diumenge, 8 de maig del 2011

Jornada 31 - VILA-RODONA 1 - EL PLA 5

Jornada 31 - Dissabte 7 de Maig de 2011 - Camp de Futbol Municipal de Vila-Rodona

Condicions Climatològiques: Cel cobert i pluja feble en alguns moments del partit. 18º de temperatura.

Estadística: 4rta victòria consecutiva. Sumem 69 punts, 107 gols a favor i només 42 en contra en 31 partits disputats. Seguim 3ers a la classificació general, a 3 punts del Torredembarra (que ha guanyat al camp del Creixell per 0-6) i a 7 punts del líder Pobla de Montornès (que també ha derrotat per 1-8 al Perafort a domicili) i que si aconsegueix els 3 punts en la propera jornada al camp del Morell, serà matemàticament equip de la 3era Catalana. A nosaltres ens cal guanyar els 3 partits que ens queden i esperar una derrota del Torredembarra (cal recordar que d'aqui a 15 dies juga al camp del lider Pobla), en cas d'empat a punts amb la Torre, per gol average l'ascens seria per nosaltres. El somni segueix sent possible.

Classificació i Resultats Jornada 31: http://www.icompeticion.com/ic/index_t.asp



Vila-Rodona CF - 1
CE El Pla de Santa Maria - 5

Alineació Pla: Jordi Campanera, Joan Àlvarez (David Balañà '80), Jaume Raduà, Òscar Borràs, Jordi Martínez (Mohammed), Jorge Cantero (Roger Ollé '63), JM Raduà, Enric Llombart, Sito (Dani '72), Alberto García i Dani Neff (Jordi Segura '83). Pep Cuesta (PS).

Gols Pla: '21 Dani Neff, de falta a la frontal de la gran, '52 Alberto García, de jugada personal, '63 Jorge Cantero després d'un rebot, '84 Dani Neff de jugada personal i finalment '86 Mohammed, el juvenil va engaltar un fort xut des de mig camp que va superar per dalt el porter local que es trobava en una situació avançada.






WWW.TIQUETING.COM, el Nou Portal de Descomptes en Restaurants de la Província de Tarragona us ofereix el JUGADOR DEL PARTIT: Jaume Raduà i Joan Àlvarez. Partit completíssim al centre de la defensa dels dos jugadors planencs; cotundents i sòlids en tot moment, ambdós han mostrat una seguretat digne de categories superiors. Inscriu-te a tiqueting.com ara mateix i comença a gaudir dels millors descomptes en restaurants de Tarragona, packs de massatges, escapades i nits d'hotel... no t'ho perdis, el registre es totalment gratuït!
  
CRÒNICA del nostre Entrenador MIQUEL LÓPEZ
 www.lopezentrenadors.com

  







L' HOTEL SPA GRAN CLAUSTRE **** d' Altafulla i el seu RESTAURANT GASTRONÒMIC BRUIXES DE BURRIAC patrocinen la Crònica del Partit. www.granclaustre.com (977651557)

L’inici del partit ha estat trepidant, els jugadors del Pla han sortit molt posats en el partit, jugant per terra, jugant al peu, jugant amb ritme, tot i que la superfície de terra del camp no ajudava a fer un bon joc.  Han estats deu minuts jugats a camp del Vila-Rodona en el que s’han vist fins a tres jugades de gol molt clares que han finalitzat amb pals. Després el joc ha baixat en el seu nivell, s’ha jugat més en llarg, menys joc combinatiu i per tant més possibilitats per a destruir a l’equip contrari. Amb tot, l’equip local no arribava a la porteria planenca i, en el minut 21 Dani Neff, en un llançament de falta directe ha aconseguit obrir el marcador. Encara hi hauria una altra rematada de Dani a corner sacat per Cantero que ha sortit fregant el pal dret de la porteria del Vilarrodona. La primera part ha finalitzat amb aquest zero a un, sense que l’equip local hagi arribat ni una sola vegada a l’àrea del Pla i amb múltiples jugades dels visitants que se’n haurien d’haver anat als vestidors amb més d’un gol d’avantatja.
La segona part s’ha iniciat amb la mateixa tònica, intentant baixar la pilota al terra, jugar-la a la curta amb un bon ritme de circulació i aviat ha arribat el gol de Alberto que ha tranquil·litzat als jugadors. Calia aquest segon gol per a millorar el joc i així ha estat. S’ha posat cercle a la porteria contraria i poc a poc els gols han anat arribant, successivament Cantero, Dani Neff i finalment Mohamed, jugador juvenil de l’equip planenc ha aconseguit un gol des del mig camp, en un xut que ha superat per dal al porter local que estava avançat.
L’equip ha jugat un bon partit, molt concentrat, intentant jugar el futbol que s’ha plantejat, unit, defensant i atacant en bloc, i ha obtingut el premi que cercava, una nova victòria, només està a un punt d’arribar als setanta i ja ha superat els cent gols a favor, cosa que no és fàcil en cap categoria.
Cal mantenir aquesta actitud els tres partits que resten.
Miquel López (Entrenador) 
*****
i la PRÒXIMA JORNADA (avant penúltima): El Pla - La Nou de Gaià 




