diumenge, 27 de març del 2011

Jornada 26 - EL PLA 5 - L'ARBÒÇ 1

Jornada 26 - Dissabte 26 de Març de 2011 - Camp de Futbol Municipal del Pla de Santa Maria

Condicions climatològiques: Cel cobert i bona temperatura amb 18º.
Estadística: 3era victòria consecutiva i en el global dels darrers 8 partits, 22 de 24 punts possibles amb 7 victòries i 1 sol empat (25 gols a favor i només 5 en contra en aquests vuit partits). Ens col·loquem 2ns a la classificació amb 57 punts, un menys que el lider Pobla (amb un partit pendent), 3 més que Sarral i Torredembarra que en tenen 54 (la Torre amb 2 partits aplaçats pendents).


CE El Pla de Santa Maria - 5
L' Arbòç FC - 1

Gols Pla: Cantero '44 de segona línia, Situ '48 de jugada personal, Dani '62 de jugada personal, Alberto '78 des de la frontal de l'àrea gran i Alí '89 oportunista entrant amb tot contra porter i defensa.

Alineació Pla: Pep Cuesta, Jordi Martínez (Roger Ollé '45), Òscar Borràs, Toni Ruiz, Jaume Raduà, JM Raduà, Hicham, Jorge Cantero (Jordi Ferré '75), Situ (Alí '82), Alberto Garcia i Dani Neff. Jordi Campanera (p.s.).

Victòria dedicada al nostre capità David Balañà i al nostre Delegat Joan Balañà per la mort aquesta mateixa setmana de l'àvia del David. Tota la plantilla i cos tècnic us envia una forta abraçada i molts ànims per a tota la familia (Silvia, Joan...).

Crònica del nostre Entrenador Miquel López:
www.lopezentrenadors.com

Partit intens el que es va jugar al camp municipal de El Pla de Santa maria el passat dissabte, ja no hi ha temps per a relaxacions i tots els punts en joc són importants per tal d’aconseguir ser el més amunt possible en finalitzar la temporada. La primera part ha estat molt travada, de futbol molt vertical, per part dels visitants, cercant l’únic jugador que havien deixat en punta, per tal de veure si aquest era capaç de treure quelcom. El Pla mirant de baixar la pilota i jugar-la per terra, però no ha estat possible que el mig camp entrés en joc tot el que calia, per aquest motiu tot i que les ocasions de gol s’han anat produint, aquests no han arribat. En el minut 27, un clar penal del porter sobre Dani Neff al que fa caure dins a l’àrea sense possibilitats d’arribar a la pilota podia haver donat el primer gol als locals, però l’àrbitre, increïblement  no l’ha assenyalat. Les ocasions s’han anat repetint i unes vegades el porter, que les ha aturat sense massa ortodòxia i d’altres que les pilotes han anat fora han impedit que el marcador s’inaugurés. Semblava que només calia que arribés el primer gol per a que els visitants perdessin confiança y cedissin en l’empenta física y en el minut 44, en una bona jugada col·lectiva, a centrada de Dani, remata Alberto, el porter pot refusar la pilota y Cantero que arribava de segona línia aconseguia el primer gol.   Aquest gol ha donat tranquil·litat a l’equip local.
La segona part s’ha iniciat amb l’equip reordenat sobre el terreny de joc, a la vista de com hava anat la primera part i només en dos minuts arribaria el segon gol que ha obert l’escletxa definitiva, Situ, en un gran remat el faria pujar al marcador.
Les jugades de gol sovintejaven i el porter feia mans i mànigues per tal d’evitar que el marcador s’ampliés i ho anava aconseguint, sense poder impedir que algun gol més pugés al marcador.  Dani, Alberto i a les acaballes del partit, Alí deixarien el marcador en un 5 a 1, que sembla curt per als mèrits fets per uns i altres sobre el terreny de joc.
La qüestió singular del partit ha estat l’àrbitre. És la segona vegada que aquest Senyor ens arbitra i no puc arribar a entendre com el Comitè d’Àrbitres el manté. No te la mínima condició física necessària per a realitzar aquesta tasca. Es manté tot el partit al mig del camp i des d’allà xiula tot el que creu oportú. No es pot bellugar en cap sentit i per tant tot el que passa a la seva esquena no existeix i tot el que passa a més de cinc metres en profunditat és fora de joc. En aquest partit s’han assenyalat més de deu fores de joc en cada part i a algun jugador se li acut mostrar la seva disconformitat amb la decisió que ha pres ja sap que te una targeta groga. Entre tots estem convertint el futbol en un esport de muts, de robots que han de practicar-lo amb el cor encongit per que cas que diguis quelcom, ho diguis com ho diguis, ja tens una targeta i en acumular-ne cinc, un partit de suspensió. Cal replantejar-se aixó i ara és una bona oportunitat davant el canvi de direcció a la Federació Catalana de Futbol.
Miquel López (Entrenador)

