diumenge, 20 de febrer del 2011

Jornada 22 - EL PLA 4 - PERAFORT 1

Jornada 22 - Dissabte 19 de Febrer de 2011 - Camp Municipal del Pla de Santa Maria

Condicions climatològiques: inici del partit sota una pluja fina que mica a mica es va anar intensificant fins a jugar des del minut 25 fins al 90 sota una cortina d'aigua. Ambient gèlid am 8º de temperatura.
Estadística: 4rta victòria consecutiva. Sumem 38 dels últims 45 punts disputats i ocupem la 4rta posició a només 4 punts de Sarral i Torredembarra que són segons i tercer respectivament i del lider Pobla de Montornès que té 6 punts més que nosaltres. La lliga en un puny!


CE El Pla de Santa Maria - 4
Perafort FC - 1

Gols Pla: JM Raduà '25, Jose '42, Alberto '57 i Dani Neff '82

Alineació Pla: Jordi Campanera, Jordi Ferré (Alí '60), Antonio Ruiz, Òscar Borràs (Roger Ollé '45), David Balañà, JM Raduà, Hicham, Jaume Raduà, Alberto, Jose Patata (JM París) i Dani Neff. Pep Cuesta (porter suplent).

Crònica del nostre entrenador Miquel López:
www.lopezentrenadors.com

A mesura que han anat passant les hores el dia s’ha anat cada vegada mes brufol, la pluja i el fred s’han concentrat sobre el Pla i han influït en que el partit fos fred,  que als jugadors els costés ficar-s’hi. Semblava que les idees futbolístiques s’haguessin refredat i no s’ha vist un bon encontre.
El C.F.Perafort ha arribat amb la idea clara de defensar-se amb tot els seus homes, deixant davant el seu davanter centre per si tenia possibilitats de contracop i han aconseguit que anessin passant els minuts sense que els locals poguessin batre la porteria contraria, això els reforçava mentalment i en canvi minava la moral dels Planencs que provaven i provaven sense obtenir resultats en el marcador, fins que en el minut 25, en una jugada profunda per la banda dreta de l’atac local, una centrada endarrerida d’Alberto, cercant als que arribaven de segona línia, la remata des de fora de l’àrea Josep Maria i aconsegueix el primer gol.
Por ha durat l’alegria per a locals, ja que en la següent Alhambra aconseguiria el gol de l’empat d’un fort xut que superaria a Campanera fent una paràbola perfecta d’esquerra a dreta.
Aquest futbol poc vistós, molt trencat per les faltes, les pèrdues de pilotes permanents i les aturades del joc arbitral seguiria fins al final de la primera part, no sense que en els darrers minuts d’aquesta José aconseguís finalitzar una transició ràpida per la banca esquerra de l’atac del Pla.
A la segona part les coses havien de canviar, els errors s’havien detectat i s’havien posat de manifest, però tot i millorar el joc, no s’ha arribat al nivell que es pretenia. Amb tot s’ha posat cercla a la porteria contraria i s’ha jugat tota la segona part al camp del Perafort. Una pilota al travesser de David podia haver fet pujar el tercer gol, però seria Alberto rematant una centrada des de de la banda esquerra local el que posaria distancia en el marcador i ja a les acaballes del partit, Dani Neff aconseguiria el quart i definitiu gol.
 De fet és difícil aconseguir el to físic i mental adequat en un dia tant inhòspit, davant un equip que no te cap proposta futbolística sinó defensar-se amb tot.
Es important aconseguir tres punts més, anar sumant setmana a setmana per tal d’arribar a les jornades finals en condicions de lluitar per les primeres posicions.
 Miquel López (Entrenador)
*****
...i la PRÒXIMA JORNADA:

Visitarem el complicat camp dels Pallaresos que tot i ocupar places de mitja taula, en els darrers partits han superat a La Pobla i Bisbalenca i han conseguit empatar amb Torredembarra, pel que es preveu un partit molt difícil en camp de terra. Seràn molt 3 punts vitals una vegada més per seguir amb aspiracions a la lliga ja que La Pobla visita el també complicat camp de Llorenç del Penedès.


