diumenge, 1 de maig del 2011

Jornada 30 - EL PLA 6 - RÀCING ROCAFORT 2

Jornada 30 - Dissabte 30 d' Abril de 2011 - Camp de Futbol Municipal del Pla de Santa Maria

Condicions Climatològiques: Cel descobert i 20º de temperatura.

Estadística: 3era victòria consecutiva. El gol de JM Raduà ha estat el número 100 a la lliga, una xifra sensacional aconseguida amb 30 partits disputats, la mitja doncs es de més de 3 gols cada 90 minuts! Sumem 66 punts a la lliga i ocupen la 3era posició, a 3 punts del Torredembarra que es segon i a 7 punts de la Pobla de Montornès que es el lider; ambdós han sumat de nou 3 punts en aquesta actual jornada (Torre 2 - La Nou 1 i La Pobla 3 - Bisbalenca 1). Queden 4 partits i cal retallar 3 punts a Torredembarra per aconseguir la somiada 2na posició que dona l'ascens a 3era Catalana. Matemàticament segueix sent possible.

Classificació i Resultats Jornada 30: http://www.icompeticion.com/ic/index_t.asp?id_torneo=51 


CE El Pla de Santa Maria - 6
Ràcing Rocafort - 2

Alineació Pla: Jordi Campanera, Antonio Ruiz (Jordi Martínez '70), Joan Àlvarez, Jaumè Raduà, Òscar Borràs, Hicham, JM Raduà (David Balañà '75), Sito (Jordi Ferré '62), Jorge Cantero, Miguel Muñoz i Dani Neff (Alí ' 80). Pep Cuesta (PS).

Gols Pla: '7 Jaume Raduà de falta, '17 Sito amb un fort xut des de la frontal, '32 JM Raduà de jugada personal i des de fora l'area gran, '52 Jorge Cantero entrant des de segona línia, '63 Jordi Ferré des de l'interior de la petita i '78 Jordi Ferré aprofitant una centrada de córner.

Alineació Rocafort: Viltró, Josep, Sergi, Arnau, Toni, Lluís, Roger, Valls, Alex (Rovira '75), Roc i Forel (Arnauet '45).

Gols Rocafort: Àlex i Lluís Fernández.

 



  

WWW.TIQUETING.COM, el Nou Portal del Descomptes en Restaurants de la Província de Tarragona t'ofereix EL JUGADOR DEL PARTIT: Josep Maria Raduà. Partit molt complet del migcampista de Puigdelfí, bona recuperació de pilotes, líder en la creació de joc ofensiu i un golàs des de la frontal de la gran que va posar la cirereta al pastís. Peça clau a l'onze titular durant tota la temporada. Inscriu-te a www.tiqueting.com i gaudeix dels millors descomptes a restaurants de Tarragona, packs de massatges, centres d' SPA... 






Crònica del nostre Entrenador Miquel López 
www.lopezentrenadors.com



L'HOTEL SPA GRAN CLAUSTRE **** d' Altafulla i el seu RESTAURANT GASTRONÒMIC BRUIXES DE BURRIAC patrocinen la Crònica del Partit. www.granclaustre.com (977651557)

El final de lliga s’apropa i la cerca dels objectius tensiona cada vegada més els partits. El de dissabte va ser un partit en el que es donaven totes les circumstancies per que es vegi un bon espectacle. L’equip rival era proper, d’aquests que es solen designar com a de rivalitat. Hi va haver molts espectadors al Municial de El Pla, els equips amb ganes d’oferir un bon espectacle, només va mancar que l’àrbitre hagués pogut estar a l’alçada de l’encontre. S’agrairia  que el Col·legi d’àrbitres designés als millor per a aquells partits on es juga alguna cosa.
Amb tot l’equip local va sortir amb ganes de fer un bon encontre, jugar bon futbol i guanyar el partit i ho va aconseguir en la primera fase, en la que va trenar bones jugades combinatives, amb la intervenció del mig camp a la creació, obrint el camp, arribant per banda i amb bona finalització, el que el va portar a aconseguir dos gols en només 17 minuts. Poc a poc les continues targetes per jugades sense cap mala intenció, sense contactes, per qüestions sense cap importància, ni transcendència pel joc van anar trencant el partit, així el Pla es quedava en el minut 40 amb deu jugadors per expulsió de Miguel.
Després d’haver vist partits com els que ens han ofert el Barça i el Madrid aquestes darreres setmanes, et sembla que a tercera territorial es juga amb un altre reglament. Si es xiules de la mateixa manera, en aquells derbis no aquest quedat cap jugador sobre el camp. Es vergonyant però es així.
Al final de la primera part s’arribaria amb aquest resultat de tres a cero i s’iniciava la segona amb inferioritat numèrica i amenaçats per la ostentació de targetes arbitrals en un partit en el que no hi havia hagut cap jugada per a assenyalar targetes.
S’inicia la segona amb la clara consigna de fer abstracció de tot allò que no fos jugar a futbol i suportar estoicament l’espectacle arbitral, que va arribar al sumum quan no va permetre realitzar el cinquè canvi a l’equip local adduint que ja havia realitzat els cinc canvis.
Tot i jugar amb un jugador menys els planencs van seguir portant el pes del partit i van ampliar el marcador amb els quarts i cinquè gol i sisè gol. Escurarien distancies els de Rocafort en els darrers minuts del partit amb dos gols, que deixarien en el 6 a 2 definitiu.
Un encontre que podia haver etat bonic, amb un resultat ampli, per a desfruitar es va traduir en partit tens, avorrit, no  pel joc, no pel resultat, només per  l’actuació del col·legiat que el va deslluir.

