dilluns, 25 d’octubre del 2010

Jornada 7: CONSTANTÍ 2 - EL PLA 1

Jornada 7 - Diumenge 24 d' Octubre de 2010 - Camp de Futbol de la Coma de Constantí

Constantí CF - 2
CE El Pla de Santa Maria - 1
(Dani Neff '25)

Alineació: Pep Cuesta, Òscar Borràs, Joan Àlvarez, Jaume Raduà, Toni Ruiz, JM Raduà, Miguel Muñoz, Hicham, Alberto (David Tardiu '60), Jose (Jordi Ferré '70) i Dani Neff. Moha, David Balañà, Richi Martínez, Roger Ollé i Marcos Alfonso.
 
Nova derrota en un partit per oblidar. Tot i un inici força trabat, l'equip va aconseguir tenir la pilota durant el primer temps amb algunes arribades a la porteria local. Neff ens va avançar al marcador després d'una jugada de contraatac de Jose, però repetits i dubtables fora de joc xiulats per l'àrbitre i un parell de jugades molt clares de gol que no es van aconseguir definir i acabar, no van permetre incrementar i rematar el marcador abans del descans. En el segon temps l'equip va seguir amb la mateixa dinàmica, i el Constantí, amb res a perdre, va llançar l'equip al contraatac. Primer un gol fruit d'una centrada al minut 80 i després un fort xut ras des de la frontal de l'àrea gran ja en el minut 90 ens van condemnar a patir la 4rta derrota a la lliga en només 7 partits.

L'equip segueix poc cohesionat, falta ambició per la victòria i sobretot falta unitat, però ens en sortirem i aixecarem l'equip, d'això no hi ha dubte i es el més important per a seguir endavant. Queda clar que no ens podem permetre més ensopegades de cara a les aspiracions de perseguir el grup capdavanter. El lider Sarralenc va perdre 2 punts a casa i tant Torredembarra com Morell com la Pobla de Montornès van perdre els seus respectius partits, amb el que hagués estat una bona jornada per retallar punts a la general, només Rocafort va sumar i segueixen endavant en un bon inici. Com diu el tòpic futbolístic cal anar partit a partit i aquesta propera jornada i les 2 següents hi ha molts enfrontaments directes al capdavant i nosaltres rebem el cuer Granja Cusa dissabte a la tarda, s'ha de guanyar si o si i recuperar terreny.

Som-hi equip!! FORÇA PLA!!

10 comentaris:

  1. Si no tinc mal entès sembla que finalment al Sarralenc li donaran els tres punts perquè la Bisbalenca va aliniar a dos jugadors sancioants per haber estat expulsats la setmana anterior... no podem baixar els braços!!

    ResponElimina
  2. No us desanimeu, la lliga és mlt llarga i han de passar moltes coses encara. És important que feu un grup, al fi i al cap es juga a futbol per passar-ho b! A nivell individual teniu mlt bons jugadors, estic segur q els bons resultats us arribaran!
    Anims! ;)

    Sergi - Vila-rodona

    ResponElimina
  3. Ostres acabp de veure a Icompetición el tema dels punts del Sarralenc per alineació indeguda! deu ni dor...
    Sergi, es veritat que la Lliga es llarga, vosaltres esteu també amb 4 derrotes + 3 victòries i n'estic convençut que acabareu la Lliga lluitant a dalt, com sempre teniu un equip fort! a veure si es veritat i ens veiem les cares ben amunt al final!!!

    ResponElimina
  4. Lo siento por algunos, pero la mayoría os lo mereceis, el proyecto funciona, jajaja. Ni grupo, ni juego, ni armonía, ni resultados... Te sentirás orgulloso presidente, este año si que lo estás haciendo bién jajaja, lo que queremos los aficionados del Pla, es ver jugar a gente del pla, no a estrellas (o estrellados) de no se donde. A ver si te enteras, esto es tercera regional.

    ResponElimina
  5. ja només falta aquest últim comentari...... si senyor!!!!

    ResponElimina
  6. Aquí molts anònims i pocs noms....
    Si tu (anònim) ets aficionat del Pla, el que hauries de fer, és recolzar l'equip i animar en comptes de posar pals a les rodes. El que sobra aquí són gent com tu que només volen fer mal a l'equip.
    Ànims equip que anirem millorant i fent equip a poc a poc!!
    VISCA EL PLA!!

    ResponElimina
  7. Soy del Pla igual que tú, y he seguido este equipo desde siempre, y creo que puedo dar mi opinión, no se está haciendo una buena gestión, y se está siendo muy poco sensible con la gente que ha estado siempre con el equipo, David eres inteligente y también lo sabes, la gente de siempre se va y quedan cracks, pero no equipo, lo siento por vosotros, pero así se podran ganar cosas, pero no practicar un deporte agusto como se hacía hasta ahora.

    ResponElimina
  8. El problema que se ve des de fuera, es que se ha dado mucha bola al equipazo que ha montado el pla, y eso os esta perjudicando. Si además y según decís, teneis una mini guerra civil en vuestro propio equipo... las prisas nunca fueron buenas, i querer subir un equipo en un año a base de traer jugadores de fuera (desconozco si a golpe de talonario), y echar a los que han luchado tanto por el equipo, mal lo teneis...

    ResponElimina
  9. Jordi, finalment no hi va haver alineació indeguda de la Bisbalenca ja que van jugar un partit aplaçat entre setmana i per tant la sanció ja la van complir. El problema es que a la pagina de la federació no ho havien rectificat i això va dur a l'error als d'icompeticion.

    ResponElimina
  10. Ei moltes gracies x la info!!! A veure si signeu els comentaris que aixi sabem qui som uns i altres! Jeje. Gracies!

    ResponElimina