... i la PRÒXIMA JORNADA:
Dissabte que ve visitarem el complicadíssim camp del Llorenç del Penedès en el que serà un dels partits més importants de la temporada i que pot marcar el signe del que queda de lliga ja que en aquesta mateixa jornada La Pobla visita el sempre difícil camp de Vila-Rodona i el Sarral rep a casa al Torredembarra. Així doncs de nou enforntaments directes en un grup 25 que s'està transformant en un dels més interessants dels darrers anys a la 3era Regional. 
Us animem a tota l'afició planenca a animar l'equip tot i que sigui fora de casa ja que només queden 8 jornades i cal estar més units que mai per arribar el més alt possible a la darrera jornada de lliga. 
FORÇA PLA!
Jordi Ferré (Jugador i Administrador del Blog - jordiplanenc@hotmail.com)

9 comentaris:

  1. Des del meu punt de vista, el millor jugador del partit, després d'unes setmanes arrossegant molèsties, ha estat l' Hicham. Gran feina de recuperació al mig del camp, es el nostre "jefecito" ;). Es important recuperar tots els efectius per arribar a aquests darrers partits amb la plantilla al complet. El davanter Jose per desgràcia es l'únic jugador que es perd el que queda de lliga per lesió, li desitjo molta sort en la recuperació.

    ResponElimina
  2. Felicitats a tot l´equip i gracies per fer-nos gaudir d´unes tardes de futbol esplendides, Endavant PLA!!!

    ResponElimina
  3. dificil el campo dl vilarodona?? nos lo comeremos cn patatas! vosotros perdeis en llorenç fijo y pobla y serralenc empatan! jajajaj

    ResponElimina
  4. a veure si ens aclarim anònim, amb qui jugues? amb la Pobla o amb el Torredembarra? revisa el que has escrit que no quadra. Si vols dilluns parlem dels resultats, jo no ho tinc tant clar com tu... ;)

    ResponElimina
  5. hola a tots!!! gran dissabte de gran futbol, el que ens espera al camp del llorenç. serà un gran partit amb els reforços de primera linia que ha fet el llorenç com el raventós o jose antonio i la recuperació de grans jugadors del pla (dani neff).i miguelito?? jugarà??
    si guanya el llorenç la lliga es fica al "rojo vivo". espero que guanyi el llorenç.
    P.D-si el pla treu un punt ja pot esta content.

    ResponElimina
  6. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Esperem que així sigui "anònim" i es pugui veure un bon partit! Ara bé, avui NO ens conformem amb un puntet eh! ;) jeje. Gràcies per seguir el blog. Salut!

    ResponElimina
  8. llorenç 3 - pla 2!!!!!!!!! xD
    jajajaj dels pocs equips que poden treure algun punt del camp del llorenç és la pobla; un gran equip en tots els aspectes!

    ResponElimina
  9. ja ja em sembla que vareu menysprear una mica el Llorenç

    ResponElimina