dilluns, 13 de desembre del 2010

Jornada 14 - EL PLA 2 - VILA-RODONA 1

Jornada 14 - Dissabte 11 de Desembre de 2010 - Camp de Futbol Municipal del Pla de Santa Maria
Condicions Climatològiques: Cel mig Cobert i 10º de temperatura
Observacions: Derbi Comarcal i bona afluència d'espectadors


CE El Pla de Santa Maria - 2
Vila-Rodona CF - 1

Gols: Alberto '75 i Òscar '90

Alineació Pla: Pep Cuesta, Antonio Ruiz, Joan Àlvarez, David Balañà (Jordi Segura), Òscar Borràs, Jaume Raduà, Hicham, JM Raduà, Jordi Ferré (Jordi Martínez '56), Roger Ollé (Pinxu '45) i Alberto.

Crònica del nostre Entrenador Miquel López:
www.lopezentrenadors.com


L’equip sabia el que havia de fer per guanyar aquest partit. El darrer encontre jugat al camp del Rocafort havia deixat seqüeles importants que obligaven a canvis en la alineació i també a canvis tàctics per tal de guanyar un matx que en el que El Pla sabia que tenia molt a perdre i poc a guanyar.
En aquestes condicions es va iniciar el partit i es va veure des de el primer minut l’equip local sortia a pressionar a l’equip visitant i volia tenir la pilota per tal de apropar-se a la porteria contraria.
La primera part l’amo del joc ha estat ell Pla, que ha tingut la possessió de la pilota, però no l’ha sabut transformar aquesta superioritat en perill per la porteria contrària. Han transcorregut els primers 45 minuts sense que ni un equip ni l’altre arribessin amb garanties de gol a les porteries respectives. Més perill pels planencs però sense concretar amb gol. Amb zero a zero han finalitzat aquests primers quaranta cinc minuts. Les poques opcions que hi ha hagut les ha resolt el porter visitant.
El descans ha servit per a corregir les mancances detectades i, la segona part ha estat diferent. En els primers minuts d’aquesta segona part el Vila-rodona, s’ha avançat en el marcador, amb un gol Olímpic, de porteria a porteria i a partir d’aquest moment encara ha estat més difícil trenar el joc. Els visitants tenien el que volien i s’han dedicat a perdre joc en cada jugada, alentint les sacades de porta, les sacades de banda, els canvis de jugadors, etc.. però l’esperit de lluita dels jugadors locals no ha minvat, sinó que han continuat creient en les seves possibilitats, generant joc, arribant a la porteria contraria amb assiduïtat, fins que en una d’aquestes jugades, Alberto, amb un fort xut creuat, amb la cama esquerra al pal llarg del porter vencia la resistència que aquest havia ofert fina a aquell moment.
L’equip local no n’ha tingut prou i ha seguit lluitant fins al darrer moment, el que li ha donat els fruits que cercaven. En el minut noranta de partit Oscar rematava de cap a la xarxa una jugada a pilota aturada, aconseguint d’aquesta manera el gol de la victòria.
L’àrbitre, com en el cas del partit de la setmana anterior, en una interpretació errònia del reglament,  allargaria el  partit cinc minuts beneficiant a l’infractor, a aquell que havia estat perdent temps de forma antiesportiva.
Miquel López
*****
La propera Setmana ens desplaçem al camp de terra de La Nou de Gaià en el que serà el darrer partit abans de l'aturada nadalenca. Esperem poder aconseguir els tres punts i escalar una posició ja que ens trobem 5èns i hi ha enfrontaments directes entre els líders. FORÇA PLA! (Jordi)


10 comentaris:

  1. Primer q tot, felicitats per la victòria!
    Però sincerament, i veient el partit dsd la banda, crec q el més just hauria sigut un empat.

    Estic d'acord q el Pla va dominar l'aspecte d la possessió, xò jugades de perill clares, bn pokes.. vau patir mlt les baixes..
    El gol nostre, fet pel porter, evidentment és per fortuna nostra, i amb el 0-1 l'arbitre es va empassar un clar penal q, ki sap si hagués sigut un 0-2..
    Vau seguir apretant, sense tindre encara ocasions clares.. i potser en una q no era clara, on es perd una pilota al mig dl camp i no es defensa amb prou intensitat, l'Alberto acaba fent un golàs.

    L'1-1 feia mèrits al q shavia vist fins al moment.. I si el senyor colegiat q es critica a la crònica no hagués afegit el temps q "ens beneficiava a nosaltres????" no haurieu fet el 2-1 de l'Òscar.

    I vetho akí, q de els fornits centrals del Pla, a partir dakest moment, van començar a patir certs desmais a l'àrea amb el corresponent xiulet de falta de l'àrbitre (i no cal recordar frases tant esportives com "què fas aixecante?? keda't al terra a perdre temps")

    Xò està clar q kuan el resultat afavoreix un ekip, shan dutilitzar akestes estratègies q demostren experiència...

    Així q, tothom ens hauriem d mirar una mica el melic abans dentrar en segons kines polèmikes!

    Espero q tingueu sort a les pròximes jornades i feu bons akests 3 punts!!

    Ens veiem a la tornada!! Salut!! ;)

    Sergi.

    ResponElimina
  2. Gràcies pel teu punt de vista Sergi, el tema del penal no assenyalat, crec que el Joand (defensa planenc), toca claríssimament la pilota anulant la jugada d'atac; entenc que es una jugada liada dins de l'àrea i es molt difícil que l'àrbitre ho vegi amb claredat i de manera objectiva...

