dilluns, 26 de març del 2012

Jornada 25 - SEGUR DE CALAFELL 2 - EL PLA 2

Alineacions:

Jordi Campanera, Guifré Vilaplana, Antonio Ruiz, Toni Campanera, Alex Lara, Hicham el Haddadi, Abdenaser el Yakoubi, Ramón Moya, Josep María Radua, Jorge Cantero i Dani Neff.


Àrbitre: Carmel Plaza Garcia. Malament.
Gols:
1-0   
 DIAZ VILAMAJO, JAIME (8′)
1-1   
 CANTERO PARIAS, JORGE (35′)
1-2   
 VILAPLANA MARTINEZ, GUIFRE (73′)
2-2   
 CACIA , ALESSANDRO (78′

Canvis:
19  
PEREZ LOPEZ, DAVID
      
21  
MOYA OTEROS, RAMON (45′)
22  
BALAÑA MORENO, FRANCESC
      
4  
CANTERO PARIAS, JORGE (45′)
16  
ALCANTARA VALENZUELA, ERIC
      
8  
RADUA LOPEZ, JOSEP Mª (67′)
9  
DELFA GIRALTE, JOSE Mª
      
14  
CAMPANERA RISCO, ANTONI (82′)


Altres Jugadors convocats: Marc Martí Papiol i David Balañà Avila





L’encontre es va iniciar a les 17:00 hores amb poc públic al camp del Segur de Calafell i des del minut u els jugadors locals van pressionar molt la porteria del C.E. Pla de Santa María. La pressió amb pilotes llargues cencant l’esquena de la defensa visitant donava els seus fruits i van tenir alguna oportunitat de gol fins que en el minut 8 van aconseguir el primer en una jugada de corner que va rematar en el segon pal el seu jugador Jaime Diaz. El gol va pujar al marcador, si be havía estat precedit de falta sobre un defensor visitant en recolzar-se sobre l’esquena d’aquest evitant que pogués saltar per defensar la pilota.
A partir d’aquest moment els jugadors del CE. El Pla es van fer amos de la pilota i per tant del joc. Van començar a trenar jugades cercant la porteria local i aquestes finalitzaven generant un perill cada vegada més creixent.
En el minut 35, en una jugada en la que només intervenen tres jugadors, Jordi Campanera fa la sacada de porta en llarg, Dani Neff la controla evitant les escomeses de dos defenses locals i li passa la pilota per dalt a Jorge Cantero que sense deixar que aquesta arribi al terra fa una extraordinària vaselina que bat al porter local.
Amb aquest resultat finalitzaria la primera part dominant el partit l’equip visitant i el local intentant provocar expulsions amb contínues queixes davant de cada contacte.
La segona part va discorrer de la mateixa manera, l’equip visitant portaba el pes del partit i el local intentava arribar a la porteria contraria i sorprendre amb més cor que cap. Amb tot tindría dues  ondes oportunitats de gol que Jordi Campanera es va cuidar d’avortar.
En el minut 73, Siscu Balañá força un penal que Dani Neff transforma en l’u a dos que semblava que podia ser definitiu. La jugada del Penal provoca l’expulsió d’un jugador local i més tard encara hi hauría una segona expulsió per part dels locals.
En una jugada mal defensada per l’equip planenc en que el jugador local avança per la banda en un llarg recorregut de més de 70 metres sense que ningú sigui capaç d’evitar la progressió, els locals aconseguirien el gol de l’empat que ja sería definitiu. 
Miquel López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada