diumenge, 16 de gener del 2011

Jornada 17 - BISBALENCA - 1 - EL PLA 3

Jornada 17 - Dissabte 15 de Gener de 2011 - Camp Municipal de la Bisbal del Penedès.

Condicions climatològiques: Cel totalment descobert amb bona temperatura: 16º.
Estadística: Segona victòria del 2011 sobre 2 partits jugats. 10è partit consecutiu sense perdre amb un balanç de 8 victòries i 2 empats. La Bisbalenca ocupava la 4rta plaça abans de començar el partit, amb la victòria ocupem el seu lloc a 6 punts dels liders Pobla i Torredembarra que no han fallat i a 5 del Sarral que es tercer.
Els 3 gols aconseguits avui ens situen com a 6ens màxims golejadors dels 29 grups de Tercera Regional de tot Catalunya amb un total de 472 equips!!

Joventut Bisbalenca - 1 
CE El Pla de Santa Maria - 3

Gols Pla: Jaume '51, Segura '65 i Miguel (p) '92
Gol Bisbalenca: Michael '88

Alineació Pla: Campanera, Toni Ruiz, David Balañà, Òscar Borràs, Joan Àlvarez (Roger Ollé '70), Hicham (Jordi Segura '20), Jorge Cantero, Jaume Raduà, Josep Mª Raduà, Miguel i Alberto. Pep Cuesta, Erik Alcàntara, Dani i Pinxu. 

Crònica del nostre Entrenador Miquel López
www.lopezentrenadors.com

Bon partit de futbol el que s’ha vist aquesta tarda al municipal de la Bisbal del Penedès, entre dos equips que han anat creixent partit a partit, que són ara per ara els màxims golejadors dels grup i que pretenen jugar a futbol des del darrera, sense llençar cap pilota. Era un partit important pels visitants, que si perdien s’allunyaven dels llocs capdavanters i els locals miraven d’allunyar a un rival directe.
El partit ha estat molt intens i molt net, amb poques faltes i bon futbol. El partit s’ha iniciat amb domini dels visitants que defensaven be la seva porteria i sortien amb molta intenció al contracop cercant la porteria contraria i provocant ocasions de gol, amb tot la primera part ha finalitzat amb empat a zero i Campanera, que debutava amb l’equip del pla, ha tret dues pilotes de gol.
El partit havia estat ben jugat però calia corregir algunes qüestions, bàsicament en atac i així s’ha fet.  Novament l’equip del Pla ha guanyat el mig del camp i en els primers minuts ha posat setge a la porteria local. En una falta al mig camp local, escorada a l’esquerra, Joan l’ha posat al lloc adequat i Jaume en un molt bon remat de cap ha aconseguit el 0 a 1. Aquest gol ha fet mol mal als locals que han perdut la concentració, s’han neguitejat i han intentat, a base de pujar el nivell d’intensitat, posar setge a la porteria del Pla que es defensava ordenadament.
Per lesió de Hicham, en el minut 20 s’havia incorporat a l’equip Segura, un juvenil del Pla que ha debutat aquest any amb el primer equip del club i seria precisament aquest jugador el que en el minut 65 aconseguiria el segon gol després d’una gran jugada col·lectiva.
La pressió dels locals seguia sense que es generessin ocasions de gol i el Pla sortia al contracop cada vegada que recuperava la pilota cercant la porteria contraria. Ja en el minut 89 la Joventut Bisbalenca escurçaria les distancies en el marcador aconseguint batre la porteria visitant.
En el minut 90, Alberto que rep la pilota en línia d’atac, es desfà de dos contraris en jugada individual i en entrar a l’àrea de la Bisbalenca rep un cop que el desequilibra i el fa caure al terra. L’àrbitre xiula el penal, penal que transforma Miguel en el tercer gol del Pla. El partit finalitza amb aquesta jugada.
L’equip del Pla ha demostrat en el camp que també sap jugar aquests tipus de partits, durs, intensos, amb molta pressió futbolística i ambiental i ha aconseguit tres punts molt importants.
Miquel López
****************
I la propera Jornada...:  Pobla de Montornès - Pla!! No us perdeu l'importantíssim partit que disputarem al camp de terra del lider on ens jugarem les aspiracions en aquesta disputada lliga! (Jordi Ferré)

14 comentaris:

  1. El porter nou també ha vingut gratis? (no us ho creieu ni vosaltres)

    ResponElimina
  2. como cambia la cronica si se gana o se pierde,seguir regalandos craks...

    ResponElimina
  3. Dubitatiu: totalment gratis per circunstàncies personals del porter i fins a finals de temporada en principi; es evident si el veus jugar que per qualitat el seu lloc es en categories superiors i no a 3era. No hi ha marge al dubte.

    Mr. X, si vas veure el partit en directe sabries que la crònica es fidel al que va passar durant els 90' de joc.

    Salut i gràcies a tothom per llegir el blog, estem tenint 700 visites reals cada setmana i això es que el blog interessa a molta gent.

