dimecres, 15 de febrer del 2012

Jornada 20 - ESCOLA VALLS 2 - EL PLA 2

Crònica del partit entre el E.F.V. Valls  i C.E.  El Pla de Santa Maria del grup 3er de la Tercera Catalana.
(www.lopezentrandors.com)
Data:   11.02.2012
Lloc: Camp municipal de la Pobla de Montornès
Resultat: E.F.V. Valls 2   -  C.E. El Pla de Santa Maria  2
Àrbitre: Jesús Serrano Farnós: Bé
Alineació:
Campanera, Guifré, Balañà(Ciscu '33 - Ferré ' 81), Tosas, Pérez (Òscar '46), Antonio,  Hicham, Jaume, Josep Maria (Thiago '68),Cantero (Àlex '46) i Dani. Altres jugadors: Marc (PS) i Èric
Gols:
1-0   
 TORRE, DE LA DOMINGUEZ, JAVIER (11′)
2-0   
 CUCURULL MASDEU, EUDALD (16′)
2-1   
 NEFF ALEJANDRE, DANIEL (49′)
2-2   
 NEFF ALEJANDRE, DANIEL (89′)

Partit molt intens el que es va jugar el dissabte a la tarda al Camp de El Vilar, amb una temperatura baixa, fred sobre la gespa i caliu a la graderia on es notava la tensió a l’ambient.
L’encontre  es va iniciar amb l’equip de l’Escola molt posat al partit i l’equip de El Pla absent, sense saber ni poder posar-se al partit, per que els vallencs amb la seva pressió no els deixaven i per que no hi havía prou concentració per tal de fer bellugar la pilota amb el ritme adequat i amb els canvis d’orientació que permetessin obrir el camp i dificultar la pressió del rival.
Passats els minuts inicials que van se de domini dels visitants, ben aviat, en el minut 11 va arribar el primer gol, una errada defensiva  va permetre la centrada per banda dreta de la porteria de Campanera que no va ser refusada ni per porter ni per defensa tot i creuar l’àrea de porteria i en el segon pal va rematar sol De la Torre, aconseguint el primer gol.
Aquest gol va fer canviar l’estad de les coses. Fins  aquell moment els planencs havien dominat el joc i això els va fer dubtar i per contra va donar ales als vallencs que van seguir insistint, pujant la pressió a la recuperació de la pilota i només van haver de passar cinc minuts per que aconseguissin el segon gol. Un xut de segona jugada, des de fora de l’àrea dels visitants, va impactar en el cos d’algún jugador en la seva trajectoria i va desviar-se arribant al fons de la xarxa que defensava Campanera. Quedava molt partit però s’havien donat tantes facilitats que es podia preveure que seria difícil la remuntada, tot i això es van haver de fer canvis per tal de tenir més arribada a l’àrea contraria i a la mitja part es van fer més canvis per tal de millorar en la possessió de la pilota i en la pressió i es va aconseguir. Es van generar múltiples oportunitats clares de gol de les que per una u altra raó només en van entrar dues i la segona finalitzant ja el partit. La E.F.V. també va tenir les seves oportunitats per a aconseguir algún gol més, que va abortar Campanera, però pel nombre de les oportunitats i la claredat d’aquestes, amb una mica més d’encert els tres punts haguessin volat cap al Pla.
Els jugadors d’ambdos conjunts s’hi van deixar la pell, el partit va ser molt bonic i intens.
Miquel López
Entrenador Territorial

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada