dilluns, 7 de febrer del 2011

Jornada 20 - TORREDEMBARRA B 1 - EL PLA 5

Jornada 20 - Diumenge 6 de Febrer de 2010 - Camp Municipal de futbol de Torredembarra

Condicions Climatològiques: Cel descobert i bona temperatura amb 18º
Estadística: 13ena victòria a la Lliga. El balanç dels últims 4 partits disputats contra els 4 equips de la places davanteres ha acabat amb un molt bon resultat amb 3 victòries sobre 4 partits i amb 13 gols a favor i 6 en contra que ens deixen 4rts a la classificació molt més aprop de les places d'ascens. La lliga està més oberta que mai.

UD Torredembarra B - 1
CE El Pla de Santa Maria - 5

Gol Torredembarra: Amador '25
Gols Pla: Joan '13, Miguel '62 i Hat Trick de Dani Neff  '30, '75 i '86

Alineació Pla: Jordi Campanera, Hicham (Jordi Martínez '88), Joan Àlvarez, David Balañà, Òscar Borràs, Jorge Cantero, Jaume Raduà, JM Raudà (Roger Ollé '85), Miguel (Situ '80), Alberto (Jordi Ferré '75), Dani Neff. Banqueta: Alí, Pep Cuesta (porter) i Jordi Segura.   

Crònica del nostre Entrenador Miquel López
www.lopezentrenadors.com

Un altre repte aquesta setmana, novament es jugava un partit contra els capdavanters de la classificació, aquesta vegada era la U.E. Torredembarra, que amb un partit menys estava tercer a la classificació i que a la primera volta havia sorprès als planencs a casa, havent aconseguit guanyar el partit per un clar 1 a 3.
A aquestes alçades de temporada quan un equip va dalt ja no es per casualitat, te bons jugadors y fa un bon futbol. Amb clara consciencia de que era un partit difícil en que el Pla es jugava molt si volia ser al final de temporada al grup de capdavanters.
Des del primer moment s’ha vist un Pla de Santa Maria que volia ser amo del joc, ben situat, seriós, però creient amb les seves possibilitats i que volia posar a prova l’aspecte defensiu del Torredembarra i ho ha fet, ha crescut des del darrere, amb un joc ben trenat, fàcil i profund que ha trobat el seu premi aviat. En el minut tretze, Joan ha rematat a la xarxa una bona centrada a pilota aturada executada per Cantero. Els torrencs no s’han donat per perduts i han seguit lluitant i posant en perill la porteria de Campanera. En el minut 22, Moha, el seu jugador més perillós marca en rebotar-li una pilota que refusava amb els punys Campanera, en situació forçada.
Era el punt d’inflexió del partit, a partit d’aquí s’havia de veure qui era més sòlid i sabia creixer futbolísticament parlant, sense por, amb respecte al contrari, però amb confiança en les seves possibilitats i, aquest ha estat l’equip visitant, que minut a minut ha anat a més fins acabar el partit amb aquesta distancia rellevant en el marcador, que ha reflectit el que ha passat al camp.
Al minut 30 Dani Neff, aconseguiria, després d’una ràpida conducció, el  gol que avançava als visitants en el marcador, a passada profunda d’Alberto.
Una vaselina de Miguel, sortiria, ja en la segona part a centímetres del pal de la porteria contraria en el que semblava que havia de ser el gol definitiu, però seria el propi Miguel qui dins a l’àrea recolliria una centrada de Jordi Ferré, baixà la pilota amb el pit i engalta un fort xut que bat la porteria Torrenca.
Encara quedaven minuts i  Dani Neff, que reapareixia aconseguiria dos gols més, un en centrada profunda de Situ, que debutava en aquest partit i altri en una pilota a l’esquena de la defensa de sacada de Campanera.
S’ha vist un bon partit al Municipal de Torredembarra i els jugadors del Pla han fet un encontre molt complert, mentre els que han pogut participar menys o que no han  pogut participar han donat clares mostres de sentir-se part d’aquest equip que cada dia que passa es veu més fet, més compacte, més fort.
Miquel López (Entrenador)
**********
PROPERA JORNADA
El pròxim dissabte dia 12/2, en horari encara per determinar, ens enfrontarem en el primer de dos partits consecutius al Pla, contra el Santa Olia, equip de la part mitja de la classificació. En aquesta propera jornada hi haurà important partits del grup capdavanter com la visita del Torredembarra als Pallaresos o el Sarral que juga a casa contra el sempre combatiu Vila-Rodona... veurem que passa, la lliga està més oberta que mai i es redueixen distàncies. 
FORÇA PLA! 
Jordi Ferré (Administrador del Blog i Facebook del CE El Pla de Santa Maria - jordiplanenc@hotmail.com