    Les crítiques sobre el temps perdut venen just després del gol d' Òscar, a criteri del nostre entrenador, el vostre porter va perdre temps tota la segona part i al final demanava descompte...

    Bé, son "lances del juego" no? jeje. Tothom escombra cap a casa seva i es normal, qui no perdria temps en els minuts de descompte després de girar el marcador en un partit molt complicat per nosaltres? es normal i tothom ho faria.

    Felicitats pel partit del vostre equip, moltíssima sort i ens veiem a la tornada. Una abraçada crak i merci per escriure al blog!!!

    ResponElimina
  3. hay le has dao jordi jejej oye que gente como el anonimo y algunos mas no hace falta que venga al campo de futbol que se queden en casa que hay estaran mejor, el que venga al campo que sea para apoyar al equipo a diferencia de los jugadores que haya, sean nuevos o de casa. Al fin lo que importa es que un pueblo como el pla tenga un equipo en una buena categoria donde los jovenes que bienes x debajo tengan ganas de jugar al futbol en su pueblo y puedan disbrutar del futbol. Vamos digo yo jejeje

    ResponElimina
  4. ah claro que si toca pelota ya da igual si le arrastra la pierna y tuerze el tobillo ,que gran rigor nene

    ResponElimina
  5. El que han de fer els jugadors de fora perquè la gent del Pla pugui jugar a futbol és anar cap a casa seva. I millor no parlo de la classe de gent que porten a les grades...

    Tenim un camp magnífic i els nostres jugadors juguen molt poc o juguen en altres equips! Quin desastre! Si juguessin més gent de casa seriem més els aficionats que ens acostem al camp.

    Respecte el partit, l'empat m'hagués semblat just, vist des de la banda el penal va ser claríssim! No entenc com paguen per aquesta mena d'àrbitres...

    Molta Sort!

    ResponElimina
  6. el penal n ho es xq soc jo qui treu la pilota i cm q n ens juguem ni diners ni re no tindria cap problema en diro, toco la pilota mlt abans q el davanter i quan veu q n arriba es tira igual cm vai fr jo, a partir daki xoquem. Pero n pensis q ha estat penal pq trec la pilota.
    Sergi puc entendret tmb penso q el resultat just un empat xq ni uns ni els altres vam crear mlt joc ofensiu clar xo n em diguis d perdre temps xq tota la segona part el vilarodona va perdre tot el que va voler, si fins i tot el diego mu deia!! I em deia vos farieu igual i ja esta, vos vau perdre temps durant 40min i nos els ultims 5. Pero deixan aixo sergi crec q teniu bon block bastant compacte! Sort i ens veiem en alguna fsta major q segur q sera abans q el futbol

    ResponElimina
  7. A veure nois si llegim b el q he escrit, q poseu en boca meva paraules q no he dit.. :p
    En cap moment he dit q el Vila-rodona no perdés temps, pq està clar q ho va fer (i torno a dir, q "tonto" el q no sàpiga jugar amb akests aspectes del joc tb!! ja q són reflex d'experiència i/o veterania. Daki a q dp d remuntar, alguns jugadors dl Pla fessin el mateix, i ben normal q és!!).
    Si parlessim d bàsquet ja no seria el mateix, pq el temps es para.. xò és futbol amics, i kuan el rival et domina, cm + li tallis el ritme d joc i refredis el partit, millor.
    I a lo q al penalty se refiere.. xDDD diguem q em va semblar prou clar i ho ratifico, i pel k sembla algunes persones opinen cm jo. Xò b, són jugades polèmikes q es poden pitar o no depenent de l'objectivitat, col.locació o agudesa visual de l'àrbitre. En tot cas, ja ho vaig dir q el número 3 era un marrano i no el penso saludar a cap festa major!! jajajajaj

    Apa cracks, a disfrutar d'akest esport i la seva salsa!! Sort akesta jornada i bones festes!!

    PD: em va agradar q gràcies a les baixes tinguessin oportunitat x jugar + minuts els jugadors dl poble! vere si x la tornada puc jugar el derbi!! ;)

    Sergi

    ResponElimina
  8. cagun sergi que et fotre un cubata pel cap quan et vegi! Jeje q n es penalti pesao! Jeje akets q opinen cm tu es x posar maranya! N cm tu. Ale ens veiem paio a veure si et recuperes!

    ResponElimina
  9. Bones a tots. Crec que la millor solució és no donar tanta importància als comentaris crítics, sinó acceptar-los com una cosa natural de l'esport i de la vida, ja que no hi ha ningú deslliurat de la crítica. Fins i tot, i parlant a nivell professional, que no és el nostre cas, personatges tan impecables com el Guardiola no paren de rebre patacades per tots costats. El que hem de fer és gaudir del futbol, que és el que ens apassiona i ens fa oblidar els maldecaps que tots podem tenir. Ànims, i recordem que tot això és futbol amateur, que fem com a hobby, per diversió, no per barallar-nos ni discutir amb arguments infantils.

    ResponElimina
  10. Compatriotes!! Veig que teniu rao, i tambe esteu molt ben acompanyats. Molt valent al mon amagat hi ha! I quan falten al respecte ja... es duna valentia digne d'admirar.
    pero bueno, desitjar-vos molta sort, bones festes i feliç any nou. Anims!!

    ResponElimina