Miquel López 
Entrenador

*****


i la PRÒXIMA JORNADA: Vila-Rodona - El Pla

El pròxim dissabte dia 7, a les 16h de la tarda, visitarem l´únic rival de l' Alt Camp a la lliga.: el Vila-Rodona. Es presenta un partit de nou molt complicat on només valen els 3 punts. Per altra banda, Torredembarra té un partit a priori molt senzill al camp del Creixell i la Pobla també al camp de Perafort,  els dos rivals dels liders ocupen places de la part baixa de la classificació. 

Jordi Ferré - Jugador i administrador del Blog - jordiplanenc@hotmail.com

9 comentaris:

  1. Bon partit al camp municipal del Pla. Seguim a l'espera del que faci el torredembarra, crec i esperem que la torre es deixi algun puntet pel camí, nosaltres allí estarem apretant les dents per poder assolir l'objectiu!

    Ànims equip!!!!!

    ResponElimina
  2. De moment avui Torredembarra ha tornat a guanyar. Ha estat un resultat molt just, 2-1. He vist la segona part i el segon gol de Torre es en clar fora de joc i a 10 minuts pel final, a la Nou n'hi han anulat un pel mateix motiu... No ha pogut ser, queden 4 partits en joc i un d'ells serà un apassionant Pobla-Torre, però per seguir somiant cal seguir guanyat tots els punts en joc.

    ResponElimina
  3. Ostia quina crònica, sembla firmada pel "mismisimo" Jose Mourinho. Quina obessió pels arbits coi... Tenia entés que una CRÒNICA era una redacció de fets objectius i no una crítica desenfrenada cap a un dels protagonistes del partit.
    Insto al Sr. Miquel López a que a partir d'aquest moment, sigui conseqüent i canvii els títols dels seus escrits per "Opinió de Miquel López", es una llàstima que un escrit "objectiu" es converteixi en un atac a l'arbitre de torn, i escric això perque no és el primer, ni el segon cop que ho fa.
    Senyor, si no sap escriure, no ho faci, pero no ens doni gat per llebre, si una persona entra al blog per saber com ha anat el partit, li interessa com ha anat el partit, és instrascendent que a cada paràgraf hi hagi una menció a l'arbitre.
    Ha parlat ben poc de futbol sr. Mourinho, perdó sr. López.

    ResponElimina
  4. Òstia Pep es que això dels arbitratges de 3era Regional es ben bé per estudiar-ho, hi ha una fauna realment espectacular. El que no pot ser es que els equips entrenin, s'esforcin, treballin i li donin gran importància a la competició (perquè es el nostre hobbie) i que després ens arribi per part de la federació un àrbitre nefast, no parlem de si en sap més o menys, sinó en la correcta aplicació de la normativa...

    Aquesta setmana:

    - 10 minuts abans de començar del partit diu als delegats que va coix i que farà el que podrà i que haurem d'assumir que potser s'equivoca en certs moments del joc...
    - al minut 80 no ens deixa efectuar el 5è canvi alegant que ja els hem fet tots...!

    Es evident que som a la darrera categoria de futbol, però aquesta gent cobra i se'ls ha d'exigir uns mínims. A banda i molt important, la Federació SAP PERFECTAMENT en quins partits i quins equips ens hi juguem les garrofes ara al final de lliga, el que han de fer es assignar els millors àrbitres per aquests enfrontaments, ho veig just ara que som a dalt i ho veuria just si fóssim a baix. Salut.

