dimecres, 16 de febrer del 2011

Jornada 21 - EL PLA 2 - SANTA OLIVA 0

Jornada 21 - Dissabte 12 de Febrer de 2011 - Camp de Futbol Municipal del Pla de Santa Maria

Condicions climatològiques: Cel descobert i bona temperatura amb 18º
Estadística: 3era victòria consecutiva amb 10 gols a favor i 1 sol en contra en 3 partits durs (Morell, Torredembarra i Santa Oliva), un bon balanç, fet que demostra que l'equip millora defensivament i desgeuix inspirat en atac amb 74 gols en 21 partits (3,5 gols per match!).


CE El Pla de Santa Maria - 2
Santa Oliva CE - 0

Gols Pla: Miguel '25 i Dani Neff '82

Alineació Pla: Jordi Campanera, Antonio Ruiz, David Balañà ('45 Jose Patata), Joan Àlvarez, Òscar Borràs ('65 Jordi Ferré), Jorge Cantero('45 Hicham), Josep Maria Raduà ('76 Situ), Jaume Raduà, Miguel, Alberto ('73 Roger Ollé i Dani Neff. Pep Cuesta (Porter Suplent) i Jordi Martínez.

Crònica del nostre Entrenador Miquel López
www.lopezentrenadors.com


El partit que es va jugar el dissabte al camp municipal del Pla de Santa Maria va ser molt intents, els de Santa Oliva es van presentar amb la clara intenció de oposar totes les dificultats possibles al joc d’atac dels planencs. Molt ordenats defensivament, sense massa miraments es treien les pilotes de sobre com podien. Aquest joc d’anada i tornada no beneficiava a l’equip local en el que no participaven els migcampistes, ni en defensa ni en atac.
En una de les moltes jugades que l’equip del Pla va generar en atac, dins l’àrea, Miguel es desfà de dos dels jugadors que el pressionaven i en fer-li un barret a un dels centrals, aquest introdueix la pilota a la seva porteria.
El partit segueix en la mateixa dinàmica, els locals cercant la porteria contraria i els visitants forts en defensa i sense arribada en atac.
La primera part finalitzaria amb l’un a zero per que el porter del Santa Oliva aturà un penal que li havien fet a Alberto.
La segona part s’intenta fer un joc més combinatiu, en que participin els migcampistes, amb passades curtes i arribant a porteria creixent des del darrere, però l’equip visitant ofereix una forta resistència i intenta sortir a contracop. Millora futbolísticament el partit en aquesta segona part, però no al nivell d’altres dies. Ha tingut molt a veure l’equip del Baix Penedès que ha intentat amb totes les seves forces impedir el joc planenc i en certs moments del joc ho ha aconseguit.
Aquesta segona part, novament s’han anat creant situacions de gol, que per unes o altres raons no s’han concretat i seria Dani Neff,  transformant un penal que li havien fet a ell mateix, el que aconseguiria el segon gol, no sense el suspens que es va generar en aturar en primera instancia el porter del Santa Oliva, si ve no es pot quedar amb la pilota i aquesta travessa la línia de gol.
Importants tres punts per tal de seguir en la lluita de cara als primers llocs de la classificació.
 Miquel López (Entrenador)
*****
PRÒXIMA JORNADA
Rebem el proper dissabte 19 de Febrer al cuer de la competició (Perafort FC) al Municipal del PlA. Cal seguir sumant per seguir a les places davanteres i esperar que els 2 liders fallin i apropar-nos una mica més.
FORÇA PLA! 
Jordi Ferré (Jugador i administrador del blog jordiplanenc@hotmail.com)

1 comentari:

  1. bueno la verdad es que no fue un buen partido pero ganamos y los de arriba se dejaron los puntos jeje si ganamos estos 12 puntos que tenemos en juego dentro de un mes seremos LIDERES JEJEJEJE

    ResponElimina