dissabte, 30 d’octubre del 2010

Jornada 8: EL PLA 14 - CUSA LA GRANJA 1

Jornada 8 - Dissabte 30 d' Octubre de 2010 - Camp de Futbol Municipal del Pla de Santa Maria
Condicions Climatològiques: Cel cobert i 14º de temperatura. 

- CE El Pla de Santa Maria - 14
(Dani Neff 4, Alberto 4, Miguel 3, Jose 2 i Richi 1)
- Cusa La Granja UD - 1

Alineació Pla: Victor Gavarró, Òscar Borràs (Marcos Alfonso '45), Joan Àlvarez (Roger Ollé '50), David Balañà (Jordi Martínez '75), Toni Ruiz, JM Raduà, Hicham (Jordi Ferré '45), Miguel, Alberto, Jose (Richi '70) i Dani Neff. Mohammed i Pinxu.

Victòria humiliant l'aconseguida aquesta tarda al municipal planenc contra el cuer de la competició, la Cusa Granja. El partit ha començat amb clar domini local i els planencs han pogut moure la pilota a molt bon ritme des del principi. La gran majoria de jugades d'atac han acabat en gol gràcies a l'efectivitat dels nostres davanters i amb un genial Miguel al mig del camp molt ben recolzat per Hicham i Josep Mª Raduà que han quallat un molt bon partit. El primer temps ha acabat amb 7-0. El guió de la segona part ha estat el mateix, un equip visitant totalment inoperant en totes les línies de joc i un equip planenc molt inspirat i despressionat disposat a aconseguir un resultat d'escàndol que serveix per col·locar l'equip com a màxim golejador de la competició a l'espera d'alguns resultats d'aquesta jornada, dada sempre important de cara a final de Lliga. El gol visitant ha arribat després d'un penalty inexistent a l'interior de la petita que gairebé ha estat apunt d'aturar un bon i atent Gavarró.

La clau del partit, després de treballar-ho tàcticament ens els darrers entrenaments, han estat les pilotes interiors, que aquesta vegada si que han existit i que han precedit i proporcionat el 80% de les jugades de gol.

No hem de caure en el miratge d'un resultat tant abultat, l'equip rival ha estat, amb tot el respecte, un conjunt molt dèbil i ara el que cal fer es ja pensar en l'importantíssim partit de diumenge que ve a les 12h del migdia al camp de l' Arboç. Serà el primer partit després de 9 jornades que disputarem sobre terra, i a partir d'ara en vindràn molts més, fet que caldrà tenir molt en compte a l'hora de desplegar i disposar el joc planenc sobre el terreny de joc.

Moltes felicitats a tot l'equip. Cal estar units i aconseguir que aquesta victòria sigui l'inici d'una bona ratxa de resultats positiusque ens apropin al liderat.

Us animo a comentar en aquest blog tots aquells punts interessants i opinions subjectives sobre l'estat actual de l'equip, el nou 4-3-3 utilitzat en les dues darreres jornades, en fi, tot allò que pugui ajudar a que hi hagi caliu d'equip sempre que sigui sa, signant els comentaris i sense cap mala intenció.

FORÇA PLA!

5 comentaris:

  1. Felicitats x la victòria!
    14 gols, encara q siguin contra el cuer, no són fàcils de marcar, i això demostra el potencial q teniu.
    Lo del camp de l'Arboç, informeu-vos b on jugueu, pq crec q tenien un camp nou amb gespa artificial (o almenys això m'havia arribat a les orelles), encara q nosaltres al 1r partit de lliga vam jugar al de terra de sempre (pressumptament tenien "diferències" amb l'ajuntament, i ens van demanar d'aplaçar-lo i tot).
    Apa ànims i a seguir així, q tot i la rivalitat m'agrada veure q els 2 equips de la comarca tiren amunt!

    Sergi - Vila-rodona

    ResponElimina
  2. Merci Sergi!! Tindrem en compte el tema del camp de l' Arboç, gràcies per la info.
    Bona victòria la vostra també al camp del farragós Creixell per 0-1! ara estem vosaltres i nosaltres amb 12 puntets. salut!

    ResponElimina
  3. iep nosotros jugamos en uno de tierra es un campo complicado ir con cuidado ;)

    ResponElimina
  4. Sí, juguen al de terra de sempre.. X lo vist el de gespa artificial és per categories inferiors o algo x l'estil!

    I puc afirmar q és un camp i un equip complicat, així q a posar-se les piles!! jejejj

    Sergi - Vila-rodona

    ResponElimina
  5. genial Sergi, prenem nota, aquest finde tocarà canviar de botes doncs!! Merci

    ResponElimina