    ResponElimina
  4. felicitats pels ultims partits,esteu a pretan,ens veuem aquest cap de setmana salut,,,,

    ResponElimina
  5. merci gent de la Pobla, vosaltres no heu afluixat en tota la lliga!! esperem que es vegi un bon i esportiu partit aquest proper cap de setmana!

    ResponElimina
  6. Pla ull amb la pobla. Presionen molt amunt i son bastant bruts. El camp és molt pesat les pilotes pesen moltíssim i casi no boten (semblen pilotes medicinals...). A més és un camp amb bastanta pressió ambiental, on una vintena de bretols es passen els 90 minuts de partit insultant als jugadors visitans. Sort!!

    ResponElimina
  7. HE JUGAT CONTRA ELS DOS18 de gener del 2011, a les 4:27

    Ull amb la pobla. És un bon equip que basa el seu joc en la pressió i que a més son bastant bruts. El camp està en males condicions ja que hi ha un excés de terra evident, i a més les pilotes pesen una animalada i no boten gens (semblen pilotes medicinals), potser seria bo comentar-ho a l'arbitre abans de començar. S'ha d'anar en compte sobretot amb els seus dos davanters...son bastant bons, pero no tant com els vostres. A més, els seus laterals pugen bastant bé a l'atac. La pressió ambiental és considerable ja que normalment hi ha una vintena de brètols que es passen tot el partit insultant als jugadors visitants i presionant de mala manera a l'arbitre, que normalment sucumbeix a la pressió. He tingut la oportunitat de jugar contra els dos i crec que tècnicament i jugador per jugador sou molt millors a la Pobla, però s'han de tenir en compte molts factors per poder guanyar-los. SORT!!

    ResponElimina
  8. aficionado de la pobla18 de gener del 2011, a les 13:30

    este ultimo es del serralenc?,je,je,tampoco es para tanto lo de la pobla,son entre 80 y 100 personas normalmente,pero solo presionan si el partido se pone caliente,en cuanto a lo que dice del arbitro me parece que has visto pocos partidos de la pobla porque nos dan muchisima caña,pero bueno esa es tu opinion,el campo es de tierra como a sido toda la vida(no tenemos la suerte de otros)y las pelotas son muy normalitas,no creo que las nike se noten mucho en este campo,¿dice que somos bruts? y creo que somos el unico equipo de la regional con 6 bajas por roturas por entradas bastante feas,espero que se vea un buen partido,limpio y deportivo.

    ResponElimina
  9. segur que serà un bon partit, disputat i net! gràcies per llegir i escriure al blog, la rivalitat ha d'existir, tots juguem per guanyar, sinó poca gràcia tindria to plegat. Això si, amb el màxim respecte i esportivitat. Salut!

    ResponElimina
  10. El anónimo que habla de la pobla la ha clavado en todo. Sólo añadir que además tienen un buen portero.

    ResponElimina
  11. ...tots els equips de la nostra lliga juguem en els mateixos camps, alguns de terra altres de gespa, uns de bons altres no tant, per tant tots tenim les mateixes possibilitats i tots els partits començen amb 0-0, els millors en tots els terrenys i competicions seran els que pujaran de categoria. Nosaltres al Pla fa anys i anys que juguem amb terra, ara per sort i gràcies a mans i mànigues tenim un camp excepcional de gespa, pero que ningú oblidi el que teniem abans. Tant de bo algun dia tothom tingui gespa, però el que es digne d'admirar son pobles petits que aconsegueixen tenir futbol sigui com sigui, cas de Rocafort o de la mateixa Pobla (i més mèrit si estan dalt de tot si senyor com aquest segon cas). Respecte a l'afició, si no llençen res ni agredeixen a ningú poden cridar tant com vulguin. Serà un bon partit. Força al Futbol Regional!

    ResponElimina
  12. hola gent del pla dama us esperem,espero que sigui un partit net i esportiu,lo dels bretols que tenim a la pobla ni cas,a cada pobla sempre nia algun vosaltres a jugar,,,lo del cam es lo que ya,,,,,no ya mes presopos la veritat que vosaltres tenio un fabulos cam......salut

    ResponElimina
  13. Jordi,estoy con tigo en todo,se te ve un tio noble,no os preocupeis que en la pobla los aficionados ¡¡¡NUNCA!!!han hecho nada ni han puesto en peligro a nadie,¡¡¡NUNCA!!!se ha tenido que suspender un partido,ni por la aficion ni por los jugadores, hay quien confunde la intensidad con marruñeria,estoy seguro que se vera un gran partido entre dos equipos que lo estan dando todo para conseguir el ascenso,nos vemos esta tarde.

    ResponElimina
  14. txetxu, creo que lo mínimo exigible es que NUNCA se haya de suspender un partido por violencia ni NUNCA se ponga a nadie en peligro en un campo de futbol. No veo ninguna razon para enorgullezerte de que eso nunca haya pasado en vuestro campo... digamos que es lo minimo no? Y las criticas al campo no creo que vayan con mala fe, pero sí es verdad que hay un exceso de tierra importante. Además los balones realmente son muy mejorables. Deseo de corazon que sea un partido limpio.

    ResponElimina