FORÇA PLA!

Jordi Ferré (Administrador del blog i jugador - jordiplanenc@hotmail.com)

8 comentaris:

  1. [...]"davant un equip que no te cap proposta futbolística sinó defensar-se amb tot"

    Algú amb mímims coneixements hauria de saber que defensar un empat també és una proposta futbolística; mentre per un equip l'objectiu principal és marcar gol, per l'altre és que no li marquin. Agradarà més o menys, però tots dos són objectius vàlids.

    ResponElimina
  2. vec que cada vegada que l'equip va guanyant desapareixen els anonims! sera que son uns oportunistes??? Perdoneu pero algu ho havia de dir!

    ResponElimina
  3. Joan, queda clar que el Perafort va sortir amb la seva única arma davant d'un partit que es preveia sincerament complicat per les seves aspiracions. Es un objectiu vàlid estar tancat sense ganes de futbol en una categoria on s'hi juguen més coses, pero a regional on juguem amb serietat però per diversió, es trist que surtis a un camp sabent que com a molt empataràs a 0... com a mínim intenta-ho i molt serà que surtis golejat, al fi i al cap perds 3 punts igual si et fan un gol o quatre. I t'ho dic jo que tot i que aquest any l'equip va bé, fa 9 temporades seguides que jugo a 3era al Pla i la majoria de vegades sortiem com a no favorits... però sempre amb la cara ben alta.

    Gràcies per la teva opinió.

    Forofo! més val que així sigui...

    ResponElimina
  4. Jordi, veig que no has entés res del que he dit. "Sense ganes de futbol", repetixo, el futbol també consisteix en defensar. És molt simple dir que el futbol només és vàlid si s'ataca, pq entre altres coses, pots atacar defensant (de fet us van marcar 1 gol). Cadascú ha de jugar en funció de les seves possibilitats, i treure rendiment de les teves armes.
    També t'equivoques quan dius que "al cap i al fi perds 3 punts igual si et fan un gol o quatre"; d'això es tracta, ningú surt a perdre, surt a guanyar 1 o 3 punts, que no et surti bé és una altra cosa. Si tot fos tan ideal com dius, per exemple vosaltres mai perdríeu temps en un moment de necessitat (com ha fet tothom alguna vegada). I t'ho dic jo que us ho he vist fer aquest i d'altres anys.

    Gràcies per la teva opinió.

    ResponElimina
  5. Entenc el que expliques perfectament, però jo em refereixo concretament al plantejament de dissabte del Perafort (amb tot el respecte), si t'agrada el futbol plantat al camp amb alguna idea, sigui defensiva com tu dius o ofensiva, però dissabte l'equip rival va saltar sense més, no se si vas veure el partit.
    I tant que hem perdut temps moltes vegades, ho veiem a primera cada cap se setmana, no ho hauriem de fer nosaltres!
    Salut

    ResponElimina
  6. Jordi, el que et vol entendre t'entén, no t'hi escarrassis. Salut des de Sarral.

    ResponElimina
  7. També és fàcil entendre a l’equip contrari… Personalment, crec que es pot fer una crònica sense fer servir gaires adjectius qualificatius que tan li agraden a l’entrenador local, menyspreant al rival. Del que s’ha de preocupar és del joc del seu equip i no de si l’altre equip no té propostes futbolístiques dignes de la seva persona, si l’àrbitre està gras o no, o si les “meigas” existeixen.

    Jugador del Perafort

    PD: Ja m’explicarà quins van ser els errors que va detectar a la mitja part, perquè vareu jugar exactament igual...vaya flipat!!

    ResponElimina
  8. Que passa amb la cronica del partit del Perafort... ai! Pallaressos... una altra obra d'art!!

    ResponElimina