8ena VICTÒRIA CONSECUTIVA!!

Alineació Pla: Jordi Campanera, Guifré Vilaplana, Antonio Ruiz, Albert Martí, Jordi Segura ('77 Francesc Balañà), Sito Alamo ('56 David Pérez), Jaume Raduà, Hicham, Josep Mª Raduà, Alberto García ('56 Ramon Moya) i Dani Neff.

Gols Pla: 1-1 Dani Neff '16 i 2-1 Toni Ruiz '70.

Jugador del partit: TONI RUIZ

CASTELL TALLAT, l'espai més exclusiu per a casaments a l' Alt Camp i Conca de Barberà, us ofereix el jugador del partit. www.castelltallat.cat

Sempre cumpleix. El jugador més veterà de la plantilla (amb permís del lesionat Òscar Borràs), està demostrant que l'edat no importa si el que relament un té són ganes de jugar a futbol i lluitar cada minut disputat. No només segueix fi en defensa sinó que aquesta temporada marca gols importants, i el d'aquesta setmana ens dona els 3 punts!

M'HA AGRADAT / NO M'HA AGRADAT

Veure que una setmana més, els aficionats incondicionals no s'arruguen davant del fred i segueixen al peu del canó animant a l'equip. Destacar l'espectacular 2na posició assolida un cop arribem a l'aturada nadalenca, està a l'abast de pocs equips de la categoria i ens posiciona sens dubte com l'equip revelació de 3era Catalana.

Sense que sigui novetat, el vent. Les condicions meteorològiques en aquest aspecte sempre han estat un handicap al nostre camp. Ja fa anys que per l'ubicació del nostre terreny de joc, just al costat de la muntanya, aquest factor meteorològic impedeix en molts partits la correcte disputa de la pilota. No hauria estat millor construïr el pavelló damunt del camp de futbol i el terreny de joc a sota, com a mínim el pavelló hagués fet de paravents.

Crònica de l'entrenador Miquel López

El cap de setmana passat es notava que havia arribat l’hivern, molt fred i vent al Pla, el partit es va jugar a set graus de temperatura, la veritat és que la climatologia va incidir en els jugadors i els espectadors incondicionals de l’equip van haver de suportar un fred intens.
L’equip vol continuar creixent a la lliga i obtenint bons resultats i això comporta concentració, treball, solidaritat entre els jugadors en totes les fases del joc i l’adequada qualitat tècnica i aptitud tàctica. L’equip amb el que es dirimien els tres punts setmanals era el C.F. Bellvei, un dels equips més veterans d’aquesta categoria, amb un entrenador que la coneix profundament i amb uns jugadors que ja fa anys que hi juguen. És un equip difícil que no es podia jutjat per la posició que ostenta a la classificació ni pels darrers resultats obtinguts.
Els problemes que podien haver arrossegat en altres partits no els traslladarien a aquest i així es va veure des de el primer moment.
L’equip visitant va jugar la primera part a favor de vent, un vent que era molt fort i que incidia de manera definitiva en el joc. Calia jugar per terra i en curt per tal de poder controlar i dominar la pilota i per tant el joc. Així ho havia de fer l’equip planenc, però la realitat era que se li encomanava el joc dels del Baix Penedès i les pilotes en llarg no arribaven al seu destí .
Els visitants jugaven en joc llarg, mirant d’aprofitar l’empenta que els donava l’aire a favor i les dificultats que suposava per a la defensa i porters locals atacar la pilota en aquestes condicions.
En línies generals el partit va ser dominat de cap a peus per l’equip local, que va cercar amb convicció la porteria contraria i l’Alberto primer i després Situ van tenir oportunitats d’avançar al Pla en el marcador, però en totes dues ocasions el porter va encertar i va poder aturar o desviar la pilota.
Ben aviat, en el minut 8, es va avançar el Bellvei en un xut a porteria en segona jugada després d’un corner contra el Pla que va impactar en el cos de Guifré i va desviar la pilota lluny de  Jordi Campanera que ja havia iniciat l’acció per tal d’aturar-la cap a l’altre costat.
Ha semblat per un moment que l’equip local havia caigut en una situació de por a aquest xuts incontrolats que ajudat pel vent generaven perill i han estat uns deu minuts on els dels Baix Penedès han generat amb pilotes llargues dues o tres ocasions de relatiu perill.
La normalitat ha tornat en el minut setze quan Dani Neff ha rebut una pilota en banda, s’ha desfet de dos defenses visitants han sengles sotanes  interioritzant la seva posició i ha engaltat un xut fort i ras que ha pujat al marcador com el gol de l’empat.
Amb aquest resultat i amb l’equip local cercant la porteria contraria ha finalitzat la primera part.
La segona part ha estat dominada de dalt a baix per l’equip planenc, forts en aspecte defensiu i ambiciosos en aspecte ofensiu, s’ha jugat pràcticament al camp del Bellvei i en el minut setanta en una segona jugada de corner, Antonio ha aconseguit un remat que ha finalitzat al fons de la porteria del Bellvei. N’hi ha hagut prou amb aquest gol per a aconseguir els tres punts, si be s’han generat més ocasions de gol que per una o altra raó no han finalitzat a la porteria contraria.
Eren importants aquests tres punts per a mantenir les posicions a les quals ha aconseguit arribar l’equip amb la seva actitud i el seu treball en una categoria a la que acaba d’ascendir.
Ara cal gaudir de les festes nadalenques i continuar treballant de la mateixa manera per tal de donar continuïtat a la feina feta.
*****

... i la pròxima jornada: BANYERES DEL PENEDÈS CF

Entrem a les festes nadalenques i no hi tornarà a haver partit fins el pròxim Diumenge dia 8 de Gener. Jugarem a les 12h del migdia al camp municipal de futbol de Banyeres del Penedès, un camp que fa molt anys que no hi anem a jugar. El rival, avantpenúltim a la classificació amb 11 punts, només ha aconseguit 3 victòries en tota la lliga però cal tenir molt en compte que aquests 9 punts els ha aconseguit a casa on ha aconseguit derrotar al Montblanc i a l' Atlètic Valls. Porta 15 gols a favor i 35 en contra i en el darrer partit disputat va caure per 3-2 a Santa Coloma. Arribem a Nadal com a 2ns classificats, una posició espectacular després de 14 partits, però cal seguir treballant per acabar la temporada el més amunt possible, ni tant sols hem arribat a l'equador de la lliga. Enhorabona a tot l'equip i cos tècnic!