Jornada 4 - Dissabte 3 d' Octubre de 2010 - Camp de Futbol de l' UE Tancat (El Vendrell)

Santa Oliva CE - 1
 CE El Pla de Santa Maria - 4
 (Jose x2, Dani Neff, Jaume Raduà)

Alineació: Moha (Pep Cuesta '45), Òscar Borràs, Antonio Ruiz (Marcos Alfonso '75), Jaume Raduà, Joan Àlvarez, Xavi Anglès (Gerard Cristià '45), Hicham, JM Raduà (Richi '65), Roger Oller (Jordi Ferré '45), Dani Neff i Jose. Altres jugadors: David Balañà i Llorenç Anglès.

Bon partit el disputat aquest passat dissabte contra el Santa Oliva al camp de futbol de la UE Tancat del Vendrell (per obres temporals al camp dels locals).

El partit va començar amb l'equip planenc ben plantat sobre el terreny de joc, sòlid en defensa i intentant treure la pilota jugada des de la primera línia. En una falta a la frontal de l'àrea rival, Jaume va engaltar un fort xut que va passar entremig de la barrera local fent inutil l'estirada del porter; era el 0-1 quan tot just s'havien disputat 20 minuts. Amb la reubiació d' Hicham a la posició de mig defensiu, l'equip va controlar la recuperació al centre del camp i va poder sortir jugant amb garanties. Fruit d'un d'aquestess bones recuperacions a la línia de mitjos, Jose va saber aprofitar molt bé una pilota llarga i va col·locar una vaselina per sobre del porter que va suposar el 0-2 just abans del final de la primera part.

En el segon temps l'equip va sortir lleugerament més estirat ofensivament parlant i va guanyar en profunditat. El Santa Oliva va acusar la despesa física efectuada als primers 45 minuts, fet que van saber aprofitar els grocs amb constants arribades a la porteria dels del Baix Penedès. El 0-3 va ser obra d'una molt bona jugada personal de Dani Neff, que debutava amb l'equip, i el 0-4 un magnífic xut de falta ras de Jose que va col·locar la pilota al pal llarg de la porteria local.

A pocs minuts del final, en una jugada enredada dins la nostra àrea, l'àrbitre va xiular un clar penal comès sobre un dels davanters rivals. Tot i la bona estirada de Pep, nou porter planenc, la pilota va acabar entrant fent pujar l' 1-4. El marcador ja no es va moure i d'aquesta manera s'aconseguia sumar la segona victòria a la Lliga. Són 3 punts molt importants i necessàris per aixecar la moral de l'equip, que de ben segur faràn guanyar molta confiança i ajudaràn a seguir treballant fort amb la vista fixada a les posicions davanteres que una setmana més ocupen el Sarralenc, el Torredembarra B i el Morell B, els tres equips amb 12 punts.