dimarts, 22 de març del 2011

Jornada 25 - CUSA LA GRANJA 0 - EL PLA 3

Jornada 25 - Diumenge 20 de Març de 2011 - Camp Municipal de Futbol de La Granja

Condicions Climatològiques: Cel descobert amb 18º de temperatura.
Estadística: Molt bona jornada pel que fa a la classifiació ja que amb els nostres 3 punts aconseguim atrapar a Sarral i Torredembarra, els 3 amb 54 punts i ens quedem a 3 del lider Pobla de Montronès. Tots ells tenen però un partit menys degut a la suspensió per pluja de la jornada anterior (i que juagarn en plena Setmana Santa molt probablement).

Cusa La Granja UD - 0
CE El Pla de Santa Maria - 3

Gols Pla: Miguel '27 i '83 i Jaume Raduà '87

Alineacio Pla: Jordi Campanera, Òscar Borràs, David Balañà ('45 Jordi Ferré '82 Roger Ollé), Joan Àlvarez, Antonio Ruiz, Jaume Raduà, JM Raduà, Jorge Cantero ('45 Situ), Hicham, Miguel (Pinxu '89) i Alberto.

Crònica del nostre Entrenador Miquel López:
http://www.lopezentrenadors.com/

Partit molt dolent futbolísticament parlant el que s’ha jugat aquest diumenge al camp del barri de la Granja, de Tarragona. La proposta futbolística per part del equip local no ha existit. Des de la banqueta de l’equip local, s’ha posat molta pressió sobre l’àrbitre i sobre l’equip contrari, amb una actitud corporal i verbal impròpia d’un esportista.
El joc que intentaven els Planencs no resultava vistós per que no s’ha estat capaç de realitzar més de tres passades seguides, de tal manera que la pilota anava i venia sense ningú capaç de dominar-la, baixar-la al terra i jugar-la amb tranquilitat.
Tot i això, en el minut 27, Miguel amb un fort i col·locat xut,  des de banda dreta ha aconseguit el primer gol. Semblava que això  podria fer variar el partit però no ha estat així, amb pilotes llargues a l’esquena de la defensa, els locals miraven d’empatar i el Pla seguia intentant trenar joc combinat per tal d’arribar a la porteria contraria. Miguel en una vaselina sobre el porter contrari, que ha sortit per molt poc fora, ha estat a punt de tancar el partit.
La segona part ha estat més intensa, més física, l’equip local veia que la diferencia de gols era mínima i lluitava amb tot el que tenia per a aconseguir l’empat i a empentes i rodolons ha estat a punt de aconseguir-ho, havent enviat una pilota al pal. El Joc era millor, les combinacions sortien i s’arribava a la porteria contraria amb assiduïtat, s’han generat moltes ocasions de gol, però per una o altra raó totes han sortit fora o han estat aturades pel porter local, sense massa ortodòxia.
Ja a les acaballes del partit, Miguel, aquesta vegada per banda esquerra, aprofundiria i en xafar l’àrea de l’equip local ha definit amb un fort xut al pal llarg de la porteria del equip de La Granja.
En el darrer minut, Jaume, en un xut des del seu propi camp ha superat al porter local aconseguint  el tercer i darrer gol, que ha fet justícia amb el que cada equip ha intentant sobre el camp.
Miquel López (Entrenador)

...PRÒXIMA JORNADA
Dissabte que ve jugarem al Municipal planenc contra l' Arbóç, on seràn vitals els tres punts per seguir en la lluita a la part alta de la classificació sobretot perquè hi ha enfronatments directes a la part davantera de la lliga. Encara queden molts punts en joc i pot passar de tot, però la regularitat i sobretot les condicions físíques dels 5 equips que ocupem les primeres places serà determinant per marcar a final de temporada els dos equips que assoliran l'idolatrat ascens a 2na Regional (propera 3era Catalana).

Jordi Ferré (jordiplanenc@hotmail.com) Administrador del Blog i jugador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada