Condicions meteorològiques: Cel descobert amb fred i 8º de temperatura.

CF MONTBLANC - 1
CE EL PLA DE SANTA MARIA - 2

7ena VICTÒRIA CONSECUTIVA!!

Alineació Pla: Jordi Campanera, Toni Ruiz, Jaume Raduà, Albert Martí, David Balañà, Jordi Segura, Hicham el Haddadi ('68 David Pérez, Josep Mª Raduà, Jorge Cantero ('45 Alberto García), Thiago da Cunha ('46 Francesc Balañà, '89 Jordi Ferré) i Dani Neff. Banqueta: Marc Martí (PS), Èric Alcàntara i Dani Neymar.

Gols Pla: Dani Neff '21 després d'engaltar un fort xut des de 30m que va soprendre al porter, un golàs, i Albert García '73 quan després d'un refús la pilota li rebota al nostre davanter i l'esfèric entra per l'escaire.

Àrbitre: Juan Miguel Gómez López. Bona actuació del col·legiat, que va quedar al marge del partit tot passant desaparcebut, fet que sempre es molt positiu.

Posició a la classificació: 2ns amb 29 punts de 39 possibles! El Roda, que va empatar a Constantí, segueix líder amb 6 punts més que nosaltres, en suma 35. Ja per darrera nostre hi tenim al Llorenç amb 28 punts (que va caure derrotat al Vendrell, fet que ens permet avançar-lo) i després ja venen Cunit amb 27, Constantí amb 24, Vendrell amb 23...

Nova secció: M'HA AGRADAT / NO M'HA AGRADAT (inspirada en el gran i desaparegut Cafè Baviera del Xavi Bosch de Rac1 ;-). Espai d'opinió personal.

M'HA AGRADAT
Veure que després de 13 jornades a la nova categoria, l'equip ha aconseguit la 2na posició a la classificació, una fita mai aconseguida abans al futbol del nostre poble.

NO M'HA AGRADAT
Veure com una vegada més marxa per la porta del darrera un jugador del poble. En aquesta ocasió ha estat el lateral Jordi Martínez que abandona el club després de moltes temporades. Espero que en un futur pròxim pugui tornar.

Jugador del partit: DAVID BALAÑÀ

CASTELL TALLAT, l'espai per a banquets i casaments més exclusiu de l' Alt Camp i la Conca de Barberà, us ofereix el jugador del partit.

Molt bon partit del central planenc que continua en una molt bona línia ascendent. Flanquejat per l' Albert i el Jaume, va aconseguir tallar i refusar bones jugades d'atac del Montblanc. Una temporada més segueix amb molts merescuts minuts en el complicat 11 inicial i això té molt de mèrit. Enhorabona!

Crònica del nostre entrenador Miquel López

A priori era un partit difícil i es va confirmar així, pel camp municipal de Montblanc han passat fins ara els millors equips d’aquest grup i tots s’hi ha deixat punts. El C.E. El Pla de Santa María ha anat a Montblanc a jugar el partit que demanava l’equip montblanquí i el camp municipal de Montblanc, ample com a pocs en aquesta categoria. La qualitat de l’equip local està fora de tot dubte i n’era conscient l’equip tècnic de l’equip de El Pla, que havia tingut a les seves ordres a la pràctica totalitat dels jugadors montblanquins.
L’encontre s’ha iniciat  amb molt bona disposició per part dels dos equips, posicionat el C.E. El Pla defensivament  sobre el camp, ocupant racionalment el terreny de joc i intentant evitar els joc per les bandes dels locals.
El mig camp dels dos equips intervenia poc en aspecte ofensiu i molt en l’aspecte defensiu, el joc era en profunditat intentant allargar el camp i mirar de finalitzar de segona jugada, arribant per onades a l’àrea contraria.
Els dos equips feien una despesa física important i la pilota anava i venia d’un camp a l’altre, si be no sovintejaven les oportunitats de gol. Tot i això en el minut 10 Muriana va tenir la oportunitat de avançar al Montblanc en el marcador en una pilota que es va jugar contra Campanera que aquest va saber treure anat al terra.
En el minut 21 Dani Neff en posició de tres quarts de camp, rep una pilota en profunditat, la controla i engalta un fort xut que entra a la porteria entre la ma del porter i el travesser. La pilota sorprèn al porter que no espera un xut tant llunyà, i també per que la pilota engaltada en l’empeine central, fa un estrany inesperat.
El Montblanc entra be per les bandes sobre tot per la banda esquerra on l’Albert Ballart mostra la seva qualitat generant perill de manera reiterada, també Pinatell per banda dreta aconsegueix generar perill, però aquestes jugades no arriben a la zona de remat, amb la qual cosa no es generen oportunitats de gol.
En el minut 35, es xiula un penal contra el Pla, que suposa que Muriana pugui aconseguir el gol de l’empat amb el que finalitzaria la primera part.
La segona part s’ajusten els marcatges sobre els creadors del joc ofensiu de la U.E. Montblanc i el partit és més controlat per part dels visitants, que no poden evitar un xut al pal de Pinatell que pot refusar David Balañà.
A mesura que avança el partit el  C.E. El Pla de Santa María es fa amb la pilota  i això possibilita que en el minut 73, Alberto, provoqui una jugada forçada per l’equip local i el refús defensiu rebota sobre el cos de Alberto i s’introdueix en la porteria del Montblanc.
Els darrers minuts del partit l’equip local s’aboca sobre l’àrea de l’equip planenc  més amb força que de manera racional i en el darrer minut Benitez te la oportunitat de posar l’empat a dos en el marcador en una jugada en que tres jugadors montblanquins es presenten davant Campanera que pot aturar la pilota.
En resum un partit molt intens, amb poques oportunitats de gol, tal i com podíem preveure i en el que s’ha endut la victòria aquell equip que ha sabut ser més efectiu davant la porteria contraria.
Miquel López
Entrenador Territorial

*****

... i la Pròxima Jornada: ATLÈTIC BELLVEI

Aquesta setmana actual, degut al Pont de la Constitució, no hi haurà jornada de Lliga. El pròxim partit el disputarem contra l' Atlètic Bellvei, un altre dels equips històrics de l'antiga 2na Regional que sempre rendeix a un molt bon nivell degut a la llarga experiència d'alguns dels seus jugadors. L'enfrontament serà el dissabte dia 17/12 al municipal planenc i serà el darrer partit abans de la parada de les festes de Nadal.
El Bellvei ocupa la 10ena posició a la classificació amb un balanç de 3 victòries, 5 empats i 5 derrotes, 19 gols a favir i 26 en contra. Fora de casa el balanç es de 2 victòries, 2 empats i 2 derrotes. Cal tenir en compte que el conjunt del Baix Penedès ha aconseguit treure un punt de camps complicats com el de Constantí (3-3) i també a Montblanc (2-2), fet que ja ens indica que caldrà estar molt atents a la seva visita i com sempre no confiar-se. En el darrer partit de Lliga, van perdre soprenentment a casa per 1-4 contra un irregular Santa Coloma de Queralt que mica a mica va guanyant posicions i ja es 9è.