divendres, 3 de juny del 2011

ASCENS!! JA SOM NOU EQUIP DE 3era CATALANA!!!

Després de molt rumors i incògnites, per fi podem confirmar que...

JA SOM NOU EQUIP 
DE LA 3era CATALANA!!!



La nostra posició a la Classificació Final com ja sabeu ha estat com a 3ers, però es confirma de manera definitiva que en el nostre grup 25 finalment ascendeixen 4 equips per aquest ordre: La Pobla de Montornès, Torredembarra, El Pla i fins i tot el Llorenç del Penedès (confirmat també per la directiva d'aquest club).

En breu es farà un Sopar d' Ascens i ho celebrarem com cal!!!

Ha estat una temporada molt llarga, amb molts dies de fred, d'entrebancs, d'entrenaments amb vent i pluja, d'un inici de lliga complicat, de baixes, de lesions, de tot!... però el SOMNI s'ha fet realitat i la pròxima temporada al Municipal del Pla s'hi podrà veure futbol de 3ERA CATALANA gairebé 10 temporades després de l'últim ascens.  A l'espera de la creació del grup, molt probablement ens enfrontarem a equips històrics com l' Atlètic Valls, Montblanc, Cunit, Tancat...

Moltes felicitats a tots els jugadors de la plantilla, al cos tècnic format pel Miquel López pare, el Miquel López fill i la Pilar López, a la junta directiva, als socis, als aficionats i en definitiva a tots aquells que han recolzat a l'equip al llarg de tota la temporada.

La pròxima temporada ja s'està dissenyant i la familia López seguirà al capdavant de l'equip per tal d'afrontar amb garanties aquesta nova etapa 2011-2012. 

FORÇA PLA i Visca el nostre Poble!!













 
 

2 comentaris:

  1. Felicitats des de la Pobla de Montornès.

    Sincerament, el vostre ascens i el del Llorenç fan justicia al nivell que hi ha hagut en aquest grup.

    Fins el pròxim anys doncs!

    ResponElimina
  2. Estic molt d'acord amb el comentari, tots quatre equips tenien categoria i futbol per pujar, era una llàstima que algú es quedés pel cami.

    "El futbol et torna el que li dones"

    Felicitats a tots.

    ResponElimina