dimecres, 29 de febrer del 2012

Jornada 21 - EL PLA 1 - RODA DE BARÀ 2

Crònica del partit entre el C.E. El Pla de Santa María i el Roda de Barà  AT.,del Grup  3er de la Tercera Catalana
Arbitre: Emilio Rincon Martínez
Alineacions:
Campanera, Guifré, Tosas, Jaume, Pérez, Cantero, Hicham, Josep María, Alex, Alberto i Dani Neff.

CANTERO PARIAS, JORGE (81′)

El passat dissabte el Roda visitava el Municipal Planenc, un líder que fins al moment no havia perdut cap partit i que en el partit de la primera volta ja va demostrar que era un equip molt complert.
El partit va començar amb domini visitant que durant el primer quart d’hora va tenir algunes oportunitats que Campanera va aconseguir refusar.
A partir del minut 20 de la primera part el partit es va igualar i l’equip va aconseguir arribar amb més claredat a la porteria visitant, fins que Josep Maria recollint un refús a la frontal aconseguia marcar.
El partit va seguir molt igualat en tot moment fins a la mitja part, però un gran xut de Pabon, poc abans d’acabar la primera part significava l’empat a 1. Aquest resultat era just amb el que els nombrosos espectadors assistents al camp havien pogut veure.
La segona part va seguir amb una dinàmica semblant, els dos equips jugant en llarg i intentant aprofitar qualsevol errada dels rivals. El nombre d’ocasions es va reduir i semblava que als dos equips els costava més arribar a la porteria del rival.
En el minut 78 es va produir una jugada clau, quan Cantero en un gran xut de falta envia la pilota al travesser i aquesta bota damunt la línia i surt. Un minut després el Roda, en una jugada embolicada dintre de l’àrea aconseguia marcar l’1 a 2.
A partir d’aquest moment i fins al final, el Pla, va intentar aconseguir el gol de l’empat que en algunes ocasions per manca d’encert i en d’altres per algunes decisions complicades no va aconseguir.
Els espectadors van poder gaudir d’un partit entretingut, sense massa futbol, però amb dos equips que van intentar guanyar en tot moment.