion.com/ic/index_t.asp?id_torneo=51









CE El Pla de Santa Maria - 7
UE La Nou de Gaià - 1

Alineació Pla: Jordi Campanera ('45 Pep Cuesta), Òscar Borràs, Joan Àlvarez ('32 Roger Ollé - '60 David Balañà), Jaume Raduà, Toni Ruiz, Hicham, Jorge Cantero, JM Raduà ('45 Sito), Alberto García ('75 Jordi Martínez), Miguel Muñoz i Dani Neff.

Gols Pla: Miguel Muñoz x2, Dani Neff x2, Alberto Garcia i Jorge Cantero.



WWW.TIQUETING.COM, el Nou Portal de Descomptes en Restaurants de la Província de Tarragona us ofereix el JUGADOR DEL PARTIT: Jorge Cantero. Un dels jugadors més regulars de la plantilla, molt ben posicionat com sempre i letal entrant de segona línia, sempre compleix. Inscriu-te a tiqueting.com ara mateix i comença a gaudir dels millors descomptes en restaurants de Tarragona, packs de massatges, escapades i nits d'hotel... el registre es totalment gratuït! Aquesta setmana pots Sopar al conegudíssim XDF de Tarragona, una Escapada amb SPA a un nou 4 estrelles de Cunit... NO T'HO PERDIS i fes la teva compra des d'ara mateix.













CRÒNICA del nostre Entrenador MIQUEL LÓPEZ
 http://www.lopezentrenadors.com/


L' HOTEL SPA GRAN CLAUSTRE **** d' Altafulla i el seu RESTAURANT GASTRONÒMIC BRUIXES DE BURRIAC patrocinen la Crònica del Partit. www.granclaustre.com (977651557)





Nova victòria del Pla de Santa Maria, aquesta vegada davant el C.F. La Nou de Gaià, un equip que la primera volta havia practicat un futbol poc vistós, molt directe i sobre tot havia fet entrar el partit en una dinàmica de protesta, de discussió permanent que no afavoria gens els interessos de l’equip del Pla.
Es tractava de no entrar en aquesta dinàmica, de portar el partit al futbol, a treballar amb la pilota, practicant joc combinatiu i cercant la porteria contraria.
L’equip de La Nou es va plantar al camp amb deu dels seus onze jugadors en el primer quart de camp, intentant tancar els espais a fi de dificultar als locals el joc d’atac i alhora sortir al contracop amb l’únic jugador que deixaven en punta.
Els primers minuts van aconseguir aguantar les escomeses de l’equip planenc, però va durar poc, ja en el minut   onze va arribar el primer gol, obra de Dani Neff i poc després arribaria el gol d’Alberto que ja posava distancia en el marcador.
Futbolísticament van veure que no podien guanyar el partit i van mirar de fer-ho des de les queixes, les reclamacions  a l’àrbitre, la incitació al contrari i, per moments semblava que els podria donar resultat, no de cara al marcador però si treien de polleguera als jugadors planencs i per tant evitant la golejada que s’ensumava pel que s’ha vist fins a aquell moment.
Els locals es van saber calmar i tornar altra vegada al joc deixant de banda cualsevol altra qüestió i així van arribar el gols de Miguel i el gol de Cantero, que deixarien el partit resolt a la mitja part amb un clar cinc a zero.
La segona part va discórrer de la mateixa manera, cercant la porteria contraria per part dels locals i els visitants defensant-se com podien. Jaume aconseguiria el cinquè gol amb una rematada de cap al segon pal en un corner i Dani Neff tancaria el seu compte particular i el del equip amb el setè gol, aquesta vegada de penal.
Abans s’havien pogut veure tot un seguit de jugades que unes vegades pels pals i altres vegades per la manca d’encert no es van concretar en el marcador.
Miquel López (Entrenador)
*****
i la PRÒXIMA JORNADA (penúltima): Creixell - El Pla
Dissabte que ve dia 21/5 ens enfrontarem a la penúltima jornada de lliga al CE Creixell, equip de la part baixa de la classificació. Com dèiem caldrà sumar els 3 punts i esperar que la Pobla pugui derrotar al Torredembarra al Municipal de la Pobla el mateix dissabte a les 16h.
Serà una Jornada decidiva i a la vegada apassionant que seguirem de ben aprop!!
FORÇA PLA!!!


Jordi Ferré - Jugador i administrador del Blog - jordiplanenc@hotmail.com 
IMATGE DEL PARTIT Pla - Nou :










7 comentaris:

  1. M'ha arribat un rumor que diu que el Nàstic B no seguirà la pròxima temporada i la Federació està estudiant si fer pujar el millor 3er classificat, fer un playoff... Si algú té alguna notícia que ho digui, per contra mirarem d'esbrinar la certesa de tot plegat.

    ResponElimina
  2. creo que tiene algo que ver con el salou que no esta en descenso directo y el resto de equipos que hay en descenso son del ebro escepto el nastic,antes de este rumor ya se decia que subia el mejor tercero y sin duda el mejor tercero esta en nuestro grupo,animo.

    ResponElimina
  3. Gràcies per la info Txetxu, mirarem d'informar-nos bé, per si de cas guanyeu a la Torre aquest proper dissabte! jeje! Salut i felicitats per l'ascens.

    ResponElimina
  4. no tengas la mas minima duda de que pondremos toda la carne en el asador....sera un partido muy intenso y esperamos que vistoso para el espectador,que todos podamos disfrutar y que gane la pobla

    ResponElimina
  5. Si algu te algun dubte de pacte entre torre i pobla nomes ha de mirar l'enquesta que hi ha al bloc de la pobla. Mes clar l'aigua

    ResponElimina
  6. hola jordi bona tarda, que va passar a vilarroddona?? em sembla que el vila us ha denunciat no? gracies

    ResponElimina
  7. Doncs si, vam rebre una denúncia per part d'un equip de la part alta de la classificació pero NO va ser el Vila-Rodona.
    Va ser una denúncia d'alineació indeguda d'un jugador nostre que ja ha estat anulada ja que era totalment infundada i irreal. Teniem 2 jugados sancionats però cap dels dos va estar a Vila-Rodona.
    El tema evidentment no ha prosperat i la Federació ha desestimat la denúncia per ser totalment erronia.
    Salut.

    ResponElimina