Jornada 5 - Diumenge 10 d' Octubre de 2010 - Camp Municipal de futbol de Sant Salvador

Perafort FC - 1
CE El Pla de Santa Maria - 7
(Dani Neff x4, Alberto, Jose i JM Raduà)

Alineació: Pep Cuesta, Òscar Borràs, Antonio Ruiz (Jordi Martínez '80), Joan Àlvarez (David Balañà '45), Jaume Raduà, Hicham, JM Raduà (Xavi Anglès '70), Alberto (Jordi Ferré '65), Richi Martínez (Roger Ollé '35), Jose i Dani Neff. Llorenç Anglès i Moha.

Tercera victòria a la Lliga l'aconseguida aquesta tarda de diumenge al Municipal de Sant Salvador.

El partit ha començat amb clar domini planenc gràcies a un joc fluid i al primer toc que ha fet anar de bòlit a l'equip local, actual cuer de la competició. Consistents en defensa i ràpids en atac, un molt inspirat Dani Neff ha aconseguit un magnífic Hat Trick en els primers 45 minuts. Alberto aprofitava una pilota morta a l'interior de l'àrea gran, després d'un fort xut ras de Jaume Raduà, i aconseguia batre al desesperat porter local que veia com la seva impotent defensa no podia fer res per evitar que el quart gol pujés al marcador. Abans del temps de descans, JM Raduà encara tenia temps d'aconseguir el cinquè gol dels planencs amb un bon i col·locat xut des de la frontal de la gran. Els locals havien aconseguit minuts abans el seu gol de l'honor en un xut col·locat que superava al nostre porter Pep, titular per primera vegada.

En el segon temps l'equip local ha augmentat en intensitat i després d'alguns minuts de dubte i puntuals errors en defensa, els grocs han tornat a rependre el control del joc. Miquel, entrenador planenc, ha realitzat 3 canvis per refrescar l'equip a partir del minut 65. Una bona baselina de Neff en el minut 75 feia pujar l' 1-6 i aconseguia així el seu quart gol en el seu compte particular. 5 minuts més tard, Jose tornava a aprofitar una pilota morta a la frontal de la petita per tancar un marcador molt clar a favor del nostre equip que hauria pogut fins i tot ser més àmpli gràcies a les constants arribades durant els darrers minuts.

El Perafort s'ha mostrat en tot moment molt dur amb jugades al límit i continuades provocacions i faltes de respecte fruit de la impotència d'un equip sense alternatives ni bon joc. Els del tarragonès s'enfonsen a l'última plaça de la classificació amb 0 punts.

Les nostres dades a la Lliga després de 5 partits: 9 punts, 16 gols a favor i 9 en contra que ens deixen en una provisional 7ena plaça a l'espera del Llorenç - Bisbalenca que s'ha aplaçat o que en tot cas es jugarà aquest dimarts.

A l'apartat de Resultats i Classificació d' aquest mateix blog ja hi podeu veure la darrera actualització després que hagin finalitzat 8 dels 9 partits d'aquesta jornada, que una setmana més deixa al Sarralenc, Torredembarra B i Morell B com a liders de la competició després que tots ells hagin sumat els tres punts en els seus respectius partits.

Dissabte que ve dia 16 d' Octubre rebem a casa als Pallaresos, un partit molt especial on s'espera una gran afluència de públic ja que es disputa en plena Fira del Vent planenca. Cal seguir pensant en el bon joc i la victòria i seguir entrenat fort i amb ganes. FORÇA PLA i FELICITATS a tots l'equip!!