diumenge, 9 de gener del 2011

Jornada 16 - EL PLA 4 - CREIXELL 2


Jornada 16 - Dissabte 8 de Gener de 2011- Camp de Futbol Municipal del Pla de Santa Maria

Condicions climatológiques: Cel descobert i fred a la segona part amb 7º
Observacions i Estadística: Partit que començà uns minuts tard per la tardança de l'àrbitre en arribar. Primer encontre del 2011 marcat per vàries sancions i lesions. 9è partit consecutiu planenc sense perdre amb 23 de 27 punts possibles. 4 gols d' Alberto que ja en suma 15 al seu compte particular i s'apropa al pixixi Dani Neff.


CE El Pla de Santa Maria - 4
CE El Creixell - 2

Gols: Alberto '14, '32, '37 i '88


Alineació Pla: Mohammed, Toni Ruiz, David Balañà, Òscar Borràs, Jordi Martínez, Hicham, JM Raduà, Roger Ollé, Jorge Cantero, Pinxu (Alí '60) i Alberto (89' Pep).


Crònica del nostre entrenador Miquel López
www.lopezentrenadors.com

S’ha reprès el futbol passades les festes de Nadal i Reis i el C.E. El Pla de Santa Maria ha aconseguit una nova victòria, aquesta davant el C.F.Creixell. L’encontre a priori era difícil per als locals que es veien afectats per les lesions i les sancions, i per tant  minvades les seves possibilitats d’actuació estaven obligats a realitzar un encontre molt seriós, amb preeminència de l’equip sobre les individualitats.
Els jugadors han saltat al camp conscients de la importància d’aquest resultat per tal de no veure’s despenjats del grup de dalt, però els nervis els han traït repetidament. En el minut 7 els jugadors visitants s’han pogut avançar en el marcador en una mala entesa en defensa que ha permès rematar a l’únic davanter del Creixell que xafava l’àrea en franquícia davant la porteria local.   
Res del que s’havia plantejat sortia, però els jugadors seguien intentant-ho amb voluntat i creient en les seves possibilitats. Ben aviat, en el minut 14, Alberto obriria el seu compte golejador amb un bon remat de cap, lluny de l’abast del porter.
Semblava que el partit es normalitzava però no ha estat així, els locals encara havien de patir molt, ja que una nova errada defensiva permetria que l’equip del  Creixell recuperés la pilota en posició molt propera a l’àrea local i s’avancés en el marcador.
El partit no estava essent bo, sobre tot en aspecte defensiu pel que feia als locals, si be seguien treballant amb convicció per tal d’aconseguir la victòria.
Alberto, aquesta vegada amb un fort xut que impacta en un dels pals i entra en la porteria del Creixell, aconsegueix el gol de l’empat. Discorria els minut 32.
Novament Alberto, en el minut 37, en un bon remat de cap aconsegueix posar al seu equip  al davant en el marcador. Abans de finalitzar la primera part encara tindrien els planencs possibilitats clares de marcar el quart gol i posar una diferencia tranquil·litzadora, però semblava que aquest dissabte no es donaria aquesta circumstancia.

La segona part s’ha iniciat amb pressió dels locals sobre els jugadors del Creixell, aconseguint arribar amb certa assiduïtat a la porteria contraria, generant ocasions de gols, fins a tres clares ocasions que unes vegades han anat a parar al travesses i d’altres han sortit, de manera incomprensible fora de la porteria, quan semblava que era més fàcil que anessin dins.
Davant aquestes pilotes errades i la curta diferencia en el marcador s’ha anat generant certa intranquil·litat en els locals que veien com no aconseguien tancar el partit i en canvi han hagut de treure dues pilotes sota pals que podien significar el gol de l’empat.
Ja en les acaballes del partit, minut 88, Alberto aconseguiria el quart gol del seu equip i el seu quart gol, avançant-se a la sortida del porter visitant. Aquest gol ha donat la tranquil·litat que havia estat cercant l’equip local i ha restat als visitant la fe que els quedava en l’empat.
Era molt important aquest partit, l’equip ho sabia, ha lluitat i ha aconseguit la victòria. Enhorabona i bon any nou a tots.
Miquel López (Entrenador)
*************************************
La propera setmana, en la Jornada 17 i última de la primera volta, ens desplaçarem al camp de terra d'un rival directe: La Bisbalenca. Serà un partit importantíssim ja que uns victòria ens podria apropar a la 3era o 4rta plaça de la classificació a l'espera dels resultats d'aquesta jornada actual.
FORÇA PLA! 
Jordi Ferré

1 comentari:

  1. El duel de líders entre Torredembarra i la Pobla de Montornès ha acabat amb empat a 2. Ha estat un partit molt igualat amb 2 expulsats pels locals i un pel visitant, tangana a la grada, policia... i novament amb un àrbitre de 120kg damunt del terreny de joc que gairebé no podia ni correr (es el que hi ha a 3era regional). A la grada més de 200 persones animant els dos equips. Aquest resultat ens deixa a 6 punts dels dos líders amb tota la segona volta per davant i amb un proper partit a la Bisbalenca importantíssim. Salut.

    ResponElimina