    ResponElimina
  5. bones tardes. Ara potser hem ficaré en un jardí jo solet, però primer que tot crec que ambdós teniu part de raó.
    Primerament, comparteixo la opinió de la mala actuació arbitral, ara bé, d'altra banda sempre dic el mateix. Estem a la última categoria del futbol estatal. Que volem??? I diré més, és impossible que un arbitre sol pugui veure un fora de joc si es una miqueta just, o una juagada aïllada, o segons com tinguis l'angle de visió veure una entrada... Un àrbitre sol??? au va home!! Aquest estiu vaig arbitrar un partit de futbol sala i la feinada!! imaginat 22 tios!! i 22 tios, que suman-t'li el cos tècnic de cadascun dels dos, no n'hia ni un de sol que els ajudi! Al contrari!! peroò si li fem la feina molt més dificil. i mi incloic a mi, als meu equip i a tots en general eh? Llavors donc la raó al Pep, que si, que es pot fer malament, es diu i ja està. Però si no has vist el partit i vols saber una mica com a anat i llegeixes la cronica del vostre entrenador... es que es veritat! m'he tornat a llegir la crònica i la podria signar el mateix Jose Mourinho! A cada linia eh??? I si parlessim una miqueta de futbol??
    I l'altra cosa a lamentar i aqui es on potser hem posso en un jardí, ser que en l'acta arbitral no va constar alguna amonestació que hi va haber durant el partit per part local. No es lamentable això senyor Lopez?? Tant indignat que es veu amb l'arbitratge!! Nosaltres vam haber de jugar sense porter, i tenint 4 amonestats! Llavors parlem de seriositat i adulterament a la competició? Quan una cosa es fa bé es diu, i quan es fa malament també.
    Res més, felicitar al Pla per la victoria, i res, que obviament m'hagues agradat poguer donar una miqueta més de guerra! Que hi hagui sort.
    Bones tardes

    ResponElimina
  6. Entro sobint en aquest blog, i es la primera vegada que deixarè un comentari. I ho farè per donar pes al comentari del Pep.
    Pep, saps que quan em sembla malament una cosa t'he la dic, i quan em sembla que l'has encertat també! Felicitats

    Ferre, estic totalment dacord amb el que dius tu, de que hi han certs arbits (la majoria) que no saben n'hi el que es la simple llògica. Però em sembla que diu el Pep te tota la raó ja que en una crónica crec que es pot donar la opinió de la feina de l'arbit, però no es pot (ho penso que no s'hauria) de parlar més de l'arbit que del futbol.
    Algú va trobar bé les rodes de premsa del Mourinho?........jo no.

    També vui afegir que a segons a qui, també va bé que l'arbit sigui un d'aquest amb poca personalitat, ja que d'aquesta manera es pot pressionar al finalitzar el partit per "definir" l'acta...

    Res més, us deixo, que us espera un final de lliga apretat!

    ResponElimina
  7. Es fa una mica pesat que a la majoria de les "cròniques" del entrenador del Pla tingui que apareixer l'arbit per el mig. Si l'entrenador vol seguir escrivint alguna cosa al blog i vol que s'anomeni crònica, doncs que fagi una descripció del partit, i no es dediqui únicament a qüestionar una setmana rere l'altre les actuacions de l'arbitre, llogicament sempré contra el Pla.
    El simple fet de canviar el nom i enlloc de posar crònica posar opinio del entrenador ja estaria be.
    Jo sóc un jugador d'aquesta categoria, i entro en aquest blog per saber el resultat del partit i llegir una mica per saber com ha anat el partit, pero ja començo a estar tip de llegir únicament coses en contra dels col·legiats.

    Canviant de tema, felicitats per la victoria contra el Racing.

    ResponElimina
  8. A veure companys de la lliga, que només heu escrit "un" cop per aquí......
    És molt senzill, si no us agrada la crònica, doncs NO la llegiu, fàcil d'entendre no???
    au doncs!!! A passejar.....

    ResponElimina
  9. Correcto, si entras te pones a leer y siempre dice el mister del arbitro aun ganando, es que la cosa uele, tendriamos que verte en un partido a ver cuantas veces increpas al arbitro, en esta liga q estamos en el culo del futbol.

    I como dice mi compañero, si no te gusta no la leas, y si no, a pasearr o que te peten el culo con una caña verde! :)

    ResponElimina