Lloc: Camp municipal de Les Forques de Rocafort de Queralt
Resultat: C.F. Racing de Rocafort  2    C.E. El Pla de Santa Maria   2
Mohamed, Antonio, Joan, Jaume, Oscar, Miguel, Josep Maria , Hicham, Alberto, José i Dani Neff.
Gols: Miguel  i Jaume.
Canvis: minut 35, surt José, entra David
              Minut 73, surt Josep Maria , entra Roger

Tarda gris que amenaça pluja, però no tan freda com la que s’havia viscut a la comarca la setmana anterior. Altre partit complicat,  en un camp molt petit, molt irregular, on l’equip que vol jugar a futbol pateix per la manca d’espais i novament un partit de mal entesa rivalitat entre clubs de pobles més o menys proper.
S’inicia el partit amb els dos equips ben posicionats i amb molt intensitat. Les pèrdues constants de pilotes per la pressió, i per les dimensions del camp fan que el joc no sigui bonic, que les jugades no es finalitzin amb xut a la porteria contraria i passen els minuts en una lluita ferma entre dos equips.
En el primer terç del partit, el Pla de Santa Maria te dues bones ocasions de gols en remats de Dani Neff al pal de la porteria local.
El Racing de Rocafort no arribava a la porteria de l’equip visitant, però en una errada en la sortida de la pilota Omar, de xut creuat aconsegueix l’u a zero quan ja finalitzava la primera part.
L’equip ha sabut assimilar les dificultats i ha sortit la segona part amb moltes ganes de capgirar el marcador, sabent com havíem de jugar i, l’equip ho ha fet.
Ha mantingut la porteria a zero la segona part i en jugada combinada es presenta davant la porteria del Rocafort i sota els pals un jugador local treu la pilota amb la ma, quan ja el porter estava batut. Llençat el penal la pilota tornaria a anar al pal per tercera vegada.
Tot el que s’ha viscut fins a aquells moment podia fer pensar que amb l’errada d’aquest penal l’equip baixaria els braços i aquí s’acabaria l’encontre, però no, els planencs han seguit treballant per a obtenir la victòria amb convenciment i ho han aconseguit.  Primer Miguel, amb un subtil toc d’esperó aconseguia el gol de l’empat  i, després Jaume en una falta lateral  directa, han aconseguit batre la porteria contraria i arribar amb 1 a 2 al temps de descompte.

El resultat era curt pels mèrits que havia fet l’equip planenc i només les ganes que hi posaven els locals podien evitar la victòria. Ja en el minut 90 Miguel aconseguia el que havia de ser el gol definitiu, l’1 a 3, però no ha pujat al marcador. El “senyor” que la federació havia designat per a dirigir l’encontre l’ha anul·lat per fora de joc quan el jugador està endarrerit més de quatre metros sobre el jugador local  que marca el fora de joc.
En temps de descompte, -  vuit minuts – en un corner el Racing de Rocafort aconseguia el gol de l’empat a 2 amb que s’arribaria al final del partit.
En aquesta ocasió costa molt anomenar  partit de futbol al que s’ha vist sobre el camp municipal de Rocafort. La federació ha designat per a arbitrar l’encontre a un “senyor”, amb moltes mancances físiques, la prominència abdominal que arrossegava i que l’impedia vestir-se tal com el reglament determina, - amb la samarreta per dins dels pantalons – no dignificava precisament el futbol. Ha estat incapaç de seguir el joc de prop i ha transformat el que podia haver estat un bon partit de futbol en un giri gai sense sentit . Cada contacte una falta, cada pilota en llarg un fora de joc. Cada comentari del  jugador una amenaça, intentant mantenir el respecte cap a la seva persona mostrant targetes de manera indiscriminada. No és aquest el camí. El respecte, en el futbol i en la vida, te l’has de guanyar amb la tema manera de comportar-te i aquest senyor no ho ha fet. Ha fet molt mal al futbol i a un equip en contret, a aquell que ha intentat jugar a futbol.  Ha permès que els locals, després del gol inicial perdessin temps de manera descarada, alentint el lliurament de les pilotes que sortien fora, que han estat moltes per les especials condicions del camp i el seu entorn, que seguissin perdent temps en cada canvi que feien i finalment ha allargat el partit vuit minuts beneficiant a l’infractor.
Aquest partit ja està jugat, ja no te remei,però la Federació faria be en retirar a aquest “Senyor” i dedicar-lo al futbol de veterans.  El nivell del futbol territorial ja es prou baix com per a que la pròpia Federació col·labori en que baixi encara més.