diumenge, 17 d’octubre del 2010

Jornada 6: EL PLA 1 - ELS PALLARESOS 3

Jornada 6 - Dissabte 16 d' Octubre de 2010 - Camp Municipal de Futbol del Pla de Santa Maria


CE El Pla de Santa Maria - 1
(Alberto)
Els Pallaresos CE - 3

Alineació: Pep Cuesta, Antonio Ruiz, Jaume Raduà (David Balañà '80), Joan Àlvarez, Òscar Borràs (Jordi Ferré '75), Hicham, Josep Maria Raduà, Richi Martínez (David Tardiu '45), Alberto (Roger Ollé '60), Jose i Dani Neff. Jordi Martínez, Xavi Anglès i Mohammed. 

Tercera derrota a la Lliga en un mal partit planenc. Tot i disputar-se en plena Fira de Vent i després de dues victòries que havien començat a animar a la plantilla, l'equip ha sortit adormit i amb poca ambició per tal de poder vènçer a un equip rival que només havia sumat 1 dels primers 15 punts de competició.

L'equip rival va presentar un onze inicial molt reservat i tancat a camp propi, però en una jugada aïllada va poder aconseguir inaugurar el marcador al primer temps. Ja a la segona part, les coses van seguir igual futbolísticament parlant, moltes impresicions locals sense jugades trenades ni bons passes entre línies que deixaven passar els minuts sense poder arribar a la porteria contrària. L'equip visitant, en dues arribades puntuals més, va aconseguir fer pujar el més que sorprenent 0-3 al marcador planenc, fet que va caure com un autèntic gerro d'aigua freda quan encara faltava mitja hora per al final. Alberto en una bona jugada personal va aconseguir creuar la pilota i superar el porter dels Pallaresos, però el cop ja havia estat fort amb els tres gols visitants i l'equip, moralment molt tocat, no va poder ni tant sols apropar-se a l'empat.

Es un cop dur a les aspiracions d'assolir les places davanteres però no hi ha més camí que seguir treballant i cohesionant l'equip per a estar units i seguir a la recerca del bon joc i les victòries. Una setmana més, Torredembarra, Morell i Sarralenc han tornat a guanyar i ens doblen a punts a la competició, la lliga es molt llarga però no ens podem permetre més errors, es hora d'aixecar el cap.

La propera setmana visitem el sempre complicat camp del Constantí.

Molts ànims equip. FORÇA PLA!

6 comentaris:

  1. Ens hem de posar les piles ja!

    ResponElimina
  2. ELS CRACS FAN CATA CRAC..AIXO QUE TENIO DE GUAÑARLO TOT....ESPAVILEO HO ENCARA BAIGEREU DE CATEGORIA AH PERDONA QUE ESTEU A LA ULTIMA CATEGORIA....AIXO US PASA PER ANAR DE SOBRATS....APRENEU A SE MES HUMILS APRENEUNE

    ResponElimina
  3. en aquest blog els anònims craks i sobrats com tu han de signar els seus comentaris, això d'anar d'amagat es de covard, però sobretot el més important es aprendre a escriure bé, jo de tu m'apuntaria a unes classes de repàs d'ortografia que ho tens una miiiiica rovellat. salut i força pla!

    ResponElimina
  4. Va equip, tots a una. Tots hem de sumar, cadascú amb les seves qualitats. Com diu el Jordi, salut i força Pla!

    ResponElimina
  5. Teneis que aprender a tratar a los jugadores que tanto han dado por este equipo y ahora se sienten rechazados.

    ResponElimina