dimecres, 2 de març del 2011

Jornada 23 - ELS PALLARESOS 1 - EL PLA 1

Jornada 23 - Dissabte 26 de Febrer de 2010 - Camp de Futbol Municipal dels Pallaresos

Condicions Climatològiques: Cel serè amb 15º de temperatura.
Estadística: 3 empat a la lliga contra uns Pallaresos que havien sumat 23 dels últims 27 punts en joc i que no perden a casa des del 9 d' Octubre de 2010 (1-3 contra Santa Oliva).

CE Els Pallaresos - 1
CE El Pla de Santa Maria - 1

Gol Pla: Miguel '91

Alineació Pla: Jordi Campanera, Jordi Martínez, Hicham, Toni Ruiz, Joan Àlvarez, Jaume Raduà, Miguel, Jordi Ferré (Alberto '52), Situ (Alí '64), Jose ('80 Pinxu) i Dani Neff. Pep Cuesta i JM París.

Crònica del nostre Entrenador Miquel López

Partit molt dur de jugar, contra un equip molt agressiu tant en l’aspecte físic com en l’aspecte verbal. Els jugadors locals que hi havia dins al camp han posat molta pressió a l’àrbitre i els que hi havia fora també ho han fet, però l’àrbitre ha sabut suportar-la correctament.
Érem coneixedors que l’equip dels Pallaresos era molt fort, especialment a casa seva i anàvem a guanyar aquest partit per tal de mantenir una posició capdavantera. La setmana no havia estat massa bona, ja que per absències, lesions i sancions l’equip perdia diferents jugadors.
Els primers vint minuts han estat pel Pla, els locals hi anaven amb tot però el Pla volia i tenia la pilota i arribaven a la porteria contraria generant perill. Es posava a prova al porter local que en les ocasions en que ha intervingut ha posat de manifest que és un bon porter. En aquesta fase, en una falta llançada per Miguel la pilota s’ha estavellat al travesser.
En la darrera fase de la primera part la possessió s’ha igualat, les forces també i el partit ha seguit sense que es generessin ocasions de perill en cap de les dues porteries.
L’encontre es tallava permanentment degut a que el davanter centre del Perafort es llençava al terra de manera indiscriminada al·legant contactes i agressions de la defensa. L’àrbitre ha estat molt correcte en les apreciacions d’aquestes actuacions, però no ha sabut tallar-les amb una targeta groga que hagués fet reflexionar al jugador.
En aquesta primera part s’ha pogut jugar molt poc temps. Entre les pilotes que sortien fora, els jugadors que es deixaven caure de forma descarada i les faltes reiterades els minuts de futbol han estat escassos. No hi ha pogut haver continuïtat en el joc.
S’albirava  que si l’equip local aconseguia un gol encara es jugaria menys a futbol i això s’ha donat, en una internada per banda dreta de l’equip local, Manolo, jugador molt rapit ha aconseguit, amb un fort xut al primer pal, batre a Campanera.
A partir d’aquí s’alentia el lliurament de pilotes quan anaven fora, s’alentien les sacades de banda i les de pilota aturada. Tot era vàlid per tal de perdre temps, per tal d’evitar jugar a futbol. Es demanava el canvi i es rectificava. Es realitzaven els cinc canvis, un cada dos minuts. Es va posar en pràctica tot el manual antiesportiu que certs operadors i comentaristes televisius han posat de moda com a actuació de llestos. Amb tot aquesta mena d’actuacions mai seran correctes i menys esportives.
L’àrbitre en el minut 78  ha assenyalat penal contra el Pla i ha mostrat la segona targeta groga a Hicham, el que ha suposat la seva expulsió. Sens dubte aquesta era la jugada clau del partit. Si el segon gol pujava al marcador podia donar molta autoconfiança als locals i tirar per terra la dels visitants. Campanera atura el penal i reforça l’autoconfiança de l’equip visitant, que segueix treballant amb deu jugadors contra l’equip contrari, la pressió i la mala fortuna a l’ha del remat.
A l’equip dels Pallaresos li ha mancat humilitat, no es pot fer ostentació verbal d’haver guanyat un partit abans de finalitzar i perdre temps miserablement de la manera que ja s’ha exposat. Al final s’ha fet justícia a un equip que no defalleix mai fins que finalitza el partit. En aquest partit tot se li ha posat encontra, però l’equip planenc ha continuat treballant amb garra, amb ganes, amb voluntat de vèncer i ja en temps de descompte, Alí remata a porta amb un fort xut que el porter local toca, la pilota va al travesser i cau empenyent-la Miguel al fons de la porteria. Dos minuts després el partit acabaria.
Ha estat un punt molt treballat i important.
Miquel López (Entrenador)

...PRÒXIM PARTIT:

Aquesta actual setmana la lliga descansa degut al Carnestoltes, l'equip es va entrenar ahir dimarts però dijous farà festa. El proper partir serà el dissabte 12 de Març al Municipal Planenc contra Constantí, un equip que ens va guanyar a la primera volta el dia 24/10 i que va fer reaccionar i espavilar a la plantilla ja que des de llavors el balanç es de 16 partits jugats, 12 guanyats, 3 empatats i 1 derrota.

Seguim igual a la lliga a 6 punts dels liders Pobla i Sarral i a 3 de Torredembarra que té un partit menys. Queden 11 partits i 33 punts en joc on pot passar de tot.