diumenge, 23 de gener del 2011

Jornada 18 - LA POBLA DE MONTORNÈS 4 - EL PLA 2

Jornada 18 - Dissabte 22 de Gener de 2011 - Camp Municipal de la Pobla de Montornès

Condicions climatológiques: Cel descobert i fred amb 4º de temperatura.
Estadística: Primera derrota en els darrers 11 partits contra un equip que després de guanyar-nos ha aconseguit ni més ni menys que 10 victòries a casa sobre 10 partits disputats, uns números de líder indiscutible; a fora només havia perdut al camp del Baix Gaià i a csaa nostra en el primer partit de la competició.
Observacions: La visita al camp del lider ha coincidit amb moltes baixes en el nostre equip, algunes per lesió: Joan i Hicham que fins ara havien disputat gairebé tots els minuts de la lliga, Jose que haurà de ser operat en breu... i altres per sanció com el nostre pixixi Dani Neff.


La Pobla de Montornès - 4
CE El Pla de Santa Maria - 2

Gols Pla: Toni Ruiz '72 i Miguel '84

Alineació Pla: Jordi Campanera, Toni Ruiz, David Balañà (Sofian '58), Jaume Raduà, Òscar Borràs, Jorge Cantero, JM Raduà, Roger Ollé (Jordi Ferré '45), Jordi Segura (Alí '45), Miguel i Alberto (Dani '75).


Crònica del nostre Entrenador Miquel López
www.lopezentrenadors.com


Era un partit difícil, davant un equip que està el primer a la classificació després de 17 jornades i això ja no és una casualitat i La Pobla de Montornès ha demostrat davant el Pla de Santa Maria per què és el primer a la classificació.
S’ha iniciat el partit amb els dos equips ben situats sobre el camp, amb moltes ganes, intentant jugar la pilota, mantenir la possessió i d’aquesta manera arribar a la porteria contraria, però ben aviat, en el minut vuit, el davanter centre de l’equip local, en una pilota llarga a l’esquena de la defensa ha engaltat un fort xut que ha entrat a la porteria visitant. Abans d’aquesta jugada, a pilota aturada, el Pla havia estat  a punt d’aconseguir avançar-se en el marcador, però la pilota ha sortit fregant el pal dret del porter sense que cap dels jugadors que hi havia al remat aconseguís empènyer la bimba dins la porteria local. 
S’ha seguit jugant amb la mateixa intensitat, si be les  jugades interiors de l’equip local, amb combinacions curtes, al primer toc, vulneraven una i altra vegada la defensa visitant i, d’aquesta manera han aconseguit dos gols abans dels 30 minuts.
El darrer quart d’hora l’equip del Pla s’ha refet i ha aconseguit fer-se amb el control del joc, sense que es reflectís en el marcador.
L’ampli resultat que havia pujat al marcador en aquest primers trenta minuts evidenciaven les dificultats en ordre defensiu per par del Pla i les qualitats en atac de l’equip local.
La segona part s’intenta millorar en ordre defensiu i seguir creant oportunitats però concretant-les per tal de posar-se dins al partit. La realitat ha estat que, ben aviat, una nova errada en aspecte defensiu ha fet que arribés el quart gol dels locals que semblava deixar el partit tancat.
L’equip planenc ha seguit treballant, no ha decaigut en la seva lluita i d’aquesta manera, Antonio, a la sortida d’un corner a reduït distancies en el marcador. El Pla perdria a Jaume Raduà per doble amonestació en el minut 63 i en inferioritat numèrica ha seguit treballant sense descomposar-se.
Miguel, en el minut 84, en una jugada de pressió sobre el porter aconseguiria el 4 a 2 definitiu.
A destacar que amb el Pla han tingut oportunitat de debutar dos juvenils, Sofian i Dani que s’afegeixen a Jordi Segura que ja havia debutat anteriorment.
Miquel López (Entrenador)
***********
La segona volta tot just acaba de començar i queden 16 partits on pot passar de tot, no hem de baixar els braços i tot i que el lider es troba ara a 9 punts s'ha de seguir treballant amb més força que mai. Aquesta propera setmana, després de 2 partits a fora, tornem al MunIcipal Planenc contra un bon equip, el Morell, que també ocupa places davanteres i posteriorment a casa del Torredembarra, colider. Són molt importants els propers 6 punts per veure de manera defintiva les nostres aspiracions en el que queda de campionat. Ànims equip, felicitats als 2 juvenils debutants i FORÇA PLA! 
Jordi Ferré (Jugador i administrador del blog)

11 comentaris:

  1. ostres quin optimisme amiga o amic Jennifer... bé, si et sembla parlem de nou d'aquí a 17 partits un cop hagi acabat tot, de dèbils es baixar els braços a aquestes alçades ;-). salut!

    ResponElimina
  2. si, si, d'aqui a 17 partits ens veiem... us havieu de menjar el món i us acabareu menjant una m.....

    ResponElimina
  3. ......untanya d'entrenaments intensos amb més de 20 jugadors com mai abans havia passat al Pla en ple hivern, això es el que ens haurem menjat acabi com acabi la temporada. Gràcies per llegir el blog i per seguir tant interessadament el que fa l'equip. Salut.

    ResponElimina
  4. torre y pobla subiran estan atope, pero bueno no bajeis los brazos =)

    ResponElimina
  5. Ojo tambien con el Serralenc...Tambien pienso que con el equipo que teneis el pla, no debeis bajar los brazos.

    ResponElimina
  6. Bé equip, ara no podem abaixar el braços tal com diuen els últims comentaris, que s'agraeixen de tant en tant una mica d'ànims!!
    Hem de seguir treballant i aspirar al màxim que poguem sempre anant partit a partit!
    FORÇA PLA!!!!!

    ResponElimina
  7. Tot just comença la 2a volta, mooooolts punts en joc i justament aquesta temporada hi ha molts equips que poden "donar sorpreses" als de dalt (i La Pobla, fora de casa sho haurà de currar de valent per treure els punts, al = q Torre o Sarralenc).
    Hi ha candidats, xò keda mlt! Ànims.

    Sergi

    ResponElimina
  8. partit esportiu i net,nosaltres la veritat que a casa estem imparables 10 de 10,sort per lo queda de temporada que da tota una segona volta per endavan i pot pasar de tot,,tenio un molt bon equip,,,,salut

    ResponElimina
  9. esportiu i net del tot... només faltava que diguessin allò de "que se besen que se besen!!" el pla va sortir derrotat i poruc.

    ResponElimina
  10. Ferran, realment creus que estant a 6 punts i amb una possibilitat immillorable d'apropar-nos als liders hauriem sortit derrotats des d'un principi? L'equip va sortir concentrat però La Pobla va sortir més enxufada i va liquidar ràpid el partit que sens presentava complicat per les numeroses baixes que teniem. No vam abaixar els braços en cap moment i la segona part va ser un 1-2 amb 10 jugadors i 3 juvenils, que no es fàcil amb tres gols en contra. I net ho va ser, però "rifi rafes" n'hi va haver per ambdues bandes. Salut.

    ResponElimina