 El próxim Dissabte dia 14 de Maig, a les 16:30h, rebrem a la Nou de Gaià, un rival que va començar malament la lliga però que ens les darreres jornades ha aconseguit bons resultats. En la primera volta vam empatar a 2 en un partit nefast al seu camp, esperem poder-nos treure l'espineta clavada i guanyar els 3 punts. El nostre rival més directe per a l'ascens, el Torredembarra, jugarà diumenge a la tarda a casa contra la Juventut Bisbalenca. FORÇA PLA!!
Jordi Ferré - Jugador i administrador del Blog - jordiplanenc@hotmail.com

IMATGES del Partit:



























7 comentaris:

  1. NINGU PENSA DIR RES DELS TIQUETINGS! JEJEJEJEJE

    ResponElimina
  2. Joanet que no en tens prou amb els elògis patrocinats x Tiqueting??!! jijiji Ja rebràs la factura, visa o efectiu :)

    ResponElimina
  3. Per cert, hi ha rumors que diuen que hi ha possibilitats que el millor 3er classificat de 3era Regional a la zona Tarragona pugui obtenir una plaça d'ascens a la nova 3era Catalana... De moment no hi ha res oficial, amb tot però l'objectiu segueix sent la 2na plaça que dona accés directe i confirmat.

    ResponElimina
  4. Tot i ser un partit net, el Pla va demostrar poc fair-play en alguns moments del partit..

    Amb el 0-1 a la segona part, jugador del Vila-rodona al terra x una topada fortuita (no era falta, k kedi clar), dsd la banda el 2n entrenador del Pla demana q es tiri la pilota fora, com tot l'equip del Vila-rodona. El Pla continua jugant i acaba la jugada en falta, amb targeta groga inclosa. Fruit d'aquesta falta el Pla marca el 0-2. Plas plas plas.. molt esportius!!
    Al cap d'uns minuts, jugador del Pla a terra i el Vila-rodona SÍ tira la pilota fora. Quan es fa el servei de banda, el 2n entrenador del Pla demana q es torni la pilota al porter, xò es tira la pilota a fora de banda i es va a pressionar la sortida!!! Plas plas plas, i ara vé la millor part, la frase fantàstica del sr.López (pare): "ja està bé la tonteria de keixar-se!! això és futbol competició!!! no és una patxangueta d'amics!!!"
    El Pla mereixia guanyar tal i com va anar el partit, encara q si no puja el 0-2 al marcador.. ki sap com hauria anat el partit??? Es va felicitar a la gent del C.E Pla, i sels va destijar sort per l'ascens.
    Xò justament el FUTBOL DE COMPETICIÓ HA DE TENIR FAIR PLAY, no??

    Sergi

    ResponElimina
  5. justament ha de parlar algu de vilarodona de fair play, quan la meitat dels equips que han anat a jugar alla han tingut problemes.

    ResponElimina
  6. Per a l'últim anonim: Perdoneu, però algú ho havia de dir!!!

    jajajajaja

    ResponElimina
  7. Ostres.. si k heu vingut dies al camp dl Vila-rodona (amb guionet, gràcies) per poder afirmar q la meitat dels ekips han tingut problemes!! jajaajjaj KINS PROBLEMES???? posa'm exemples!!!

    xo q hi farem, sempre parlen els mes ignorants! xdoneu pero algu ho havia d dir!

    ResponElimina