13 comentaris:

  1. Per cert, vegonyosa l'actitud d'una part del públic local que es va dedicar a insultar als nostres jugadors de manera exagerada durant tot el partit. A la segona part van tirar ampolles d'aigua a la zona de la nostra banqueta i al final del partit més ampolles de plàstic, dos encenedors i escupinades mentre sortiem del camp. El centre d'atenció va ser Dani (que ja els havia fet la guitza en partits antics jugant amb el Valls i marcant-los gols importants) i que ahir, tot i els insults, va contestar una vegada més al terreny de joc amb un hat trick que va emmudir a l'afició local. Un 9 per als jugadors de La Torre en un partit prou esportiu i un 0 per gran part de la seva afició. Vaig asistit al derbi Torre - Pobla de fa unes setmanes i la Policia va haver d'intervenir al públic després d'una batalla campal... per tant no es nou.

    ResponElimina
  2. luego culpan a la pobla y vosotros habeis venido a la pobla y tu mismo puedes decir si ha sucedido algo asi,hay quien tira la piedra y esconde la mano pero el tiempo pone a cada uno en su sitio... de todas formas decir que tambien hay buenos aficionados en la torre y que de estos reveldes hay en todos los sitios solo que hay que saber pararlos y no culpar siempre a los demas

    ResponElimina
  3. joan jugador de la pobla7 de febrer del 2011, a les 7:11

    vaig anar al camp a veures,molt bon partit del pla, la torre desepcionan ara van al camp dels pallaresos un equip molt crascut i molt broncas a veure que faran ,la veritat que la lliga sa apreta cada vegada mes sera emosionan aquest tram final de lliga,dir que el pla tenio un molt bon equip,,,,,salut

    ResponElimina
  4. verdaderament l'afició del torredembarra deixa bastant que desitjar. A la Pobla tampoc son santets...

    ResponElimina
  5. Realment nosaltres a la Pobla no vam tenir vam mena de problema ni amb l'afició ni amb els jugadors, ben al contrari va ser un partit prou net. El únics llocs on hem vist el pitjor públic a part de Torredembarra va ser a la Nou de Gaià, que també deu ni dor...

    ResponElimina
  6. Sort que van sortir els jugadors del poble per aguantar el partit als últims 10 minuts. Perquè sinó encara hagués remuntat l'1 a 5 el Torredembarra...

    ResponElimina
  7. jeje no et pensis anònim que no ho vam donar tot perquè així fós! no crec la Torre ho hagués aixecat jugués qui jugués del nostre equip, tota la plantilla va estar sensacional en un camp on 8 de 9 equips hi han caigut i l'altre (Pobla) hi va empatar in extermis. Gràcies per escriure...

    ResponElimina
  8. Cada vegada teniu mes pes els jugadors del Pla. L'altre dia a Torra vau fer uns ultims tres minuts sensacionals...

    ResponElimina
  9. es veritat anònim, jo també crec que es va notar, en el darrer quart d'hora vam fer 2 golets més :). Tranquil que seguirem intentant jugar més, no ens donarem per vençuts, no estem fets d'aquesta fusta. Per cert, gran partit del Balañà que porta jugant els 4 darrers partits de titular. Si ets planenc i creus que ets millor que els que juguen vine que jugaràs. salut!

    ResponElimina
  10. Gràcies Jordi, però si no és pels companys que tenim, no fariem bons partits, ja que tots són uns cracks!! Com a equip i com a persones, diguin i pensin el que vulguin els anònims, que s'agraeix que ens admirin tant al Pla. Per cert Jordi, ja porto em sembla que 7 ó 8 partits de titular... jejejeje!! XD
    FORÇA PLA, i a per totes!!!!!

    ResponElimina
  11. El talonari comença a donar fruits...

    ResponElimina