diumenge, 13 de març del 2011

Jornada 24 - EL PLA 2 - CONSTANTÍ B 0

Jornada 24 - Dissabte 12 de Març de 2011 - Camp de Futbol Municipal del Pla de Santa Maria

Condicions climatològiques: Aiguat sobre el camp planenc, de menys a més deixant el camp impracticable a 15 minuts pel final. 12º de temperatura.
Estadística: Jornada invalorable a causa de la suspensió per la pluja de diferents partits que havien de disputar els liders (Bisbalenca-Sarral i Pobla-Baix Gaià). L'únic que ha jugat ha estat el Torredembarra que ha aplastat l'Arbóç en el partit amb més gols de tota la lliga: 15-0!

CE El Pla de Santa Maria - 2
Constantí CE B - 0

Gols Pla: Situ '48 i Miguel '62

Alineació Pla: Jordi Campanera, Jordi Martínez (Pinxu '86), David Balañà, Òscar Borràs, Toni Ruiz, JM Raduà, Jaume Raduà, Jorge Cantero (Jordi Ferré '75), Roger Ollé (Situ '45), Miguel i José (JM París '82).

Crònica del nostre Entrenador Miquel López:

Partit passat per aigua que en cap moment s’ha aturat. La pluja ha regat tot el dissabte la comarca de l’Alt Camp, però la bona condició de la gespa artificial instal·lada al camp municipal ha permès jugar el partit. L’àrbitre abans d’iniciar l’encontre i en mig de l’aiguat que queia ha comprovat com rodava la bimba i ha decidit jugar l’encontre. Els dos equips també han decidit que rodés la pilota i en aquestes condicions s’ha jugat un partit estrany, jugat amb molta força, amb bon posicionament sobre el camp, però amb dificultats a la creació del joc per les pròpies condicions meteorològiques. Joc en llarg, mirant de sorprendre defensivament a l’equip contrari amb pilotes que per moments s’aturava per la pluja, segons la zona del camp i en altres rodava sobre la gespa molt ràpida.
La primera part ha transcorregut amb un constant atac per part del Pla de Santa Maria i amb el Constantí defensant-se ordenadament i cercant amb pilotes llargues al seu alt davanter centre. Les ocasions de gol sovintejaven i en tres vegades els locals han estat molt prop de marcar, només la mala sort ho ha evitat. Amb el zero a zero s’han retirat els jugadors.
A la segona part el temps ha empitjorat, la pluja a anat a més i el camp cada vegada estava més impracticable, sobre tot en les bandes, en la zona de drenatge. El futbol era cada vegada més espès, però al minut 48, Situ, que havia sortit a l’inici d’aquesta segona part  s’ha desfet del seu lateral i ha aconseguit batre al porter de Constantí, que ha demostrat en ambdós partits ser un bon porter. A partir d’aquest moment l’equip local s’ha tranquil·litzat i ha començat a produir més bon futbol, sempre en les condicions que permetia la pluja. Pocs minuts després, Miguel aconseguia el segon gol i s’allunyava en el marcador. L’equip visitant es quedava amb deu jugadors per expulsió d’un dels seus en una agressió a un jugador local, però continuava intentant defensar-se be i arribar a la porteria contraria, cosa que no  ha aconseguit fer en tota aquesta segona part. El perill ha arribat sempre en pilotes aturades, faltes i corners.
El partit arribava al minut 90, després de tres jugades de l’equip local en que podia haver ampliat el marcador, però que unes o altres raons no ha estat així.
Un partit més que permet seguir progressant en quant a punts i futbolísticament.
Miquel López (Entrenador)

... PRÒXIM PARTIT:
Dissabte que ve ens desplaçem a Tarragona, concretament al camp de La Granja Cusa ,equip al que vam superar per un contundent 14-1 a la primera volta però que s'ha reforçat en els darrers partits i no ens posarà les coses gens fàcils. Esperem que sigui una bona jornada per retallar punts directes amb els liders ja que hi haurà en joc dos apassionants partits entre Sarral - Pobla de Montronès i Llorenç del Penedès  Torredembarra.
Jordi Ferré (Jugador i administrador del blog: jordiplanenc@hotmail.com).
ELS COMENTARIS IRRESPECTUSOS I ANÒNIMS AMB INSULTS (COM ELS MOLTS QUE ESTEM REBENT) NO SERÀN PUBLICATS. SI QUE S'ACCEPTEN CRÍTIQUES, PERÒ MAI FALTES DE RESPECTE INFUNDADES. Gràcies.